.

Feedek
Megosztás
HTML

Aryana Havah - Inuaki, a bennem élő reptilián - Zamolxtól egy új korszak felé 6.rész

fordította és szerkesztette: gorillabácsiUtómunkálatok: Galactus

A: Azt mondják, hogy abban az időben mágikus, gyógyító, életadó források voltak.

D: A víz életet ad most is. A lényeg, hogy miként programozod. Mágikus vizük volt,ahogy mondtad, mivel tudták, hogyan tegyék mágikussá.

A: Abban az időben Zamolx a vezetőjük volt?

D: Inkább koordinátori szerepet töltött be. Sok koordinátor volt. Tíz beavatottból álló tanács volt. Zamolx felelt értük. A vezetők a többiek voltak.

A: És volt valami találkozó helyük, egy fővárosuk?

D: A főváros valahol a tenger mellett volt. Egy barlang. Szintén a Szent Hegy közelében.

A: A barlang egy speciális helyen volt?

D: A barlang, a Szent Hegy és a negyedik fokozatba beavatás helye bizonyos tulajdonságú helyeken voltak. Ezek olyan földrajzi helyek, amelyek jelenleg is geomágneses anomáliákat mutatnak. Ez mérhető.

A: Miért tartották a találkozókat geomágneses anomáliájú helyeken?

D: Aghton azt mondja, hogy ezeken a helyeken az ember kapcsolatba léphet a Teremtővel, mivel elhagyhatja a Földet és a testét. Ők bárhol meg tudták ezt csinálni, de itt egyenesen a Teremtővel egyesültek. Olyan volt, mintha a Teremtő szállt volna le közéjük a földre.

A: Miért csinálták ezt?

D: Mert az emberiség és a világ sorsát érintő döntéseket a Teremtő hozza meg. Ők azokban a pillanatokban már nem voltak emberek.

A: De megőrizték az egyéniségüket?

D: Igen és nem is. Ők saját magukká váltak, amikor elmentek onnan.

A: Vagyis visszaalakultak emberekké?

D: Nem, Istenekké váltak.

A: Úgy értsem, hogy a hétköznapi életben ők Istenek voltak?

D: Igen. De csak Zamolx volt Teremtő.

A: Zamolx hogy halt meg?

D: Ő nem halt meg. Ő energia. Egy adott pillanatban megpróbálták megölni, de feltámadt. A lánytestvére segítette.

A: Hogy?

D: Nem ölhetsz meg egy Istent!

A: Jó, de hogy hagyta el a Földet?

D: Ő jelen van, soha nem hagyta el a Földet. Itt és mindenhol.

A: Értem, azt szeretném, ha elmondanád nekem, ha megteheted, mi történt vele,miért nem maradt továbbra látható és koordinátor.

D: Eljutott arra a tudatossági szintre, hogy képessé vált feljebb lépni és egyesülni aTeremtővel. Így társ-Teremtő lett. Azért döntött az elmenetel mellett, hogy segítségünkre legyen. Az ő akarat volt.

A: Tehát ő kilépett Isten, mint a Föld koordinátora szerepéből?

D: Ő Isten, mert ő Teremtő.

A: Burebisztáról tudnál mondani valamit?

D: Ő is beavatott volt. Ismerte a Szent Hegy és a Törvények Kódjának titkát. Ő volt az, aki a várhelyi várat építette, amelyről beszéltél.

A: A hely, melyre a vár épült egy speciális hely?

D: Igen. Alatta, mélyen, az első atlantisziak által kiásott földalatti járatok vannak,amelyek tudásukat őrzik.

A: Milyen formában van ez a tudás?

D: Sok fémkönyvet látok. A falban levő bemélyedésekbe vannak elhelyezve. Egyes termek beomlottak és nem lehet eljutni hozzájuk. Sajnos! Ott van leírva az atlantisziak érkezése. Még sok falra írott szöveget látok. Egy nagy terem közepén egyfajta világoszöld kőládát látok, benne aranyszínű port tartalmazó tartályok és nagy kristályok vannak. Még látok valamit, ami egy szerkezethez hasonlít.

A: Mire használták ezeket a dolgokat?

D: A szerkezet segítségével kiolvashatod a kristályokban tárolt információt. Aghton nem akarja megmondani, mire használták a port.

A: Hogy ásták ki az alagutakat?

D: Bizonyos készülékek segítségével. De nem ásták, csak megolvasztották a kőzeteket. Majdnem úgy néznek ki, mint az Inuán.

A: Valaha élt ott valaki?

D: Igen. Sokáig éltek.

A: És honnan volt levegőjük?

D: Különböző hosszúságú ás átmérőjű függőleges alagutak voltak ásva, különösen ott, ahol a folyosók találkoztak. Ezek levegőt szívtak a felszínről és a belső termekbe szállították. Ugyanúgy a vizet is. Egy közeli folyóból szívták és speciális csatornák segítségével a mélybe szállították, amelyek a teljes építményt behálózták. Egy ilyen csatorna miatt szakadt be az a rész, amelyről meséltem.

A: Miért?

D: Mert kiszakadt egy nagy kő és elzárta a víz útját, így a folyosók egy része beázott és egy földrengés miatt beomlott.

A: Ha ásnánk ott, akkor eljuthatnánk ezekhez a földalatti üregekhez?

D: Nem tudom! Ha jogunk lenne, valószínűleg igen!

A: Szármiszegetuza egy szokványos vár vagy egy különleges hely volt?

D: Egy különleges hely. A harcosok találkozó helye. Élelmiszer tartalékokat is tároltak itt. Nehéz időkben védelemül szolgált az ide menekült embereknek. A vár speciális módon van megépítve. Akik beléptek védve voltak a külső támadásoktól.

A: Fizikai támadásokra gondolsz?

D: Mindenféle támadásra.

A: Milyen formája van a várnak?

D: Kör alakú, mivel Románia egyik csakrájára épült. Akik építették, tudták ezt. A belsejében egy hatalmas oszlop volt, melynek a tetejére egy speciális szerkezet volt helyezve. Ez átvette a Föld szívéből érkező energiát és felerősítve továbbküldte. Ugyanitt bizonyos rituálékat hajtottak végre azzal a céllal, hogy gazdag termésük, esőjük vagy bármijük legyen. Ezért a vár belsejében egy hatalmas kőből álló nap-mutató lap (napóra) állt. A vár közepén volt elhelyezve. A segítségével követték a Föld forgását és az égitestek mozgását.

A: Azt akarod mondani, hogy ismerték az időegység fogalmát?

D: Igen. De ezzel nem voltak egyedül. Nem értem, hogy miért csodálkozol.

A: Mert mi tudjuk, hogy az elődeink barbárok, fejletlenek, primitívek… voltak.

D: Sokkal közelebb álltak Istenhez, mint amennyire mi állunk most!

A: Amikor fejletleneket mondtam, az anyagi fejlettségre gondoltam.

D: Ez nem számít. A szellemi a fontos.

A: Burebiszta az atlantisziak leszármazottja?

D: Igen.

A: Meddig létezett az Atlantisziak birodalma?

D: Aghton azt mondja, hogy az eredeti állapotában tizenhatezer évig.

A: És a dákok az utódaik voltak?

D: Igen.

A: És miért asszimilálódtak más népekbe, miért hagyták magukat?

D: Ők nem keveredtek más népekkel, sokáig megtartották a genetikai vonalukat,de meg voltak bűntetve. Így volt elrendelve.

A: Miért?

D: Mert megtanultak gyűlölettel és bosszúból gyilkolni és nem volt hozzá joguk.Megmondták nekik, de nem figyeltek rá. Olyan családok is megjelentek, akik megtagadták,hogy a gyermekeik kövessék a tanulás fokozatait.

A: Miért?

D: Mert szükség volt a munkához és hogy megvédjék a javaikat. Egy bizonyos korban más nemzetek heves támadásainak voltak kitéve. Így zárult be az igazság megismerésének kapuja.

Csak egy pár számára maradt elérhető. Valójában itt tévedtek. A tudás azért van, hogy továbbadjuk. Az őseink csak maguknak akarták megtartani. Ha megtették volna, amit meg kellett volna tenniük, az emberiség sorsa másképpen alakult volna.

A: Azt értsem ezen, hogy őseink hibásak a Föld sorsáért?

D: Ők és más nemzetek is.

A: De miért?

D: Mindenkinek hozzáférése volt a tudáshoz. Ha egyesültek volna, egy új vallás

született volna és mi most más ponton lennénk. Ez az egyik oka, hogy most bizonyos eseményeken kell végigmennünk. De nem kell hibának tekintenünk. Meg volt a lehetőségünk, hogy melyiken menjünk és egyedül választottuk az utat.

A: Vagyis ők megválasztották nekünk!

D: Nem. Mi választottuk magunknak, mert ők szintén mi vagyunk.

A: Egy kicsit érdekes észrevétel!

D: Miért? Mi voltunk, vagyunk és leszünk. Amit most csinálunk, a döntések,amelyeket hozunk, a jövőbe mutatnak. Gondolkodj csak, száz év múlva vissza fogsz jönnia Földre és szembesülnöd kell a saját döntéseiddel.

A: Egy lehetőség.

D: Ez egy Igazság. Ha megértenénk, nagyon messze lennénk és sok jövőbeni eseményre nem lenne többé szükség.

A: Próbáld meg az embereknek elmagyarázni!

D: Nagyon könnyű megérteni. Ha mindegyikünk a jövőre néző döntéseket hozna, a bolygó és a lakossága érdekében, ha megkérdeznénk, milyen hatása lesz a jelenlegi döntésünknek száz év múlva, egészen biztosan nem hoznánk hibás döntéseket.

A: Minket arra tanítottak, hogy élvezzük a pillanatot!

D: És te a jövőben meg leszel elégedve ezzel? Gondolni fogsz arra, hogy jól cselekedtél?

A: Természetesen nem. A szerencsém, hogy a jövőben nem fogom tudni, ki voltam és milyen döntéseket hoztam.

