.

Feedek
Megosztás
HTML

Idegen szex

Írta: Nigel Watson - Fordította: Trethon Judit - Végső forma: Galactus

Nyugodtan kimondhatjuk, hogy a megfigyelések kezdete óta az UFO-k és a szex elválaszthatatlanok egymástól.

A csillagközi érintkezés talán egyik leghíresebb esete a huszonhárom éves Antonio Villas Boas kalandja, ami 1957. október 16.-án esett meg a fiatalemberrel. Antonio a család farmján szántott, amikor a traktor motorja lefulladt, s ezzel egyidejűleg egy vörös fényt sugárzó objektum ereszkedett le az égből.

Szkafandert viselő idegenek léptek ki belőle, megragadták Boast és felvitték a fedélzetre. Levetkőztették, valami furcsa folyadékot permeteztek rá, majd vért vettek tőle. Ezután - legalábbis Boasnak úgy tűnt - hosszú ideig magára hagyták, majd megjelent egy gyönyörű szőke nő, aki teljesen meztelen volt.

Antonióban felbuzdult a férfi...Anélkül, hogy egy szót is váltottak volna, vagy megcsókólták volna egymást, szeretkeztek, s közben a nőnemű lény morgott, mint a kutya. A különleges körülmények ellenére, vagy talán mert az idegen permet Viagra-szerű hatással volt Boasra, az aktus után máris készen állt a következő menetre. Később, amikor beszámolt az esetről, azt mondta:

- Mielőtt a nő kiment, felém fordult, a hasára mutatott és mosolyogva az ég felé bökött mutatóijjával.

Mielőtt Antoniót elengedték volna, foglyul ejtői végigvezették őt az űrhajón. Boas ezután egyetemre ment és sikeres ügyvéd lett, ám több mint harminc év elteltével is kitart mellette, hogy tényleg megesett vele mindaz, amiről egykor beszámolt.

 

Az ötvenes években számos ismert kontakt is mesélt az idegenekkel folytatott szexuális kapcsolatáról. Howard Menger például rendszeresen találkozgatott Marlával, aki saját bevallása szerint ötszáz éves volt. Melegség, szeretet és fizikai vonzerő sugárzott belőle, amit Menger ellenállhatatlannak talált. Elvált feleségétől, hogy feleségül vehesse Marlát, aki itt a Földön Connie Weberként szerepelt. 1952 júliusától Truman Bethurum többször is találkozott Aura Rhanesszel, egy repülő csészealj kapitányával, aki a férfi szerint a legtökéletesebb testű szépség volt, akit valaha csalk látott. Bethurum hitvesét nem nyűgözte le annyira a "királynő minden asszonyok között", ezért a válóper során válóokként jelölte meg Aura Rhanest.

Napjaink tapasztalataival ellentétben a negyvenes évek végétől a hatvanas évek elejéig viszonylag kevés nő számolt be negyedik típusú találkozásról. Éppen ezért több mint meglepő Elizabeth Klarer története, aki 1956-ban beleszerelmesedett a tudós Akonba, s a földönkívüli még szülőbolygójára, Metonra is magával vitte őt. Akon elcsábította Elizabethet, azt mondta neki, hogy "ebből a naprendszerből - mármint a miénkből - csupán kevés nőt választunk ki tenyésztés céljára, hogy friss vért injekciózzunk ősi fajunkba.

- Szeretkezés során szinte eksztázisba estem tőle - vetette később papírra Elizabeth. Karer állítása szerint "mágikus egyesülésük" egy tökéletes és magas intelligenciájú fiút hozott létre, Aylingot. A gyermek születése után a nőt visszahozták Afrikába, ahol 1994-ben magányosan halt meg. Tudomásunk szerint a csillagember és fia még mindig él valahol az Alfa Centaurin túl.

A kontaktok megszokott beszámolói némelykor a férfiasság heroikus dicsőitésébe csapnak át. antonio Villas Boas kijelentette, ugyanazt tette, amit hasonló szituációban bármely egészséges fiatalember megcselekedett volna, ő és Elizabeth Klarer jótettet hajtottak végre, hiszen segítettek megmenteni egy idegen fajt a kihalástól.

Az ufológiát tudományos szinten művelők sokkal jobban hisznek a kézzelfogható bizonyítékoknak, mint például a radarjelek, a fényképek, mivel szerintük a szexuális kapcsolatokról szóló beszámolók túlságosan szubjektívek, az eltérítésbe belekeverik a nemi erőszak jellemzőit, s ez az ufológia helyett már a pszichológia, illetve a folklór területére helyezi át a kérdést. A korai UFO-szakirodalom bővelkedik az ilyen esetekben, bár valóságtartalmulkat az elemzők sajnos tagadják vagy egyszerűen megmosolyogják a történeteket.

