A Fix HD Enigmája után péntek este egy újabb, megmagyarázatlan jelenségekkel, így az UFO jelenséggel és a földönkívüliekkel is foglalkozó tévéműsor indult útjára 'Hihetetlen' címmel a Hatos Csatorna nevű televízióadón. A heti ötven perces műsoridőt főként korunk megoldatlan rejtélyeinek feltárására szánják a készítők.

Az első adásban a két műsorvezető, Szűcs Róbert, a 'Hihetetlen' című havilap főszerkesztője és Dombóvári Gábor, a témában meglepően otthonosan mozgó ismert televíziós személyiség, betekintést adott a későbbi műsorok igencsak változatos tartalmába. A rövid filmrészletekkel megszakított beszélgetés során - egyebek mellett - szó esett a Földet ősidők óta látogató idegenekről, illetve ennek a világ különböző részein fellelhető bizonyítékairól is.

Az új adásokat ezentúl minden páratlan héten péntek esténként 21 órától, az ismétlést pedig az azt követő szombat délután 15 órától sugározza a Hatos Csatorna, melynek adása a televízió honlapján élőben is nézhető. Később az egyes műsorok a honlapról is visszanézhetők lesznek.

/ittvanak.hu/