D: De ha a jövőben felfedeznének valamit vagy egy fejlettebb tudatossági állapotba jutnánk és akkor a körülötted levő emberek tudnák, hogy te ki voltál és mit csináltál?

A: Tudhatod, hogy nem tetszene nekem!

D: Akkor miért ne élj a fényben? Miért nem tennél meg csak olyan dolgokat,amelyekre büszke lehetsz?

A: Ez így van, de mond csak: igaz az, hogy a dákok sírtak, amikor egy gyermek született és örvendtek, amikor egy ember meghalt?

D: Igen is, meg nem is. Örvendtek, mert tudták, hogy az emberek azért mennek el,hogy egyesüljenek Istennel. Amikor tudod ezt, természetes, hogy örülsz neki. Ők szent dolognak tekintették a születést. Két ember egyesülése volt a tökéletesedés érdekében.Egy férfi és egy nő csak együtt volt képes a Teremtő manifesztációra. A születéssel kapcsolatban Aghton azt mondja, hogy nem voltak bánatosak. Úgy örültek neki, mint bárki közülünk.

A: De olyan írások maradtak fenn, amelyek alátámasztják ezt.

D: Én nem látok ilyeneket. Én vidámaknak látom őket. Nézd, Aghton egy férfit mutat, aki felemel egy gyermeket és örömében lógatja. Én nem látom sírni őt! Nagyon isörül neki!

A: Furcsa!

D: Látom, ahogy a gyermek torkához tesz egy amulettet.

A: Azt mondják, hogy Burebiszta idején létezett egy nagy, beavatott pap, akit Deceneusnak hívtak. Tudnál valamit mondani róla?

D: Burebiszta beavatott volt. Aghton azt mondja, hogy Deceneus elárulta a nemzetét.

A: Miért?

D: Ahogy én látom, féltékeny volt Burebisztára. Nem akarta Istenként elismerni.

A: De Deceneus beavatott volt?

D: Igen, de nem annyira, mint Burebiszta. Deceneus csak az első három fokozatát csinálta meg a beavatásnak. Nem volt joga tovább menni, ezért irigyelte Burebisztát.Aghton azt mondja, hogy Burebisztát Deceneus ölette meg. De nem szabad elítélned. Az ő küldetése volt, hogy végrehajtsa ezt a tettet.

A: Vagyis, hogy elárulja a nemzetét.

D: Igen.

A: Egy másik nagy dákról, Decsebálról mit tudnál mondani?

D: Ő is beavatott volt. Egy nagyon jóképű, de durva férfi volt. Nagy harcosa és védelmezője volt ezeknek a földeknek. Jó és igazságos király volt, de meg kellett küzdenie az elődei örökségével. Nem volt mit csinálnia. Neki is volt egy lánytestvére, aki mind a négy beavatási fokozaton felment.

A: Mint Zamolx lánytestvére?

D: Igen. Ugyanaz az energiája volt. Harcos nő volt. Decsebál mellett harcolt.

A: Decsebál öngyilkos lett?

D: Igen.

A: És a fejét Rómába szállították?

D: Egy másik fejet vittek helyette.

A: Megmagyaráznád?

D: Decsebál a szívébe mártotta a kését. Nem volt viszont egyedül. Körülvették a hozzátartozói és a fiai. Ezek úgy döntöttek, hogy nagy bűn elvinni a fejét Rómába. Ezért egyike az unokaöccse, a lánytestvére fia, aki hasonlított rá, felajánlotta magát, hogy megöljék és a nagybácsija helyére tegyék. A jelenlevők kicserélték a ruháikat és jelvényeiket és így a Decsebál unokaöccsét királyként vitték el.

A: Vagyis Decsebál unokaöccse öngyilkos lett, hogy a bácsikája ne legyen meggyalázva?

D: Igen.

A: És ezt a tettet feljegyezte valaki, tud valaki róla?

D: Nem tudom. Talán le van írva. Én képeket láttam a fejemben. Ez azt jelenti,hogy ezek a tettek léteznek a Mátrixban, így tehát valósak.

A: És akik elvitték a fejét, nem jöttek rá, hogy nem ő az igazi király?

D: Nem, mert nem látták közelről. Csak később gondoltak arra, hogy megnézzék a testét, mivel Decsebálnak volt egy nagy sebhelye a mellén, de már késő volt. Akik a valódi Decsebál elrejtésével foglalkoztak, a maguk módján levágták a nagy király fejét és elvitték egy szent barlangba, hogy megőrízzék. Ott van elrejtve ma is. Mellette található Decsebál kardja és egy lap a Törvények Kódjából. Úgy hogy akik eljöttek leellenőrizni, csak azt tudták meg, amit meg kellett tudjanak.

A: Látod, hogy mit ír a barlangban elrejtett lapon?

D: Nem értem, mit ír rajta, de Aghton azt mondja, hogy a halhatatlanság útja van ráírva.

A: Megtalálhatnánk mi ketten ezt a rejtekhelyet?D

: Mi ketten nem, mert nem a mi feladatunk, a helyet viszont meg fogják találni.

A: Ki találja meg?

D: Két férfi. Az ők feladatuk. Ők azok, akik valamikor Rómába vitték a fejét. Ők fognak harcolni azért is, hogy visszaadják neki a megtiszteltetést a történelemben.

A: És Decsebál teste?

D: El volt égetve. Ez volt a szokás.

A: És Dáciát leigázták a rómaiak?

D: Nem. Dácia az Dácia maradt.Megpróbálták, de nem sikerült nekik. Jóval később a fajok összekeveredtek, és főleg az országnak ebben a részében, ahol mi élünk.Az ország felső részén a faj tiszta maradt.

A: Vagyis északon?

D: Igen.A: A Törvények Kódjából megmaradt még valami?

D: Aghton azt mondja, hogy teljesen megvan, annak ellenére, hogy a könyvet szétszedték és különböző helyeken rejtették el. Egy részét a lapjainak megtalálták, de senki sem tudja elolvasni.

A: Nem tudják, vagy nem akarják!

D: Akik el akarják olvasni ezeket a lapokat, vigyázniuk kell, mert helyenként mágikus szavak vannak elrejtve.

A: Milyen mágikus szavak?

D: Olyan kijelentések, amelyekkel képes vagy birtokolni az anyagot. De ezeket akárki nem használhatja. Csak azok tudják kinyitni, akik eljutottak a negyedik fokozatig.

A: Létezik valaki a jelenben, aki átment volna a megismerés fokozatain?

D: Nem. A fokozatok le voltak zárva.

A: Tudod mikor?

D: Az 1600-as évben. Akkor volt az utolsó ember, aki a beavatás negyedik fokán

állt.

A: Miért?

D: Mert, aki a beavatásokat csinálta, elhagyta a helyet. A küldetése befejeződött,Lényegében nő volt. Ő volt a Teremtő utolsó manifesztációja a Földön.

A: És aki megcsinálta a beavatást, vagyis a tanuló, pap volt?

D: Nem. A románok királya volt.

A: Tudod a nevét?

D: Aghton azt mondja, hogy Mihai Viteazul (Vitéz Mihály) néven ismert.

A: Ahogy én tudom Vitéz Mihály szabadkőműves volt.

D: Nem. Egy régi rend, a templomos lovagok rendjének volt tagja.

A: Úgy értsem, hogy eljutott a Teremtő fokozatig?

D: Ahogy én látom bensőleg Isten manifesztációval rendelkezett.

A: És akkor hogy ölték meg?

D: Ő hagyta magát megöletni. Ő döntötte el. Tudta, hogy küldetése véget ért, hogy az emberek egy másik döntést hoztak, és követnie kellett a neki választott utat, úgy hogy az elmenést választotta.

A: Ha ellenkezett volna, talán más sorsunk lenne!

D: El kellett fogadnia a többiek döntését.

A: Meg tudnád nekem mondani, hogy miből álltak a megismerés fokozatai?

D: Az első fokozat az, amelyben az ember tudatosította a saját halhatatlanságát.Megtanították, hogyan elemezze, és utána hogyan szüntesse meg a saját egoját.

A: Egyfajta saját magad megtagadása.

D: Igen. Elmagyarázzák, hogyan gondolkodott és mit kell tennie, hogy megváltozzon, és mit jelent a változás, vagyis hova vezet ez az út. Nagyon nehéz folyamat volt, csak nagyon kevesen tudtak végigmenni rajta. A második fokozaton megmutatták neki, hogyan kapcsolódjon össze belülről Istennel és hogyan viszonyuljon mások Istenéhez. A harmadik fokozat Istennek belülről kifele történő manifesztációja. Ez a legnehezebb feladat, mivel megcsinálva ezt az ugrást nem voltak többé emberek, de emberek közt kellett élniük.

A: És a negyedik fokozat?

D: A negyedik fokozat a Teremtővel való egyesülést feltételezi. Akik átmentek a harmadik fokozaton, Zamolx pecsétjét kapták.

A: Mik voltak ezek?

D: Energia szimbólumok, amelyeket a beavatottak kaptak.

A: Hol voltak azok?

D: Az egyik a homlokon volt, a másik a kezek hajlatánál. Ez volt az oka, hogy akik keresztülmentek a beavatáson felismerték egymást.

A: Láthatóak voltak? Mások is láthatták?

D: Nem. Csak a beavatottak.

A: És hogy használták ezeket a szimbólumokat?

D: Létezett néhány aranypecsét, amelyeket a kezekre és a homlokra tettek.Zamolx Pecsétjeiként ismerték azokat. Aki megkapta, 33 napig kellett tartsa. Ez idő alatt egyedül volt és meditált. E periódus után a fizikai pecséteket egy rituálé során eltávolították. A helyükön csak az energetikaiak maradtak meg. Úgy látom, hogy ezeknek az Embereknek három jelük volt, kettő a kezükön és egy a homlokukon.

A: Leírnád ezeket a szimbólumokat?

D: Lerajzolom neked ezeket.

A: Fel tudnánk éleszteni ezeket a szokásokat, az iskolára gondolok?

D: Igen. Visszahozhatnánk a megismerést, de csak a harmadik fokozatig. Azután a saját útján kell mennie.