Amikor John Keel ufológus a hatavanas évek közepe táján az USA északkeleti részén járt és ellátogatott néhány kollégiumba, számos fiatal nő mesélt neki arról, hogy földönkívüliek megerőszakolták őket, több fiatalember pedig bevallotta, hogy ejakulációt idéztek elő náluk az idegenek.

A hetvenes évekre széles körben ismertté vált a hibris űrbébik elmélete, ám Keel szerint ezt csak azok a fanatikus UFO-hívők vették komolyan, akik attól tartottak, a "repülő csészealjak gonosz utasai jelentős biológiai kísérletet hajtanak végre, hogy létrehozzanak egy hibrid fajt, amely tulajdonképpen át fogja venni a hatalmat a Földön". Alig egy évtizeddel később ez a hiedelem az ufológia fontos részévé vált. Komoly kutatók, köztük néhány professzor, mint például John E. Mack és David Jacobs nyíltan hirdették, hogy szerintük a szürkék spermiumot és petesejtet vételeznek az eltérítettektől. Általánossá vált az a vélekedés, miszerint az eltérített nőket teherbe ejtik, a méhükből kiveszik a magzatot és később megmutatják nekik a hibrid bébit egy csészealj fedélzetén lévő "bölcsödében".

A terhességet és az abortusz évezredek óta mítoszok övezi, ezért nem meglepő, hogy az UFO-mitológiának is részévé váltak, hogy megmagyarázzák a váratlan teherbeesések, és a rejtélyes vetélések, az eltűnt vagy deformált csecsemők problémáját. A hetvenes években egy tizenkilenc éves kaliforniai lány egy kékbőrű, póklábú bébinek adott életet, s ezt azzal magyarázta, hogy amikor a tengerparton egy leszálló UFO-t figyelt, elkábították és megerőszakolták. A folklórban is megtalálhatók hasonló történetek férfisellőkről (!) - az óceán némi rokonságot mutat a világűrrel - amik szintén egyfajta definíciót jelentenek a hüllő- vagy halszerű, deformált csecsemőkre.

néhány kutató meg van győződve róla, hogy a boszorkányokról és tündérekről szóló mesék és a modern eltérítési beszámolók között szembeszökő hasonlatosság mutatkozik. A különféle típusú természetfeletti lényekkel való éjszakai találkozások, amik nem mentesek a szexuális jellegtől sem, egészen napjainkig megtalálhatók a legtöbb kultúrában. A múltban férfiak és nők százai valllották be - s nem mindig kínvallatás hatására - hogy démonokkal szeretkeztek. Az alakváltó démonok nőként, succubusként szeretkeztek férfiakkal, majd nőket ejtettek teherbe, mint férfi alakban megjelenő incubus. Az ufológusok egyébként meg vannak győződve róla, hogy számos struktúrális hasonlóság mutatkozik a tündérekkel és az idegenekkel való találkozások között.

James Pontolillo tanulmányában összeveti a XV-XVII. századbeli, démonokkal folytatott szexuális kapcsolat leírásokat a XX. századi eltérítések során bekövetkezett, idegenekkel történt szeretkezésekről szóló sztorikkal, és következtetése szerint mindkét hagyományban kifejeződésre jut a női szexualitástól való alapvető félelem, ami manapság kiegészül a férfiak teste és gondolkodása elleni folyamatos támadásokkal.

Whitley Streiber, az Eggyéválás (Communion) szerzője leírja, hogy egy keskeny, mintegy harminc centiméter hosszú idegen szonda hatolt be a végbelébe. Úgy érezte, mintha eleven valami lenne és amikor kihúzta, meglepetten tapasztalta, hogy mechanikus eszközről van szó. Kutatásaim során interjút készítettem Martin Boltonnal (álnév), akinek látomásai voltak és telepatikusan kommunikált három földönkívüli nővel. Állítólag az ő kedvükért bújt női ruhába és nézett pornófilmeket. Ezek voltak a jók; a rosszak fájdalmat sugároztak az agyába és három éven keresztül éjszakánként húzkodták a péniszét. Számos alkalommal közölték vele, hogy teherbe ejtett egy idegen nőt. Ridley Scott A nyolcadik utas, a halál (1979) című filmje drámaian jelenítette meg az idegenek szexuális erőszaktételének mikéntjét, eszerint nem emberi mivoltukat az bizonyítja, hogy nem mindig tesznek különbséget a nemek között, sőt, néha a fajok is lényegtelenek számukra.