A: Hogy ne kerüljön kapcsolatba a többivel?

D: Igen. Mindenki a maga útján.

A: Miért?

D: Mert most, mint akkor, mindegyikünknek megvan a lehetősége, hogy megtalálja az utat a Teremtőhöz. Mindenkinek megvan az egyéni és független útja. Nincs jogunk közbelépni. Különben nagy vétek a saját útjáról erővel kiemelni egy lelket és a sajátodra helyezni.

A: De ez nem általános út?

D: Az út végcélját illetően közös, de mindenkinek egyedül kell megtennie. Istenhez és a Teremtőhöz bárki eljuthat. Ha mi megmutatnánk egy utat, akkor olyanok lennénk,mint az anunnakik. A saját utunkat mutatnánk meg, amely hibás, véges vagy hiányos lehet. Senki sem mondhatja, hogy amit ő csinál helyesebb, mint amit más csinál. Nincs joga hozzá.

A: De a vallások nem mutatják meg az utat?

D: De igen, egy ilyen vagy olyan utat, de csak az út elejét. Ha szabadon hagyták volna, akkor most sokkal messzebb lennénk.

A: Milyenek lesznek a jövő vallásai?

D: Egyetlen egy vallás lesz. Egyedüli, valós és igaz, összhangban a Mátrix Igazsághoz és a Törvények Kódjával.

A: Hasonlítani fog valamennyire a jelenlegi vallásokhoz?

D: Egyesíti az összes mai vallást, de csak azt fogja tartalmazni, ami igaz belőlük. A reinkarnáció ismert és elfogadott lesz. Isten létét felfedik és átértelmezik, hogy az emberek jobban megérthessék.

A: Lesznek még vezetők, papok?

D: Csak koordinátorok, Törvények Kódjának őrzői fognak lenni, de nem úgy, mint most. Egy egyetemes vallás lesz, amelyhez mindenki csatlakozni fog. Ez képes megmagyarázni és összekapcsolni az éterit az anyaggal, a szellemit a napi tevékenységekkel.

A: Mindenkire kötelező lesz?

D: Nem lesz kötelező, mert a lélekből fog fakadni.

A: Lesznek még ünnepeink?

D: Akkor ünnepelhetsz, amikor akarsz. Miért kéne valakinek megmondania, mikor ünnepelj!

A: A Karácsonyra, Húsvétra gondolok.

D: Ha tudod azt, hogy Jézus benned van, és a cselekedeteid vigyázza, hogy Isten mindenhova elkísér, mivel te Ő vagy, szükséged van megünnepelni?

A: Nem. De pillanatnyilag mi nem érthetjük ezeket a mentalitásbeli változásokat.

D: Akarnod kell, hinned kell bennük és ezek valósággá válnak.

A: Lesznek még vallásos összejövetelek?

D: Nem olyanok, mint most. Olyan napok lesznek, amikor meditálni fognak.Világszinten.

A: Milyen meditációk?

D: Legyen például a Föld vizeinek megtisztulását célzó meditáció. Tegyük fel, hogy az egész bolygó eldönti, hogy az év első hónapjának minden péntekén senki se csinál semmit, csak imádkozik a vízért. Kérik, hogy az megtisztuljon, gyógyító hatású legyen,hogy a bennük élő lények egészségesek, békések legyenek… Majd a második hónap minden péntekén a Föld egészségéért imádkoznánk, hogy minden mag, amit elültetünk termékeny, egészséges, tápláló legyen… és így tovább.

A: De ezt most is megtehetnénk.

D: Persze. Csináld meg.

A: Sok embert kéne megmozgatni…

D: Látod, minden egyes alkalommal, amikor valamit szeretnél csinálni, kibúvókat találsz. Miért kéne először mindig másnak megcsinálnia?

A: Sok emberre lenne szükség.

D: Gyere, próbáljuk ki. Te láttad, hogy hány ember vesz részt a vasárnapi meditáción?

A: Nem láttam, éreztem.

D: Csináljunk minden hónap elsején egy-egy meditációt a Föld megtisztításáért. Így látni fogjuk milyen lényeges változások fognak megtörténni.

A: Jó. Hány órakor?

D: Szintén 22:30-kor.

A: Meditáljunk a Föld megtisztításáért?

D: Kérjük a Mátrixot, hogy a víz, a levegő, a föld és minden, a Földön létező élő és élettelen anyag minden olyantól megtisztuljon, aminek nincs jótékony és igazi megfelelője a Mátrixban.

A: Ennyi?

D: Igen. Öt másodpercet tart.

A: És lesz hatása?

D: Meglátjuk. Aghton azt mondja, hogy az emberek még abban az állapotban vannak, amikor tettekkel kell meggyőzni őket. Én azt hiszem, ennél fontosabb, hogy higgyél a saját megérzéseidben.

/részlet Aryana Havah, Inuaki a bennem élő reptilián című könyvéből./

Aryana Havah - Inuaki, a bennem élő reptilián - Zamolxtól egy új korszak felé 5.rész

fordította és szerkesztette: gorillabácsiUtómunkálatok: Galactus

A: Szeretnék a dákokról beszélni. Hallottál valamit róluk?

D: Igen. Aghton sok mindent mesélt róluk.

A: Mit tudnál mondani róluk?

D: Nemes faj volt. Azoknak voltak a a leszármazottaik, akik a Föld kezdete óta itt vannak. Az őseik földjén* született meg az emberiség.

*Néhány kutató szerint az emberiség a Mu kontinensen (Csendes Óceán) született, kb. 200.000 éve. Ez volt a bibliai Éden. Népe majáknak nevezték magukat, a Napot imádták és a spirituális fejlődés nagyon magas fokán álltak. Technikailag is előrehaladottak voltak, űrszekereikkel bejárták az egész Földet és kolóniákat létesítettek, amelyek közül a legnagyobb és legfontosabb az Atlanti-óceán közepén fekvő Atlantisz volt, de ők alapították az egyiptomi civilizációt és az indiai Ráma birodalmat is. Ezeket az információk fellelhetők az egyiptomi piramisok hieroglifáin, az indiai maja kolostorok írásaiban, az esszének tanításaiban, számos Közép- és Dél-Amerikai műemléken, a csendes-óceáni Déltengeri Szigeteken, vagy pl. dr. Bruce Goldbergelőző élet kutató műveiben, aki sok tízezer regressziót hajtott végre. – a ford.

A: Mit értsek nemes fajon?

D: Ők az atlantisziak ősei, ahogy a dákok az atlantisziak leszármazottai voltak. Aghton azt mondja, hogy másféle vérük volt.

A: Anunnaki?

D: Nem. Másféle, de most nem mondhatja el.

A: És az anunnakik az idők folyamán közbeléptek, megmódosították?

D: Igen, de más földiek segítségével és nem közvetlenül.

A: Hogyan?

D: A fajukra más fajok tevődtek rá.

A: Elmondanád, fizikailag hogyan néztek ki az őseink?

D: Nagyon magasak voltak, szőke-vörös hajuk volt és kék szemeik, de nem a mai kék.

A: Milyen kék?

D: Hasonló az inuakikéhoz.

A: Vagyis olyan mályvaszínű?

D: Olyasmi, de nem teljesen az.

A: Fejlettek voltak?

D: Különlegesek voltak. Fejlettek, jók voltak, és tudták hogyan lehet a szeretetet materializálni.

A: Vagyis?

D: Képesek voltak a szeretetből szeretet csinálni. Ez nem létezett utánuk többé a Földön, csak egyénileg és bizonyos embertömegek esetében.

A: Azt mondják, hogy létezett egy Zamolx nevű vezető, akit isten volt.

D: Ember volt, de Istenként nyilvánult meg és később Teremtő lett.

A: Te látod?

D: Igen. Aghton mutatja.

A: Le tudnád írni nekem?

D: Magasnak látom, szőke-vörös hajtincsei voltak. Valamiféle fehér ruhát és bundát visel és egy arany jogart tart a kezében, amely a felső részén szalamandrában végződik.

A: Vagyis egy csúszómászóban?

D: Egy szalamandra, a szent tűz, Isten tüzének, a fénynek a védelmező entitása. Ő maga egy tűzmezővel volt körülvéve. A tiszta nyelv, az arany nyelv őrzője volt.

A: Mi a tiszta nyelv?

D: A teremtés általános nyelve, szent és igaz nyelv. A kezdetben a Földön beszélték ezt a nyelvet. Még látom, hogy a fején van egyféle kígyó alakú kör.

A: Más csúszómászó?

D: Nekik sok hasonló eszközük volt.

A: Miért? Mire használták ezeket?

D: Ők tudtak az anunnakik létezéséről. Védelemként szolgáltak.

A: Csúszómászó alakú tárgyakkal védekeztek ellenük?

D: Igen.

A: Miért?

D: Mert tudták, hogy a forma megsemmisíti a formát.

A: Elmondanád egy kicsit pontosabban?

D: Csak egy ugyanolyan, de ellentétes polaritású formával vagy energiával semmisíthetsz meg valamit. A teremtés egyik törvénye.

A: Hogyan?

D: Ha a sötétségbe fényt viszel, a sötétség eltűnik, ha szeretet viszel, a gyűlölet megsemmisül, ha a bánatba boldogságot viszel, akkor a bánat többé már nem létezik.

A: De ha a szeretetbe gyűlöletet viszel be? Nem változik meg a szeretet?

D: Nem. Sohasem. A szeretet és fény nem oltható ki.

A: És hogy tudod megsemmisíteni az anunnakik befolyását? Azokra a tárgyakra gondolok, amelyekről beszéltél.

D: Azok a tárgyak, a kígyó alakú kör, megtervezése idején, amikor még forma nélküli fém volt, fel volt töltve, hogy megvédjen és átalakítson minden energiát szeretetté.Ily módon, akik viselték védve voltak mindenféle támadástól. A segítségükkel fel tudták ismerni a támadót. Léteztek még más programok is, sokkal bonyolultabbak, de még nincs itt az ideje, hogy feltárjuk azokat.

A: Létezik néhány karkötő, amelyek ugyanabból az időből származnak, és amelyeknek kígyó alakjuk van. Nagyon nagyok és talán más méretű embereknek voltak készítve.

D: Az akkori emberek nálunk sokkal nagyobbak voltak, úgy hogy magától értetődő,hogy a karkötők nagyok voltak.

A: Abban az időben az országunk ugyanakkora volt?

D: Nem. Nagyon nagy volt. Kb. 8-szor nagyobb. Egy része elsüllyedt és nem látszik már.

A: Köze van Atlantiszhoz?

D: Mindennek köze van Atlantiszhoz. A mai embereknek is, de már nem vagyunk ugyanaz a faj. A vérüket más vérrel keverték.

A: Szándékosan csinálták?

D: Igen. Szándékosan csinálták. Nem szerették volna, hogy egy ilyen fejlett és tiszta faj megmaradjon. Ennek ellenére az eredeti tulajdonságok nagy részét megőriztük.Ha akarnánk, emlékezhetnénk ezekre. Mélyen a DNS-ünkben vannak elrejtve.

A: Megmondhatnád nekem, miért tűntek el az atlantisziak, mint faj?

D: Ők nem tűntek el. Most is itt vannak. Földjük nagy része megsemmisült, de akik meg kellett meneküljenek, tudtak erről a dologról és más helyek felé vették az irányt.

A: Milyen okból tervelték ki egyesek megsemmisítését és mások megmentését?

D: Az atlantisziak istenekként nyilvánultak meg, vagyis képesek voltak teremteni,csak az volt a baj, hogy – mások kárára – elkezdték az elméjüket és nem a szívüket használni. Ehhez hozzájárult az anunnakik befolyása, akiknek sikerült elvarázsolniuk őket.

A: Még léteznek tiszta atlantiszi vérvonalak?

(Ismert tanítás bizonyos keleti származású filozófiákban, mely nagy jelentőséggel bír a szellemi korlátok leépítésben.Mu és Atlantisz embere 3-4 méter magasságú volt, majd egyre kisebb és kisebb lett, a mai méretét csak az utóbbi 15-20 ezer évben érte el. – a ford.)

D: Nem. Mindenkinek kevert vére van. Ugyanaz a vér található meg a mai északi országokban. Itt van a legnagyobb anunnaki befolyás. Ők véglegesen és bármilyen eszközzel meg szeretnék állítani ezt a fajt. Ott vannak a legerősebb energetikai támadások. Nálunk Zamolxnak tiszta vére volt, akárcsak a többinek, aki az ő idejében élt.Azután még léteztek tiszta vonalak, de kb. 1600 körül megszakadtak.

A: Miért?

D: Mert eldöntötték a kioltásukat. Őket is becsapták az anunnakik.

A: Zamolx csodákat művelt?

D: Nem művelt csodákat, mert sokan meg tudták csinálni, amit ő csinált. Ő aTörvények Kódjának őrzője volt.

A: Mi volt a Törvények Kódja?

D: Egy vastag, fém lapokból álló könyv volt, melyben az Általános Törvények voltak leírva. Ugyanolyan, mint az Inuán a Törvények Könyvének Kristálya. Abban a könyvben minden kérdésre választ kaptál. Akinek valamilyen problémája volt, eljött és konzultált vele. Zamolx a könyv őrzője volt.

D: Sokat tudott?

A: Mindenki ilyen volt.D:

Így születtek az emberek, de különlegesek voltak. Amikor a gyermekek fiatalokká váltak, elvették és tanulni küldték őket.

A: A lányokat és fiukat is?

D: Igen.

A: Mit tanultak?

D: Megtanultak Istent manifesztálni önmagukban.

A: És mindenkinek sikerült?

D: Az iskolának három fokozata volt. Az elsőn mindenki átment, a másodikba csak azok léphettek be, akik bizonyos teszteken keresztül jutottak, a harmadik viszont csak azoknak volt fenntartva, akik vezetők vagy beavatottak akartak lenni. A beavatottak számára még létezett egy fokozat, amelyre nagyon kevesen jutottak el. A Teremtővé válás fokozata volt.

A: Teremtővé vált egyáltalán valaki?

D: Zamolx Teremtő volt és még létezett egy pár. Ők számunkra még ismeretlenek,de hamarosan lesz egy felfedezés, és többet fogunk tudni róluk. Volt két nő is. Az egyik Zamolx lánytestvére volt.

D: Igen. Ők jöttek. Párok voltak. Csak együtt voltak Teremtők.

A: Hogy együtt rendelkezzenek női és férfi energiával?

D: Csak így lehet tökéletes energiád, amely a teremtéshez kell.

A: Azt mondják, hogy Zamolxnak volt egy Kogaion nevű szent helye, amely lényegében a várhelyi (Sarmisegetusa Regia, magyarul Szármiszegetuza) erődítmény?

D: A vár, amelyről beszélsz nem létezett Zamolx idejében. Az később épült. Aghton azt mondja, hogy Kogaion valahol a bucegi-i szfinx közelében található. Abban az időben ugyanott létezett még egy vár, melyet a ma Bábáknak hívnak.

A: Pontosan hol?

D: Nincs jogunk tudni ezt a dolgot. Egy nagyon fontos energetikai központ. Ott van az az iskola, amelyről beszéltem.

A: Mennyi ideig tartott ez az iskola?

D: Az első fokozat annyi ideig tartott, amennyire szükség volt, vagyis amíg a fiatal elsajátította az anyagot. A második kb. két évig tartott, a harmadik három, míg a negyedik élete végéig.

A: Hogy-hogy élete végéig?

D: Aki beavatott volt egész életében tanult. A tanulás soha nem szakadt meg. Nem vált tökéletessé, amíg a Földön tartózkodott. Csak felkészült a tökéletességre.

A: Vagyis nem lett soha Teremtő?

D: Teremtő volt, de akkor vált tökéletessé, amikor egyesült a Teremtővel.

A: És Zamolx jelenleg egyesülve van a Teremtővel?

D: Igen. Ő Teremtő.

A: Vagyis ő a Teremtő?

D: Nem. Ő egy Teremtő. Egyesült a teremtővel, de egy Teremtő.

A: Úgy értsem, hogy saját egyénisége van?

D: Igen.

A: Mi ő manapság?

D: Ő egy energia.

A: És ha érezni szeretném, kérhetem ezt?

D: Igen. Ha akarod, benned lehet.

A: És érezni fogom, mint energiát?

D: Igen, mert ő energia, vigyázz, hogy csak akkor kapcsolódj ehhez, ha eljutottál a megfelelő tudatossági szintre, melyben megnyilvánulhat a szereteted, különben ez az energia tönkre tehet.

A: Vagyis?

D: Ha nem felelsz meg rezgésileg, meghalhatsz. Olyan ez, mint amikor tüzet tennél egy műanyag palackba. A tűz megolvasztja.

A: Létezik egy lehetősége, hogy elérd a zamolxi beavatási fokozatokat?

D: Aghton azt mondja, hogy igen, de nem érvényes mindenkire.

A: Vagyis csak bizonyos személyek tudják megcsinálni?

D: Igen.A: Milyen képességeik kell legyenek azoknak, akik ezen az úton szeretnének menni?

D: Aghton azt mondja, hogy csendben kell tudniuk maradni és hallgatni. Ez a megismerés egy olyan titok, amely azoknál tűnik ki, akik képesek a szívben és az értelemben élni.

A: Vagyis butának kell lenned, hogy megkaphasd?

D: Szívvel és értelemmel kell szeretned.

A: Életre kelthetjük ezt a megismerést?

D: Igen. Jogunk van hozzá, de meg kell tudnunk, hogyan tegyük és kinek adjuk.Idővel mindenkinek hozzáférése lesz hozzá.

A: Tudnál segíteni nekünk?

D: Aghton azt mondja, igen. Gondolkodni fogok ezen és meg fogom mondani.

A: Jó lenne, ha éppen tanfolyamokat végezhetnénk.

D: Még nem tudom. Meglátjuk.

 

 

/részlet Aryana Havah, Inuaki a bennem élő reptilián című könyvéből./

Aryana Havah - Inuaki, a bennem élő reptilián - Zamolxtól egy új korszak felé 4.rész

fordította és szerkesztette:gorillabácsi Utómunkálatok:Galactus

A: Milyen kihatással lehet a mágnesesség hiánya az emberekre?

D: Aghton azt mondja, hogy az ember 48 óra mágnesességet képes elviselni. Ezután az ember kezd megbolondulni, agresszívvá válni. Egy 3-15 nap alatt a Föld lakói megbolondulnának és mindent elfelejtenének.

A: 3-15 nap alatt? Embertől függ?

D: Igen.

A: És meddig fog ez a mágnesesség hiány tartani?

D: Nem tudom. Ha megtörténik, 3-15 napig.

A: Létezik olyan hely a Földön, ahova elmenekülhetünk, és ahol biztonságban lehetünk?

D: Nem. Ha megtörténik, akkor mindenhol egyforma lesz.

A: De a Föld közepe miből áll?

D: Én egy nagydarab sziklának látom. Ezt a sziklát egy burkolat veszi körül,melynek a felszínén mi vagyunk.

A: Mi történik a sziklával, amikor megáll?

D: Ha megáll, a szikla folyékonnyá válik. Ez a folyamat maximum 15 nap alatt fog végbemenni. Ha folyékonnyá válik, a kéreg elkezd mozogni és a kontinensek eltávolodnak. Ez azt jelenti, hogy a Déli-sarok, Északi-sarok és a kontinensek más helyen lesznek.

A: Állandóan azt mondod: „ha”. Vegyem úgy, hogy nem biztos?

D: Így van. A jövő nyitott. Mi írjuk. Egyes dolgok biztosak, mások nem. Tőlünk függ.

A: És a sarkok változása nem biztos?

D: A sarkok módosulnak. Ez biztos. Nem lehet tudni viszont, mennyi idő alatt.

A: De létezik egy optimista forgatókönyv?