David Jacobs történész könyvében leír olyan eseteket, melyek során az idegenek arra kényszerítették az eltérítetteket, hogy a jelenlétükben közösüljenek. Malcolm Kent The Terror Above US című, 1967-ben megjelent sci-fi regényében merít az ufológiából, a történetben olyasmiket alkalmaz, mint az Óz tényező, a természetfeletti hideg, az emlékezetkiesés, az álruhába öltözött idegen és az embereken kísérletező személytelen tudósok. A sztoriban előfordul egy földi férfi is, akinek a nemi szerveit megvizsgálja egy nőnemű idegen, mielőtt közösülne vele.

Peter Brookesmith angol ufológus, a hibrid nemzés elméletének egyik fő kritikusa összehasonlította a földönkívüli orvosok tevékenységét a hasonló vizsgálatokat végző földi doktorokéval. Úgy találta, hogy az idegen inszeminátorok furcsa módon elvétik a kedvező időpontot, nevezetesen az ovuláció utáni 48 órát, amin belül a legkedvezőbb eltávolítani a női petesejtet; továbbá a földönkívüliek ugyanúgy zavarba jönnek a hiányzó magzatok kapcsán, mint a földiek, mivel a terhesség első nyolc hete alatt nehéz megállapítani, hogy a nő valóban várandós-e vagy sem.

Kozmikus felsőbbrendűségük ellenére az idegenek elemi, sőt nevetséges hibákat követnek el, például egy hosszú tűt szúrtak Betty Andreasson köldökébe. Azt mondták, hogy ez összefügg a teremtéssel és döbbenten kellett tapasztalniuk, hogy valami hiányzik. Betty kénytelen volt elmagyarázni nekik, hogy már eltávolították a méhét...

Akármi is volt az alapja ezeknek a beszámolóknak, figyelembe kell vennünk, hogy a történelem folyamán számos népmese született a természetfeletti lényekkel bonyolított szexuális kapcsolatokról. Akár az idegenek irányítják ezeket a durva beavatkozásokat, akár mélyen gyökerező társadalom-pszichológiai szükségleteket elégítenek ki, mindenképpen érdemes foglalkozni velük.

/Forrás:Színes UFO/

A szerelem gyönyörei a tantrában

Mélyebbre ásva a szerelem, szexualitás témájában ezeket a földi, anyagi valóságból, a testiségből felröppentjük a szellemi világ magasságaiba. Bármilyen furcsa, a tantra szerelem tanulható, elsajátítható, és Magyarországon is meg lehet találni ennek a tanulásnak a forrásait.

A szerelem kérdését boncolgatják a művészeti ágak, és a legszebb alkotásokat nagy művészek hozták létre. Szenvedtek miatta, boldogságot, fennköltséget éltek meg, amiről volt mit megénekelni, megfesteni, megfaragni – kinek-kinek műfaja szerint. Ez ellen nincs is senkinek kifogása. A szerelem manifesztációja, a szexualitás azonban még mindig a tabuk közé tartozik, miközben a szubkultúra olykor túlfecsegi, vagy akár undorítóvá is tudja tenni. Természetesen a pornográfiára gondolok, aminek – szerintem – szintén lehetnek művészeti magasságai, de mégis zömmel a mélységét és közönségességét ismerjük, a benne népszerűsített perverziókat, és üzleti oldalát, meghatározottságát.


A pornográfia ellenpólusa, a tantrikus szex

Míg a pornó a mélységbe rántja a szexualitást, mégis hatalmas hatással van a fiatalokra, felnőttekre, és mértéknek, követendőnek tartják. Az ott látottakat akarják a nemi életükbe bevezetni, viszontlátni (hallani), másolni. Elfelejtik, hogy a pornográfia karikatúra műfaj, aminek a célja a vágy felkorbácsolása üzleti céllal, hogy a néző (fogyasztó) még több terméket vásároljon. A tantrikus szexualitás viszont művészet, a magasiskola, a szex akadémiája, aminek a műveléséhez túl kell lépni az anyagi világ földi síkjain, s a kéjt is jóval magasabb szinten lehet megélni. A tantrikus szerelemben az érintések is szeretetet, kényeztetést tartalmaznak, és a finomsággal jóval magasabb vágyszintet lehet elérni, mint a durva és direkt ingerlésekkel. Ebben a műfajban ismerik és kezelik az energiákat, és az alsóbb szférából (gyökér és szex csakra) feljebb vezetik az energiát (szív csakráig), és a felső három csakra is a párkapcsolatban jócskán aktiválódik. Ha a pár mindkét tagja elsajátítja a belső szexuális energia kezelését, keringetésének módjait, akkor a kölcsönös testbe átáramoltatás technikáival, különleges és erős kéj impulzusokat képesek átélni.A szexuális energia transzformálása

Nem mindig cél a felgyülemlő szexuális energia kiélése és robbantása. Előfordul, hogy erre valakinek nincs módja, vagy valamikor nem célszerű, vagy egyéb okok miatt nincs rá lehetőség. De az is előfordulhat, hogy a felgyülemlett, begyűjtött szexuális energiát tartalékolják, vagy áttranszformálják az élet más területén hasznosítható energiává. Ha valaki ezt kényszernek érzi, akkor szenved tőle. Ha tudatosan kezeli, akkor még élvezi is, és a kitöréskor fokozott kéjt él meg.