D: Minden optimista, mert új idők és egy új Föld vár ránk. Ez nem csak egy pólusváltás, hanem egy új korszak új fajjal, képességekkel és tehetségekkel, akiknek megadatik, hogy egy újfajta tudatosságban éljenek, összhangban az Univerzum Törvényeivel és a Mátrix harmóniájával.

A: Szükségszerű, hogy a sarkok felcserélődése 3-15 nap alatt történjen meg?

D: Nem. 24 óra alatt is végbemehet, de nem mi döntjük el.

A: És nekünk mit kell csinálnunk?

D: Mi semmit sem tehetünk, csak annyit, hogy belülről megváltozzunk. Ami meg kell, hogy történjen, az meg is fog történni. A Föld szívéhez kell kapcsolódnunk, hogy átvegyük a rezgését, az energiáját. Amikor belépünk ebbe az új dimenzióba, istenné válunk. Ezért csak azok fognak belépni, akik lelkéből sugárzik a szeretet.

A: És ha mi a mai naptól kezdve átadjuk magunkat a szeretetnek?

D: Akik szeretetet adnak, azok szeretetet is kapnak vissza.

A: Ez azt jelenti, hogy védve lesznek?

D: Látod, itt a szándék a fontos. Ha azzal gondolattal adsz szeretetet, hogy ne legyenek gondjaid, nem hiszem, hogy segíteni fog. A szeretet egy tiszta energia, amely a lélekből jön. Az az energia, mely minden létező alapjául szolgál. Amikor szeretetet adsz, akkor szívből kell tenned, bármilyen szándék nélkül. A szeretet tiszta és egyszerű. Benne nem rejtőzik semmi.

A: És ha sikerül a föld szívéhez csatlakoznunk a szeretet segítségével, akkor megtudunk változtatni valamit?

D: Egészen biztos. Segítünk a Földnek, és ebből kifolyólag a változás könnyebb és gyorsabb lesz. És itt energiáról van szó. Ha mi a szeretet vibrációját adjuk a Földnek, ez tiszta energiává alakul és a Föld energiatöbbletként fogja megkapni. Ez hozzájárul, hogy a változások hamarabb és nagyobb csapások nélkül menjenek végbe. Olyan, mint amikor egy autót löksz meg. Egy dolog egyedül meglökni, és más, ha valaki segít és megint más, ha többen jönnek segíteni neked.

A: Úgy értsem, hogy ha az emberek többsége felébred, a változások enyhébbek lesznek?

D: A változások ugyanazok lesznek. Ugyanoda jutunk, csak sokkal hamarabb és könnyebben.

A: Ahogy én látom, senki sem akar semmit megváltoztatni!

D: Ezt nem mondanám. Aghton azt mondja, hogy az emberek kezdik a valóságot látni. Talán nem értik még, amit látnak, de a lényeg, hogy válaszokat keresnek. Ha megértenék, hogy az Igazság bennük van!

A: Azt mondtad, hogy a Föld közepe olyan, mint egy óriási szikla. Léteznek olyan elméletek, amelyek azt állítják, hogy föld középpontja üreges, egy világ és éppenséggel egy nap.

D: Én a Föld közepét egy hatalmas kőzetnek látom. Valóban léteznek hatalmas földalatti járatok, de ezek mások.

A: Meg tudnád mondani mik ezek?

D: Igen. Egyesek már nagyon régóta léteznek, természetesek, mások amióta az első anunnakik ideérkeztek és megint másokat a jelenlegi irányítóink építették.

A: És laknak bennük?

D: Igen. Laknak bennük. Amelyeket a jelenlegi vezetők készítették, védelmi célból épültek és hogy szükség esetén elbújhassanak bennük, de ők nem sejtik, hogy azok nem lesznek a használhatók. Másokban idegen égitestekről jöttek laknak.

A: Tud valaki ezeknek az idegeneknek a létezéséről?

D: Természetesen. Akik vezetnek minket. Ők azok tudtával élnek ott.

A: Ők szintén rosszak?

D: Nem rosszak. Különben az anunnakik sem rosszak, mert így kellett lennie, ők csak léteznek. Akik a Föld belsejében vannak, nagyon fejlett lények, akik nagyon sokszor segítettek és most is segítenek, ha szükség lesz. Amikor készen állunk majd, akkor képesek leszünk kommunikálni is velük.

A: Azt jelenti, hogy közbelépnek, ha a Föld bajba kerül?

D: Csak abban a mértékben fogják megtenni, amennyire joguk lesz rá. Ismerik a Törvényeket és tudják, hogy ha nem hagynák, hogy fejlődjünk, akkor drágán megfizetnének. Ahogy mondtam, ők fejlett lények.

A: És akkor hogy dolgoznak össze a jelenlegi kormányokkal?

D: Hogy hagyják őket itt maradni. Csak így segíthetnek.

A: Az Univerzum legfejlettebb lényei közül valók?

D: Nem. Más, nálunk sokkal fejlettebbek, akik segítenek, és akik már energiák,ezért nekik nem kell köztünk maradniuk.

A: Ők csak hébe-hóba jönnek?

D: Csak amikor szükség van rájuk.

A: Azok a repülő csészealjak, akik időnként megjelennek?

D: A lényeknek, akikről beszéltem, nincs szükségük járművekre, hogy mozogjanak.Ők energiák, és ezért bármikor bárhol lehetnek.

A: Emberek voltak?

D: Emberek csak itt a Földön vannak, máshoz csak teremtett formák vannak.Minden világnak megvan a maga mintája, de mindegyiket ugyanaz az elme alkotta. Meg kell értened, hogy annak ellenére, hogy a világok másnak látszanak, ugyanaz a gondolatenergia-formájuk és minden a Mátrixból származik.

A: Meg tudnád mondani, hogy honnan jönnek ezek a földönkívüliek, akik itt vannak?

D: A legtöbb a Szíriusz környékéről jön. Mások más naprendszerekből.

A: Akik a Szíriuszról jönnek, sokszor beavatkoztak az evolúciónkba?

D: Minden lény, aki megfordult itt, beavatkozott az evolúcióba. Akik itt vannak, és akik csak átmenőben voltak, de mégis ezek, akikről beszéltem segítettek a legtöbbet.Nekik köszönhetően jutottunk el olyan gyorsan oda, ahol fejlődni tudtunk. Nélkülük sokkal hosszabb ideig tartott volna.

A: Ők az anunnakik ellenségei?

D: Az univerzumban nem létezik olyan szó, hogy ellenség. Minden, ami létezik,egyszerűen csak van, egy bizonyos céllal. Mindenik életformának egy jól meghatározott küldetése van. Az ellenség szónak csak itt a Földön van jelentése, és biztos vagyok benne, hogy csak ők vezették be.

A: Vagyis az anunnakik?

D: Igen.

A: Miért mondod ezt?

D: Neked, amikor ellenséget mondasz, mi jut eszedbe?

A: Aki rosszat akar, elvesz valamit, megtámad…

D: Jó, gondolkozz csak, ha egy ellenség helyett egy barát jönne, egy olyan személy, akit ismersz, és akit kedvelsz, akkor mit csinálnál?

A: Egy barát nem jönne ártó szándékkal! De ha még is megtenné, elbeszélgetnék vele, megkérdezném, elmagyaráznám neki…

D: Helyes, ha mindannyian barátok szeretnénk lenni, ha nem lenne semmi megosztani és elvenni valónk, ha minden a rendelkezésünkre állna, és tudnánk, hogy mindenünk meglehet, bármi bármilyen mennyiségben, létezne még az ellenség szó?


A: Nem, de ez egy utópia. Egy másfajta realitásban élünk.

D: Egy olyan valóságban élünk, amit ránk erőszakoltak, amit elfogadtunk. Az elődeink valósága; mi megörököltük és elvárják, hogy hasonlóan továbbadjuk.

A: Így van, de nem tehetünk semmit. Amikor minden ember meg fog tudni változni,akkor valószínűleg másképpen lesz.

D: Miért kéne minden embernek megváltoznia? Miért nem változunk meg először mi? Fontos, hogy először te változz meg, változtasd meg a hitedet és a gondolkodásodat.Ha mindenki megtenné ezt magának, arra ébrednénk egy adott pillanatban, hogy a valóság, amiben élünk, megváltozott.

A: Térjünk vissza mégis az elkövetkező változásokra, amelyek a Földet érik majd.Biztos, hogy bekövetkeznek?

D: Igen. A Föld és az emberek is meg fognak változni. Minden be van programozva, hogy megtörténjen.

A: Tudjuk, mikor?

D: 2013-ig. De pontosan nem tudom. Nem hiszem, hogy tudná valaki a pontos dátumot.

A: Lesznek katasztrófák?

D: Nem szeretném így nevezni. Ezek változások. Úgy kell rájuk tekintenünk, mint valami jó dolgokra. A Föld újjászületik és vele együtt az emberek is. Miért mondanád, hogy emberré válni, bárhogy is történjen az, katasztrófa?

A: Mert az emberek egy egyensúlyhoz szoktak hozzá, egy társadalomhoz,valójában egy állapothoz.

D: Az emberek olyannak vannak teremtve, hogy bármit megtanuljanak. Az emberek jók, szeretetből vannak létrehozva és ezért szeretet adhatnak, azonban vissza kell emlékezniük, hogyan. Ez minden. Le kell szokniuk az anunnakik szokásairól. Azok sok évezreden keresztül vezettek, belénk ültették a gondolataikat, megéléseiket. Most eljött az ideje, hogy lemondjunk ezekről a rezgésekről és visszatérjünk az eredeti állapotunkba.Nincs benne semmi rossz, katasztrofális.

A: Ez csak akkor alkalmazható, ha megérted ezeket a dolgokat, de mivel a többség nincs felkészülve, nem tudom, hogyan tudnánk valami jóvá átalakítani egy apokalipszist!

D: Elsősorban ezeknek a szavaknak a nélkülözésével!

A: Milyen szavak?

D: Katasztrófa, apokalipszis, megsemmisülés, világvége…

A: És hogy mondjuk?

D: Változás, újjászületés, új kezdet, átalakulás, új Föld… nem érted, minden egy gondolat-energia-forma és a szándék rezgése a fontos! Számít, hogy mondod, hogy gondolod, és milyen megéléseid vannak, amikor valamit mondasz.


A: Azt hiszem, itt igazad van!

D: 2012 az év, amelyben a jelenleg ismert társadalom ki fog cserélődni. Ez a pontos határidő.

A: A mi hibánk?

D: Amikor a földre nézel, mire gondolsz? Tisztának, rendezettnek, helyesnek, vagy ellenkezőleg, szennyezettnek, korruptnak gondolod…

A: Hát, a második változat!

D: És megfelel neked, hogy így folytatódjon?

A: Nem. Szeretném, ha valami változna.

D: Meg fog történni. Ez egy egyedüli lehetőség, a teljes teremtés ránk figyel.

A: Miért?

D: Mert egy olyan dolgot próbálnak meg, ami soha nem történt meg: a bolygónak és mindennek, ami rajta van, egy új dimenzióba való átvitelét.

A: Mindennel együtt?

D: Igen, de mielőtt még effektív megtennék ezt a dolgot, a bolygónak és mindennek, ami rajta van, rezgési és energetikai változáson kell keresztül mennie.

A: És nem tehetik meg ezt egyszerre?

D: Nem, mert minden felrobbanna. Mi és a bolygó is. Mindent csak fokozatosan lehet megcsinálni. Ez a növekedés 2003 körül kezdődött el. Ezért érzik az emberek, mintha problémájuk lenne az egészségükkel.

A: Valóban megnövekedtek az egészségügyi problémák.

D: Így akarnak becsapni minket. Minden kellemetlen érzés, fejfájás, depresszió,görcs ezeknek a frekvencia-növekedéseknek tudható be. Mindezekhez hozzáadódik a kémiai anyagoktól való megtisztulás.

A: Vagyis?

D: Ahogy a frekvenciánk növekszik, úgy távolítja el könnyebben és gyorsabban a bennünk levő mérgező anyagokat.

A: De ez egy hasznos dolog!

D: Az lenne, ha nem vinnénk be másokat, úgy, hogy eltávolítjuk és bevisszük, még ártalmasabb, mert a test megtisztul és megmérgeződik.

A: És mit csináljunk?

D: Ahogy mondtam: segítsük a tisztulási folyamatot, tudatosan eltávolítva mindent,ami ártalmas, természetes ételt fogyasztva és megtisztulási programokat követve.

A: Igen, de te látod, ők kémiai anyagokkal bombáznak. Szinte nem létezik vegyszermentes élelem, a víz szennyezett, a levegő mellékanyagokkal van tele…

D: Ne feledd, az elme nem ismer határokat. Mindent megtehetsz, csak akarnod kell, igazából akarnod. Csodákra vagyunk képesek!

/részlet Aryana Havah, Inuaki a bennem élő reptilián című könyvéből./

Aryana Havah - Inuaki, a bennem élő reptilián - Zamolxtól egy új korszak felé 3.rész

fordította és szerkesztette:gorillabácsi

A: Létezik egy katasztrófa elmélet, amely azt mondja,hogy sok a lehetőségünk egy fényes jövőre és egyike a lehetőségeknek egy globális kataklizma, egy sokkal kiterjedtebb, mint amiről te meséltél, de amelyik elkerülhető, ha felébredünk. Ez azt jelenti, hogy van egy lehetőségünk!

D: Az út kiválasztásának a lehetősége, amelyet követni szeretnénk, de nem ahova eljutunk. Eldöntjük, hogyan jussunk el oda.

A: Szerinted melyik utat fogjuk választani?

D: Mi kiválasztottuk már az utat! Nem számít melyik az, csak, hogy hová megy.Nem szeretném, ha az emberek megijednének; sokan nem érthetik meg. Ha félnek, akkor a félelem érzését gerjesztik, és a félelem viszont az anunnakiké. Isten mindenkit egyformán szeret. Ez azt jelenti, hogy gondja van ránk és megadja azt, amiről Ő azt gondolja, hogy nekünk szükségünk van és jó.

A: Tehát te azt mondod, hogy az ember nem hozhat létre univerzumokat.

D: Igen. Az ember abban az állapotban, ahol most van, nem teheti meg!

A: És akkor mik azok a belső univerzumok, amelyeket egyes személyek látnak?

D: Aghton azt mondja, hogy amit ők látnak, valójában az egyesülésük a LegfelsőTeremtővel.

A: Elmondanád egy kicsit érthetőbben!

D: Igen. Képzeld el, hogy a bensőd hasonlít az univerzumhoz. Hogy a bőröd az univerzum és a szerveid a bolygók. Te vagy az irányítójuk, ahogy Isten a mi univerzumunk irányítója. Te felelsz a helyes működésükért, az élelemért és energiáért, amit nekik adsz,hogy mit csinálj velük, hogy gondoskodj róluk és beszélj hozzájuk. Ha a Legfelső Teremtőre összpontosítasz, ha az ő szemein keresztül nézel a teremtésre, látod, hogy Neki belül ugyanúgy univerzumai, napjai, bolygói, emberei vannak…

A: Ugyanaz a dolog?

D: Igen. Teljesen ugyanaz. Ahogy mondtam, ha a Mátrix mindent elnyelne, minden egyenlő lenne.

A: Úgy értsem, hogy mi nem hozhatunk létre egy saját univerzumot?

D: Nem. Nincs jogunk. Nem tudjuk megmódosítani, eltörölni vagy átalakítani az univerzum valóságát, amelyben élünk. Ennyi. Csak ennyit tehetünk meg most. Tudod miért?

A: Nem.

D: Mert mi az elménkkel alkotunk és nem a lelkünkkel. Ha minden, amit szeretünk szeretetből és szerelemből lett volna csinálva, a Mennyei Gondolattal és az Univerzum Törvényeivel összhangban, ha a mindennapi tetteink ezeket a dolgokat tükröznék, vagyis a tetteinkben fellelhető lenne Isten, akkor természetesen jogunk lenne univerzumokat létrehozni. De tudod miért?

A: Nem.

D: Mert akkor rájönnénk, hogy nincs többé rá szükségünk!

A: Nem értem!

D: Ha Isten lennél és tudod, hogy bármit megtehetsz, még egy Univerzumot is létrehozhatsz, de ez felesleges, mivel már léteznek univerzumok, amelyeket a tökéletesség felé kell koordinálni, és az új univerzum értelmetlen energiapazarlást jelent,akkor megtennéd?

A: Nem tudom. Talán igen, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy képes vagyok rá!

D: Látod, ezért nem csinálhatnak semmit az emberek ebben a pillanatban. Nem kell semmit sem bebizonyítsunk. Sem magunknak, sem másoknak. Meg kell tanulnunkIgazságban élni.

A: Vagyis hogyan?

D: Amikor Igazságban élsz, te vagy az első személy, aki tud erről. Ez azt jelenti,többet nem hazudsz magadnak.

A: Ez logikus! De mégse látom a kapcsolatot!

D: Te elmennél egy olyan összejövetelre, ahol tömegverekedés van?

A: Nem.

D: De elmész.

A: Ha kell!

D: Nem kell. Azért mondod, mert egy kibúvót szeretnél találni. Azért mész, mert oda akarsz menni. Hazudsz vagy nem? Vagy csak elmész, tudva azt, hogy ők verekszenek és téged szórakoztat, és mindennek ellenére szégyelled bevallani?

A: De olyan helyzetek is vannak, amikor kompromisszumokat kell kötni!

D: Voltak. És elfogadták, de nincs több időnk ezekre.

A: És mit tehetek?

D: Vagy azt mondod, hogy azért nem mész, mert verekednek, vagy azt, hogy csak akkor fogsz elmenni, ha megígérik, hogy mértékletesen isznak, vagy ha azért mész, mert tetszik neked, hogy verekszenek, legalább ismerd el.

A: És ha megharagudnak rám?

D: Ha megharagudnak, az ő problémájuk. Te választottad az utat. Úgy döntöttél,hogy nem hazudsz többet. Ez az első lépés. A következő az lenne, hogy ne hazudj a körülötted levőknek. Az igazság megmondható, bármilyen keménynek is tűnik.

A: De bizonyos helyzetekben nem mondhatjuk meg az igazságot a másik ember szemébe!

D: Nem direkt módon és durván, de találhatsz egy olyan formát, amelyben szelíden, türelemmel és szeretettel kifejezheted az Igazságot. Tudnod kell egy dolgot:léteznek olyan emberek, akik megharagudnak, függetlenül, hogy hogyan mondod el nekik az igazságot. Ezeket békén kell hagyni. Nekik meg van a saját útjuk. A lényeg, hogy ne sértsél meg, és ne csinálj rosszat másoknak.

A: De ha tudod, hogy egy ember holnap meg fog halni, jó neki megmondani az igazat?

D: Nem. Mert nagyon rosszul hangzana. Olyan, mint ha te felette állnál és lehetőséged lenne más forrásból tudni dolgokat.

A: És hogy kell megfogalmazni?

D: Leellenőrizheted, hogy honnan van ez az információ és hogyan fog ez a lélek távozni. Ha egy betegség miatt van, imádkozhatsz a Mátrixhoz és megvilágíthatod az útját, hogy könnyebb legyen az átjutás. Ha egy hírtelen halál lenne, mondjuk egy baleset következtében, és te tudod ezt, megmondhatod neki, érzed, hogy nem szabad másnap elhagynia a házat. Tőle függ, hogy meghallgat-e téged.

A: De nem avatkozok be a karmájába?

D: Nem. Mert ha megkaptad az üzenetet, fennáll a lehetősége, hogy téged megbíztak a figyelmeztetéssel.

A: Nagyon bonyolult. Láttam, hogy az utóbbi időben mindenki, az ezoterikus hajlamúakra gondolok, az Igazság fontosságáról és bevezetésének szükségéről beszél,de nekem elég nehézkésnek tűnik, főleg a mai társadalomban.