Ez a szemlélet nem a fogyasztói társadalom – most agyuramisten mindent nekem szemlélet – szerint való, hanem annak az ellentéte, a tudatosság megvalósulása. Fegyelem és tökéletes elengedettség egyszerre. A jelenvalóság megtapasztalása, mint a buddhista meditációkban, ami nem lazulás, hanem koncentrált figyelem. Csak látszólag azonos a többi meditációval, imaginációval, valójában lényegét tekintve teljesen más. Az összegyűjtött szeretet energiát képes mindenki a tantrikus szerelemben tovább adni a társának és olyan magas hőfokra izzítani, hogy abból a parázsból bármikor újból lobogó lángot lehessen varázsolni. Ez a párkapcsolati unalom biztos ellenszere.A tantrikus masszázs felfedezi a bennünk lévő Istent és Istennőt (Shívát és Shaktit), és a legnagyobb tisztelettel kényezteti a testben lakozó szellemet úgy, hogy a test is élvez minden mozdulatot, miközben a szellem is gazdagodik.Tantra masszázs egy hazai tantra templomban. Sokan talán azt gyanítják, hogy az elmúlt húsz hazai év hagyományait követve ez is valamilyen nagyon is hagyományos szexuális szolgáltatást takar, leplez. Pedig nem! Az igazi tantra masszázs nem hagyományos szexuális vágybeteljesítő szolgáltatás, hanem annál sokkal több. Egy olyan testi-lelki kényeztetés, ahol a masszőrök tisztelik, és szakszerűen kiszolgálják, kényeztetik a bennünk lakozó Istent, maximálisan tisztelettel adózva a Nőnek és Férfinek, tisztelve a vágyát, a teljességét, az érzéseit, figyelmen kívül hagyva – talán meg sem látva – hibáit. Mert az Istenek hibátlanok és tökéletesek!


Templom a Templomban

A test a lélek temploma. Tehát mindannyiónknak szeretni, tisztelni, annak megfelelően ápolni és gondozni kellene a testét. Nem tönkretenni, pusztítani, kizsigerelni és túlhajtani, hanem ráérősen tisztelni és kényeztetni, ahogy azt megérdemli. Ahogy azt megérdemeljük mindannyian – mint ahogy a L’Oreal reklám is használja a szót. Mégis a legtöbb ember nem tiszteli, nem óvja, tönkreteszi drogokkal, mérgekkel, tetoválásokkal, pearcingekkel, pedig a test sokkal többet érdemelne.

Kevesen elégedettek azzal, amivel születtek, szégyellik, takargatják, átformálják, megváltoztatják, vagy egyszerűen elégedetlenek adottságaikkal. Főleg a nők nagymesterek önmaguk testének becsmérlésében. A szexben le lehet támadni ezt a templomot úgy is, hogy megfeledkeznek arról, hogy egy lélek lakozik benne, és lehet tisztelni, szeretni és kényeztetni, hogy előjöjjön a templomban lakozó Isten és láthatóvá tegye magát, pőrén, fényesen. A Tantra Templomban tehát sok-sok kis templomot fogadnak be ápolásra, gondozásra, „renoválásra”, nem a külső, hanem a belső szépség felfedezését segítve az érintésekkel, kényeztetésekkel. Teljesen a környezethez illő, hogy a masszőrök is elkötelezett papok és papnők, akik alámerítkeztek a tantra szerelem tudományában, és boldog érintésekkel igyekeznek tudásukat és szeretetüket továbbadni a békés befogadóknak.

Felfedezés


Óriási dolog felfedezni saját isteniségünket és megtapasztalni a test és lélek iránti mélységes tiszteletet. Ha ezt megteszik mások, akkor illene mindenkinek megtanulni a szemléletet, hogy a saját testének-lelkének is képes legyen megadni ugyanezt, illetve elsajátítva, megtanulva képes legyen valami hasonló életforma – létforma – kialakítására a saját párjával is. Mindenki a harmóniát keresi, miközben hajtunk a zajos forgatagban, alámerülünk az anyagi világ csapdáiba és elfeledjük, hogy a lényeg, a béke a belső felfedezésben és elcsöndesülésben, a lassú érintésekben, mozdulatokban, és az időtlenségben van.