D: Amikor Igazságban élsz, tudod, hogy mi helyes és mit jó mondani. Amikor viszont ezek a figyelmeztetések büszkeségből és gőgből származnak, akkor nincs kapcsolatuk az Igazsággal és elsősorban neked csinálnak rosszat. És még van valami,amiről le kell mondanunk!

A: Miről?

D: Az agresszivitásról. Az Agresszivitás az anunnakiktól jön. Ők tanítottak meg agresszívnak lenni. Az ember nem ilyennek volt létrehozva.

A: De vannak olyan emberek, akik oktalanul agresszívak!

D: Az agresszivitás a tudatlanságból, a bizonytalanságból, a meg nem értésből származik, és a gyűlölet kifejezője. Egy tudatosan és folyamatosan a mátrixhoz kapcsolódó ember nem lehet agresszív, így tehát nem tud gyűlölni, mert csak a szeretetet érzékeli. Ismeri a Törvényeket és látja, hogy mindannyian Egyek vagyunk, és akkor tudja,hogy nem lehet rossz saját magával. Ezért, hogy Istenek legyünk, először mi magunk kell megváltoznunk. Senki nem teheti meg helyettünk.

A: De legalább magyarázatokat kaphatunk!

D: A magyarázatok jók, de itt megélésről van szó. Ha nem tudod, hogy mit jelent másnak lenni, nem juthatsz el a változásig. Minden gondolat-energia-forma. Te vagy az, aki ezeket az állapotokat létrehozod és neked kell érezned ezeket. Senki sem segíthet rajtad.

A: Én megmaradok mégis a véleményemnél. Fontos, hogy segítséged legyen,hogy legyen, ahol magyarázatokat kaphass, legyen, akit megkérdezhess!

D: Mert az ember hozzászokott mások véleményének helyességéhez. Így van beprogramozva! Arra voltunk tanítva, hogy elfogadjuk mások véleményét, és arra, hogy igazként sajátítsuk el. Miért kéne az Igazat magunkon kívül keresnünk, amikor az belül van? Ha egy információt hallasz a TV-ben, a lelked pontosan megmondja, hogy az igaz vagy sem. Ha azt érzed, hogy nem igaz, de mégis azok magyarázkodásaira figyelsz, akik elhintették, akkor az elméd arra kényszerít, hogy hazugságban lásd az Igazat. De ez nem helyes! A lelked pontosan tudta és válaszolt rá. Miért kéne leellenőrizned a hitedet?

A: Arra gondolok, hogy akik megfogalmaztak egy véleményt, többet tudtak,felkészültebbek, ha nem tévedek?

D: Akik hamis véleményeket terjesztenek, általában arra hivatottak, hogy alvó,reakció nélküli állapotban tartsanak. Ez minden, amit akarnak.

A: De miért?

D: Te azt hiszed, hogy ők nem jöttek rá arra, hogy az emberek kezdenek felébredni, megváltozni? Az anunnakik utódjai nagyon meg vannak ijedve, mivel nem szembesültek még ezekkel. Az elődeik nem hagytak semmi írásos anyagot az elkövetkező változásokról, és ezért nem tudják, mitévők legyenek. Elkezdtek bombázni minket, de azt látom, hogy ez nem nagyon megy nekik.

A: Mivel bombáznak?

D: Először is megnövelték az energiatámadásaikat. Különösen ott, ahol nagyonsok ember él.

A: És hogyan támadnak energetikailag?

D: Főleg azoknak az obeliszkeknek a segítségével, melyekről már beszéltem, és észrevettem, hogy a világűrbe is telepítettek valamit, ahonnan ugyanazokat a hullámokat közvetítik, csak ezek sokkal erősebbek és mindenhova eljutnak. És újabban a levegőbe dobott kémiai vegyszerekkel bombáznak.

A: Vagyis?

D: Olyan vegyszereket szállító repülőket láttam, amelyeket a felszínre dobták le terhüket.

A: Ezek korokozók elleni vegyszerek, egyfajta rovarirtók.

D: Honnan tudod? Aghton azt mondja, hogy mérgező anyagok és az egész világon elkezdtek bombázni velük.

A: Miért?

D: Aghton azt mondja, hogy az emberek kezdenek megváltozni, másfajta információkat, élelmet keresni, és egyre többen akarnak szennyezetlen helyekre költözni.Ez nem jó hír azok számára, akik vezetnek, mert azt jelenti, hogy egyre többen fognak felébredni, és ők nem tudják, mit csináljanak. Ezért jött az öltet, hogy felerősítsék ezeket a támadásokat, amelyek szerencsénkre nem elég hatásosak. Kíváncsi vagyok, milyen újdolgokat találnak ki!

A: Nem védekezhetünk az efféle energiatámadások ellen?

D: De.

A: Hogyan?

D: Kérnünk kell a Mátrixtól, hogy olyan szintre növelje a rezgésünket, ami megvéd ettől az agressziótól. Minden gondolat-energia-forma. Ha kilépünk ezeknek a közvetítéseknek a sablonjából, nem fog már hatással lenni ránk.

A: Nem tehetnénk meg ugyanazt a kémiai anyagokkal?

D: De igen, de jelenleg nehéz, mert lenyeljük azokat és a szervezetünkbe kerülnek.Kérhetjük viszont, hogy ugyanúgy távozzanak, ahogy a bejutottak a szervezetbe. Sokkal könnyebb. Még nem rendelkezünk azzal a képességgel, hogy a negatív energiát valami pozitívvá alakítsuk.

A: Vagyis nem tudjuk a klórt cukorrá alakítani?

D: Nem. Meg tudjuk változtatni az izét, hogy édes legyen, és addig tartson, amíg erre gondolunk. Tartóssá nem tudjuk tenni. A klór tulajdonságaival marad, mivel ez volt a sablon, ami létrehozása alapjául szolgált és nem mi hoztuk azt létre.

A: És nem létezik semmilyen módja annak, hogy kiküszöböljük a vegyszerek mérgező hatásait, amelyeket elfogyasztani kényszerülünk?

D: De igen. Mondtam már. Meg kell emelnünk a test rezgési szintjét. Így megtehetjük és jogunk is van hozzá, mivel a testünk a sajátunk. Mi felelünk érte.

A: Adj egy példát.

D: Ha tudom, hogy kémiai vegyszerekkel fertőzött ételt eszem, azt mondom:köszönöm Mátrix, hogy segítettél természetes úton teljes egészében eltávolítani, anélkül,hogy valami visszamaradt volna, az összes, szervezetemre káros anyagot.

A: Ez egy jó ötlet, mert így zsíroktól vagy bármilyen ártalmas anyagoktól megszabadulhatunk.

D: Igen. Csak programozásról van szó. Meg kell tanulnunk kérni. Az Univerzum bármikor kész segíteni. Mi vagyunk, akik akadályokat állítunk fel és mindent bonyolulttá teszünk.

A: Így voltunk tanítva!

D: Igen és akárhogy is sokkal könnyebb nekünk, hogy elvegyük, amit mások adnak, minthogy a fejünkkel gondolkodjunk. De szerencsére meg fognak változni ezek a dolgok.

A: Mikorra gondolod, hogy változások lesznek?

D: Nem szeretnék ezekről beszélni, a lényeg, hogy egy új világ felé haladunk, ahol meg tanulunk újra emberré válni.

A: De földrajzi változások, csapások, szörnyűségek lesznek?

D: Azok csak olyan mértékben lesznek, amennyire az emberek nem akarnak megváltozni, akkor a Mátrix találni fog egy lehetőséget, hogy távozásra kényszerítse őket.A megváltozni akarók száma fogja eldönteni az események lefolyását.

A: De te hogy látod a közvetlen jövőt?

D: Ha minden úgy lesz, ahogy most van, ha nem lesz semmilyen változás, akkor megtörténhet, hogy egy pár napra megszűnik a Föld mágneses tere.

A: És mit jelent ez?

D: A föld középpontja leáll. Ha ez megtörténik, a földi mágnesesség nulla lesz. Ez minden élőlényre hatással lesz a bolygón.

A: Az emberekre is?

D:Különösen.

 

 

/részlet Aryana Havah, Inuaki a bennem élő reptilián című könyvéből./

Aryana Havah - Inuaki, a bennem élő reptilián - Zamolxtól egy új korszak felé 2.rész

fordította és szerkesztette:gorillabácsi

A: Le szeretnék tisztázni egy dolgot. Kaptam egy pár választ erre. Az első könyvben te azt mondtad, hogy mi ahhoz az Istenhez imádkozunk, akit örököltünk. ATeremtő a Legfelső (végtelen) Isten.

D: Igen.

A: És nem kéne egyenesen az Eredethez kapcsolódnunk?

D: Arra kéne gondolnunk, hogy a Legfelső Teremtőhöz akarunk kapcsolódni, de a kapcsolódás szintén Istenen keresztül történik. És látod, itt van az anunnakik átverése. Ők az egyetlen irányító gondolatát vezették be, akit végtelennek neveztek el, speciálisan azért, hogy ne tudj azon túllépni. Ők azt mondták, hogy ez a maximálisan elérhető, és hogy rajta kívül semmi se létezik. Ezért van az, hogy amikor az emberek imádkoznak,egyetlen Istenhez imádkoznak, aki az Ég és a Föld teremtője.

A: Nem értem!

D: Mit látsz, amikor lenézel?

A: A Földet.

D: És amikor felnézel?

A: Az eget.

D: És kinek imádkozol? Az ég és a föld irányítójának! Saját magadat korlátozod be.A Legfelső Isten, akihez kéne imádkoznunk az Legfelső és Végtelen EgyetemesTeremtője Mindennek, ami létezett, létezik vagy létezni fog. Pusztán ezek megértésével fejlődni tudunk.

A: De amikor imádkozom, akkor Istent szólítom meg. Csak annyit mondok.

D: Igen, mert az iskolában azt mondták neked, hogy ő az ég és a föld teremtője és az elmédben tisztán ez maradt meg.