Extázis így és úgy

Számtalanszor elhangzik a mondat és panasz – főleg a nők részéről -, hogy nem képesek az orgazmusukat megélni, sőt a legtöbben egyfajta, az ún. hüvelyi orgazmus megélésén fáradoznak, a többit leértékelik. A tantrában az is megtanulható, hogy a nő képes legyen az orgazmusok többféle fajtáját is egyenrangúan megélni, felfedezni és értékelni, és képes legyen megengedni magának az extatikus kéjt, ahová a szokottnál kicsit hosszabb út vezet. Nem időben, hanem tudatban!

A férfiak pedig képesek legyenek megtanulni uralni a magömlésüket, és megtanulni azt az érzést, hogy milyen magas szintű orgazmusra lehetnek képesek magömlés nélkül! Ugyanis arra semmi szükség, csak a szaporodáskor. Orvosok számára biztosan döbbenetes, hogy miképpen lehet egészségre ártalmatlan, ha egy férfi a sperma termelését, a magömlését szabályozni képes, és még döbbenetesebb, hogy a nők képesek tantrikus gyakorlatokkal a menstruációjukat is leállítani, és bármikor újra indítani, ha gyermekáldásra vágynak. A legtökéletesebb fogamzásgátlási, családtervezési módszer ártalmak és mellékhatások nélkül! Ráadásul az örök fiatalság kulcsa.

A masszázs az első lépés

Egy tantra masszázs tapasztalat csak az első lépés a tantra útján. Megtanít a test-lélek-szellem tiszteletére, a befelé összpontosító figyelemre, az érintés tiszteletére és magasztosítására. Út az egység és harmónia felé. Érdemes kipróbálni azoknak, akik igényesek és tisztelik saját isteniségüket, szexualitásukat.


/fenyportal.hu/

Kundalini, és a mennyei gyönyör

A Kundaliniről, mint rejtett energiánkról több kötetet is teleírtak az évezredek során a spirituális gondolkodók, jógik, guruk, természetgyógyászok. Nem titok, hogy egyik számottevő hatása éppen a szexualitásra van.

Évekkel ezelőtt levelet kaptam a szerkesztőségbe. Egy hölgy írt, nevét is elárulta, és nagyon megdöbbentő dologról számolt be. Nevezetes arról, hogy részt vett egy bioenergetikus, pszi-sebész előadásán, aki a teremben, mindenki előtt, anélkül hogy megérintette volna őt, olyan forróságot okozott a testében, méghozzá az altestében, hogy attól tartott, menten orgazmusa lesz és megszégyenül mindenki előtt. Szerencsére az előadó nem akarta megszégyeníteni, és még idejében abbahagyta a „varázslást”.


Kundalini, pöccintésre

A levél kapcsán ellátogattam a megnevezett bioenergetikushoz, mit mondjak, meglehetősen szkeptikusan. El sem tudtam képzelni, hogy az levélben igazat írtak, vagyis hogy létezik olyasmi, hogy érintés nélkül ilyesmi érzések keljenek életre az emberben.
A bioenergetikus csak mosolygott, amikor a levélről beszámoltam, és egyben közöltem vele, ne reménykedjen, én úgysem dőlök be az ilyesminek.

Ekkor megkért, feküdjek le a vizsgálószékbe. Tenyerét a méhem fölé tartotta. Nem telt el tíz másodperc, és hirtelen forróság öntött el, úgy is mondhatnám, nemi izgalmat éreztem, pedig hozzám sem ért. Az a forróság mégis jól körülírhatóan jelen volt, és mivel előzőleg elhatároztam, még véletlenül sem dőlök be semmi humbugnak, kifejezetten meglepődtem azon, amit éreztem.
– Mi ez? – szisszentem fel, és kezdtem nagyon kínosan érezni magam.
– Egy picikét működésre serkentettem a kundalini energiáját – felelte a bioenergetikus, majd elnézést kért, amiért zavarba hozott. Arra hivatkozott, hogy ha csak mesélt volna róla, nem hittem volna neki, és ami még fontosabb, nem is értettem volna, miről van szó. – A kundalini a legfőbb energiaforrásunk, ott szunnyad a gerincoszlopunk legalján, és várja, hogy egyszer csak előtörhessen – magyarázta. – Az általam adott energia egy kicsit fellobbantotta. Olyan ez, mint amikor óvatosan belefújunk a pislákoló lángba, és az egy pillanatra fellobban.

Gésák titkai

A keleti szexualitás mindig sokkal nyitottabb volt, mint a prűd nyugati. A keleti világban sokkal több időt szánnak egymásra a szerelmesek, és sokkal fontosabbnak tartják a másiknak való örömszerzést, a másik érzékeinek végletekig való felcsigázását, a másik legapróbb porcikáinak ismeretét. A szex lényegének nem az orgazmust, hanem az orgazmushoz vezető utat tartják, így mindent elkövetnek, hogy ezt az utat a lehető leghosszabbra nyújtsák.
A kínai nők a végbélnyílás és a herezacskó közötti részt a Millió Arany pontjának hívják. Itt húzódik ugyanis az ondóvezeték egyik külső szakasza, amely merevedéskor könnyen kitapintható. Ha az orgazmus előtt erősen megnyomjuk ezt a pontot, a magömlés késleltethető. Ha uralni tudjuk ezt a pontot, kedvünk szerint húzhatjuk el az orgazmust. Ugyanakkor a kundalini energiát is serkentjük vele.

A Kundalini pont

A Tantrában a szexuális energia szimbóluma az összetekeredett kígyó. A kígyó ott szunnyad minden férfiban és nőben a gerincoszlop végénél. Amíg a kígyó alszik, nem- csak a szexuális, hanem minden egyéb érzelmi képesség is alszik. A gerincoszlop vége kifejezetten érzékeny a hőhatásokra. Érdemes ezt a területet forró és hideg hatásoknak kitenni, felváltva. (Meleg víz és jégkocka…) Nem kell attól félni, hogy kitör a kundalini, elég, ha épp csak egy picit feléled, és soha nem érzékelt szenvedélyben lesz részünk.
A meleg-hideg hatást egyébként érdemes alkalmazni partnerünk keblein is, a mellbimbók körül.

Egy kis tantraszex

A masszázs kiválóan alkalmas arra, hogy a szerelmesek megismerjék egymás aktív és passzív részeit. A kellemes masszázs titka a finom, izgató illatú olaj. Olajozd be a kezeidet és dörzsöld össze őket, amíg az olaj fel nem melegszik. Kezdd gyengéden masszírozni a fülcimpákat, majd a nyakat a tarkó felé haladva. Ha a párod teljesen ellazult, masszírozd a nyakcsigolyák legfelső pontját.  Ezután nagyon lassan haladj egyre lejjebb a gerincoszlopon, csigolyáról csigolyára.  Át kell gyúrni a test minden egyes részét, váltogatva az erős és a gyengéd érintéseket. A különlegesen érzéki pontokon a lehelet -érintést és az ujjbegyeket szabad csak használni, máshol az erőteljesebb nyomások vezetnek célra. Semmit nem szabad kihagyni! Különösen izgalmas a térd és könyökhajlatok simogató érintése.
A Tantra szerint az orális szex különösen alkalmas arra, hogy két ember egybeforrjon. Próbáljuk meg egyszer nagyon lassan eljuttatni egymást az orgazmusig. A törődés, a finom csókok és érintések a legjobb módszerei a jang feltámasztásának és a jin érzékiségének felébresztésre.

A szex megszállottai


A kundalini, ha idő előtt felébred, amikor a személy még nem érett erre sem spirituálisan, sem képzettségben, nagy bajokat tud okozni. Az idő előtti felébredésének egyik nagyon gyakori következménye lehet, éppen, mert a személy nem tudja irányítani, kezelni, hogy a testben nem felfelé, hanem lefelé száguld, és az altestet fűti fel végletes energiákkal. A legkevésbé kívánatos szenvedélyeket ösztönzi, felingerli azokat és hatásaikat olyan szintre emeli, hogy az ember számára teljesen lehetetlen ellenállni nekik, vagyis az illető személy rabjává, megszállottjává válik ezeknek a szenvedélyeknek, és hiába szeretne, képtelen ellenállni nekik, mert nem ura az ösztöneinek többé. Előfordul, hogy az ilyen ember szexuális erőszaktevővé vagy perverzzé válik, kéjgyilkossá, szatírrá.

Kundalini és fekete mágia

Sajnálatos, de a fekete mágiában is felfedezték már a kundalini kártékony, szörnyű, torz szexuális hatását. Egész iskola épült már arra, hogy megtanítsák a fekete mágusoknak, hogyan tehetik szexrabszolgává, „kéjbűnözővé” a kiszemelt áldozatot. Bizonyos rituálékkal életre keltik az áldozat kundalini energiáját, de nem engedik, hogy az spirális alakzatban felfelé kitörjön a testéből, hanem lekényszerítik az alsó régióba, hogy ott tekergőzve soha nem látott károkat okozzon a testben, és az illető kiszemelt áldozataiban is.

/Összeállította: Szerémi Bora/

Szex és Tao

Férfi és nő között a finomenergiák szintjén zajlik a legerősebb energiacsere

A tao út, az utazás maga. Ahogy kezedbe veszed szexuális életed irányítását, a taoista gyakorlatok segítségével, partnereddel együtt ennek az utazásnak a során páratlan élményekben lesz részed.

Spirituális  szerelem

Napjainkban egyre többen joggal gondolják azt, hogy szexuális életük személyiségfejlődésük szerves része lehet. És valóban, szexualitásunk elválaszthatatlan része az önfejlesztésnek és az önmegvalósításnak is. Ha rosszul bánunk vele, rombolhat, pusztíthat, ha jól, szexualitásunk egyben spirituális fejlődésünk meghatározója is lehet. Lélekminőség. A szeretet, a boldogság az öröm forrása, megtapasztalása, megosztása. Talán ez az oka annak, hogy egyre többen fordulnak a tantra vagy a taoista hagyományok felé, ezek újrafelfedezése éppen most zajlik. Neked is tetszene ez az örömteli fejlődés? Nézzük, mit gondolnak erről a taoisták.A taoista gyakorlatok célja igazi lényegünk felébresztése, amely túl van karmikus és környezeti korlátainkon, túl van személyiségünkön és kondicionált viselkedésünkön, és ezektől függetlenül  „szívből” érzékel és cselekszik.

A jin és jang örök tánca

A szexuális vágy, a szeretkezés közben a kirobbanásig fokozódó energia nagyon erős, intenzív megnyilvánulásokra képes erő. Annyira, hogy nem is mindig vagyunk képesek kezelni. Tudjuk ez mi magunk is és tudták a különböző kultúrák, civilizációk, vallások is. Hol tiltották, hol elnyomták, hol szabályozták, hol próbálták valódi működését megfejteni. A taoisták az élet természetes részeként tekintettek a szexualitásra, felismerték benne az ellentétes erők harmonikus együttműködésének lehetőségét. A szerelemesek együttléte számukra jin és jang örök kozmikus tánca.

Szexfitnesz


A taoisták főleg a megfelelő étrend, a testgyakorlás és a szexuális élet szabályozásával érik el céljukat, a hosszú egészséges és kiegyensúlyozott életet.  Szerintük, amíg a test képes a szaporodásra, addig egészséges és fiatalos marad. A ma is ismert szexfitnesz taoista gyakorlatai a nemi szervekre és a medencére irányulnak. Ennek során a férfiak szabályozzák a magkibocsátások számát, megtanulják a szervi orgazmus helyett az egész testre kiterjedő orgazmust.  Egyrészt jobb szeretők lesznek, másrészt nem vesztik el energiájukat, hanem megtanulják azt felhasználni.  A nők megerősítik szexuális energiájukat, rendszeressé, kiegyensúlyozottá teszik havi ciklusaikat és hormonműködésüket, kifejlesztik az egésztest-orgazmust.

Orgazmus vagy magömlés?

Ha átlépünk azon a gondolati határon, hogy férfipartnerünk magömlésének visszatartása elfogadható, a „gyakorlatban” hamar felismerjük, hogy ezzel a jelentős lépéssel máris fokozhatjuk a szexuális együttlét örömeit.  Persze, van, aki úgy gondolhatja, nem kapta meg, ami jár. Lehet, de mi ne érjük be kevesebbel.  Érdekes módon gyakran nőknek és férfiaknak is gondot jelent túllépni a hagyományos beidegződéseken. A módszer kipróbálásához bőven elég azonban, ha meg van bennünk a szándék, valamint megértjük azt, hogy az orgazmus nem egyenlő a magömléssel. A magömlések száma véges, sok energiát rabol tőlünk, míg az orgazmusok száma fokozható, időben nyújtható, miközben energiát is nyerünk belőle. Ha a férfi képes meghosszabbítani erekcióját, képes segíteni partnerét is a magasabb szintű orgazmus elérésében, és a pár a legnagyobb harmóniát élheti át szeretkezése során. Egy biztos, ha belevágunk, az orgazmuson túli orgazmus elsajátításával fantasztikus új örömöket tapasztalhatunk meg.

Egy kis gyakorlat: próbáljuk ki az egyik reggeli szerelmeskedés során, hogy a férfi nem jut el  a magömlésig, majd hasonlítsa össze ezt a napot egy olyannal, amikor igen. Figyeljük meg érzelmileg, hangulatilag, milyen energiaállapotban van, milyen a teljesítő-, vagy stressztűrő-képessége.  A különbség magáért beszél.

A taoisták szerint a férfi szexuálisan, a jang, a tűz minőség, a nő a jin, a víz minőség. A tüzet könnyű felszítani és hamar kialszik, míg a víznek időre van szüksége a forráshoz, viszont lassabban is hűl ki.  Érzelmileg viszont a nő a tűz, az érzelmesebb, a férfi a víz, a hidegebb. Köztük az energiacsere ezeken a szinteken zajlik.

Egy kis mosoly

A taoista gyakorlatok egyik legfontosabb célja a helyes kapcsolat kialakítása. Helyes kapcsolat férfi és nő között, helyes kapcsolat személyiségünk elemei, testünk, energiánk, érzelmeink és gondolataink között, helyes kapcsolat környezetünkkel.  A belső energiáink harmóniáját és egyensúlyát hatékonyan segítheti elő a belső mosoly. Az igazi öröm és boldogság a belső békéből születik.

Amikor megválasztjuk a szerelmeskedés helyszínét, figyelünk a fényekre, gyertyákat gyújtunk, a hangulatra, esetleg halk zenét választunk, vagy előkészítünk egy pohár bort, kevésbé figyelünk viszont belső állapotainkra. Ha tele vagyunk stresszel, negatív érzelemmel, ha feszültek vagy idegesek vagyunk, nem jön létre a kívánt hatás.

Miközben végigmosolygunk belső szerveinken, mirigyeinken a meditáció segítségével, átalakítjuk negatív érzelmeinket, szeretetteljes kapcsolatot alakítunk ki magunkkal és így képesek leszünk szeretetteljes kapcsolatot kialakítani partnerünkkel is. (Ruediger Schache: A szívmágnes  titkai) Mennél jobban el tudunk lazulni annál mélyebben adhatjuk át magunkat partnerünknek, annál finomabb szinten leszünk képesek egymást érzékelni, megtapasztalni, annál természetesebbé és intenzívebbé válik energiáink, a jin és jang cseréje.

Pihenj a völgyben!

A völgy-orgazmus ellazult állapotban bekövetkező, spontán létrejövő nagyon mély, egész testünkre, minden sejtünkre kiható erőteljes élmény. Ahogy közvetlenül csúcs előtt „megállunk”, az ezt követő pihenőidőszakban szinte magától létrejövő állapot. Remegésekkel és rázkódásokkal, ami egész testünket áthatja. Kiterjedt tudatossággal, észleléssel. Teljességét az a néhány egyszerű, bár elsőre talán nehéznek tűnő technika adja, amelyeknek elsajátításával a szerelmeskedés közben „termelt” nagy mennyiségű energiát hasznosítjuk, figyelmünkkel és nagyon finom mozgásokkal felfelé irányítjuk a hátgerinc mentén. Kulcsa: időben megállni és mélyen ellazulva piheni, a többi jön magától.Taoista technikák: here-légzés – felerősíti a nemi aktivitást; petefészek-légzés – felszabadítja a petefészekben termelődő szexuális energiát, megtanít felhasználására, ez az energia az egyik legjobb szépítőszer; orgazmikus felhúzás – az egész testre kiterjedő orgazmus; páros gyakorlatok például  a gyógyító testtartások, amelyet a szerelmesek vesznek fel az együttlét során.

Szex receptre

A pihenés szakaszát, ahogy többletenergiához jutottunk, követeti az aktív és ezeket a ciklusokat újra és újra megismételhetjük. Egy  olyan energianyerő folyamatba kerülünk ezáltal,  amely nem csak megerősít, megfiatalít, hanem gyógyítani is képes. A hosszú, boldog egészséges élet egyik kulcsa szexualitásunk örömteli megélése. Ne nagyon csodálkozzunk, ha egy taoista gyógyítót felkeresünk és szexet javasol. Inkább fogadjuk meg a tanácsát.


A test a lélek eszköze

A szerelmeskedés megtanít az egymásra figyelésre, egymásra hangolódásra, az egymással való törődésre. A férfi testével törődik a nővel, a nő is  testével a férfival. Tudjuk, a test nem más, mint a lélek tapasztalást szerző eszköze. A taoista szerelmi technikák segítenek bennünket a szexuális energia szeretetté alakításában, a szív energiájának felébresztésében, megnyitásában is. Férfi és nő közötti valódi együttműködést a szívenergiával való összeköttetés jelenti. Ez pedig elvezet bennünket arra az útra, ahol szívünkre hallgatva hozzuk majd döntéseinket.

Nem hangzik rosszul, ugye? Éppen itt az ideje, hogy hozzáférjünk ehhez az energiához!

Vadas Mihály