A: Az én időmben nem tárgyalták ezeket a dolgokat az iskolában, de mint gondolat a gyermekkoromból származik. Valójában igazad van. Ha valaki megkérdi tőlem, ki az Isten, azt válaszolom, hogy az ég és a föld teremtője. Nem tudom, honnan származik ez a válasz, de tény, hogy így van.

D: Ez az, amit ők a fejedbe ültettek. Egy múltból származó program. Egy átverés.

A: És egy Egyetemes Istenhez/Teremtőhöz kell imádkozni és nem Istenhez? Hogy fogalmazzak?

D: Nem a fogalmazásról van szó, hanem a hitről. Meg kell értened, hogy ezen az Istenen túl egy sokkal hatalmasabb létezik, egy olyan hatalmas valami, hogy az összes Univerzum és az összes Isten az ő részei. Abban a pillanatban, hogy megérted, az elméd áthatol a mi univerzumunk Irányítóján.

A: És kikerüli azt?

D: Semmilyen szinten! Keresztülmegy Rajta és onnan tovább a Legfelsőhöz.

A: Vagyis imádkozom, az imám eljut Istenhez, a Föld irányítójához és onnan a Legfelső Istenhez?

D: Valahogy így. De nem jut el az Irányítóhoz. Úgy mondtad, mint ha az Univerzum Istene valami postás lenne, aki továbbadja az üzeneteket. Ez egy rezgési állapot. Az imában összekapcsolódsz a mi Univerzumunk Irányítójával és vele együtt mész el az Eredethez. Egyedül nem tudod megcsinálni ezt.…Valójában rákapcsolódhatsz a Mátrixra, megvannak ezek az adataid, nem tudom,miért csodálkozol ezen.

A: Mert én pragmatikus vagyok és nyilvánvaló, materiális bizonyítékokra van szükségem.

D: Az energia ebben a pillanatban nem válhat anyaggá. Vagy energiaként érzékeled, vagy nem.

A: Nem erre gondoltam! Ha egy entitással beszélek, az elvárásom az, hogy más is láthassa őt!

D: De ha ő azt akarja, hogy csak te lásd? Ha egy jól meghatározott küldetése van?

A: Nem gondoltam. De ez oda-vissza van, mert a képzelet megtréfálhat.

D: Azt hittem, hogy végre megértetted, mi a feladatod, de lehet tévedtem. Hogy gondoltad, mennyi ideig fog ez még tartani? Nincs már sok idő ide-oda rohangálni, és elhalasztani dolgokat.

A: Apropó idő, a legtöbb ember azt hiszi, hogy lerövidült az idő. Én szintén. Néha az az érzésem, hogy elkések valahonnan, de nem tudom honnan!

D: Saját magaddal való találkozásról késel el. És a többiek úgyszintén. Itt az idő,amikor mindegyikünknek választania kell.

A: Miben kell választania? Valaki még ugyanezt a dolgot mondta nekem!

D: Az utat kell megválasztania.

A: Hogyan?

D: Mindenki tegye fel a kérdést, hogy meg szeretné-e változtatni a Földet. Ha akarja, akkor először saját magát kell megváltoztatnia. Ezt a felénk küldött energiára való tudatos csatlakozással teheti meg. A fluxus segíteni fog neki, hogy energetikailag beállítsa magát és a teljes fizikai organizmusát és elkezdi energetikailag érzékelni az univerzum pulzusát. Ez az első lépés. Amikor eljön az ideje, másokkal együtt a Földnek fogja továbbítani ezt a pulzust, és a Föld rezgésszintje megnő.

A: Hogy néz ki ez a pulzus?

D: Jelenleg az embernek egy speciális energia áramköre van. Olyan, mint egy fluxus, amely a fejtetőn megy be és a talpakon jut ki, akárcsak a Földnél. Annak olyan folyamatos energiaáramlása van, amely az Északi-sarkon megy be és a Déli-sarkon távozik. Ez megváltozik, a Föld, az ember, és minden, ami a bolygón van, elkezd pulzálni.

A: Hogyan?

D: Mint egy szív! Az elején. Végül képesek leszünk tudatosan és tartósan aktiválni a Mer-ka-ba mezőt. Akkor fogjuk igazán érezni, mit jelent Embernek lenni.

(A MerKaBa egy aktivált energiamező, mely az univerzum minden teremtménye körül létezik. Amikor a MerKaBa az emberi test körül az univerzum tiszta szeretetén keresztül aktívvá válik, tökéletes védelmet biztosít. Részletes leírás a http://www.merkaba.fw.hu/oldalon. – a ford.)

A: Érdekes a gondolat a szívvel. A magzatnál először a szív jön létre. A leendő gyermek egy szív!

D: Mindennek van értelme, mert így volt létrehozva!

A: Hogy tudjuk elérni ezt az energiát?

D: Mond, hogy szeretnéd megkapni, hogy szeretnéd érezni. Kérd és megadatik neked. De a kérésed pillanatában meg kell lenned győződve arról, hogy már megkaptad.

A: Hogyan?

D: Mondjuk, hogy szeretnél megváltozni. Jobb szeretnél lenni. Kérd, hogy megváltozz, de a kérésednek valójában egyfajta köszönetnek kell lennie. Azt kell mondanod, hogy ettől a pillanattól jobbá váltál. Érezned kell, hogy elsajátítottad már ezt a hajlamot.

A: És ha mást szeretnél, anyagilag, mondjuk pénzt.

D: Oh, nem értem miért akar mindenki pénzt! Sokkal helyesebb lenne, ha megértést, jóságot, szeretetet… akarna.

A: Abból az egyszerű okból, hogy a pénz nyugalmat és jólétet biztosít!

D: Nem igaz. Bajt, betegségeket és haragot is okozhat.

A: Igen, de nem kötelező! A pénz hiánya felőrli a jelenlegi társadalmat. Nem látod,hogy az embereknek nincs pénzük, amivel a számlákat és az ételt kifizessék…

D: Ha pénzt szeretnénk, kérnünk kell a Mátrixtól ezt a dolgot. A Mátrixban mindenkinek bármi bármilyen mennyiségben létezik.

A: De konkrétan, hogy kell megfogalmazni?

D: Először meg kell értenünk, hogy mi az oka a pénztelenségünknek. Nézzük meg, hogy csináltunk-e valamit valaha, megbántottunk-e valakit, elvettük-e valaki pénzét,mondtunk-e valamit, hogy pénzt birtokolni rosszat jelent, vagy bármilyen ehhez hasonlót.Ha azt konstatáljuk, hogy ezek közül valamelyiket csináltuk, rá kell irányítanunk a figyelmünket, kérnünk kell a Mátrixot és az illető személyt, hogy megbocsájtson, még ha ez a személy mi vagyunk is, és pozitív gondolat-energia-formákat kell küldenünk felé.Majd pénzt kell kérnünk a Mátrixtól. Úgy kell ezt megtennünk, mint ha már rendelkeznénk vele.

A: Hogyan?

D: Köszönöm Mátrix azt a sok pénzt, ami az enyém!

A: És ha a pénztárcámban csak 10 lejem van?

D: Arra kell gondolnod, hogy 100.000 lejed van. Örvendened kell és meg kell köszönnöd, tudatában léve annak, hogy a pénztárcádban ott van ez a pénz! Arra is gondolhatsz, hogy fogod elkölteni azt a pénzt és hogyan segítesz másokon.

A: És segít?

D: Próbáld ki. Csak így győződhetsz meg róla. Például én megtanultam írni, sok házi feladatom volt. A tanítónő öt oldalanként adta le a betűket. Ahelyett, hogy azon gondolkodtam volna, hogy le tudok-e írni öt oldalt, megköszöntem a Mátrixnak abban a pillanatban, hogy nekiálltam volna, hogy a feladatom majdnem kész van, hogy tudtam, mit fogok csinálni és hogy sokat tanultam neki köszönhetően. Így van a pénzzel és bármilyen dologgal is. De sokkal jobb lenne, ha azt kérnénk a Mátrixtól, hogy emberek legyünk. Azt hiszem, hasznosabb lenne. Az új energiában a pénz nem nagyon fog a segítségünkre lenni!

A: És hogy nyilvánul meg fizikailag ez az új energia?

D: Másfélék leszünk.

A: De ez nem azt jelenti, hogy megváltozunk?

D: De igen.

A: És ez nem lesz kihatással a mindennapi munkára?

D: Ha te azt hiszed, hogy következményei lesznek, akkor így lesz.

A: Nem. Konkrétan, ha egy ember egy olyan cégnél dolgozik, amelynek a tulajdonosa egy okult szervezethez tartozik, és rezgésileg megváltozik, nem rúgják ki?

D: De igen. Egészen biztos, de ahogy mondtam, meg kell választanunk az utat.Most, nem később vagy holnap. Nincs már több idő.

A: Jó, és ha az ember munka nélkül marad?

D: Kell kérnie a Mátrixtól egy új munkahelyet, ahol meg lesz becsülve, amit csinál,és amit érez!

A: És fog kapni?

D: Igen, ha helyesen és szívből csinálja.

A: Kíváncsi vagyok, hol fognak majd az új rezgésszintű emberek dolgozni! Ha mindenki megváltozik és a vezetők ugyanolyanok maradnak, munkahely hiány lesz?

D: Nem minden munkáltató negatív rezgésű. Sok jó ember van. És még van valami: amikor a többség megkapja az új rezgésszintet, nem lesz többé szükség munkahelyekre!

A: Igen, földművelésből fogunk élni!

D: Ebből és sok más helyes, a Törvények Kódja megfelelő tevékenységből.

A: A vasárnap esti meditációról szeretnék beszélni. Úgy tűnik, mintha zavarva lenne.

D: A fény senkit sem zavarhat meg. Ha valaki ezt érzi, akkor azt jelenti, hogy ő a hibás.

A: De én is éreztem!

D: Te is úgy kezdtél el meditálni, hogy bizonyos gondolat-energia-formákat kikapcsoltál volna. Nem tudsz egy magasabb energiaformához kapcsolódni, ha negatív energiákkal vagy feltöltődve. Amit valójában te éreztél, a fény energiája volt, ami távoltartott téged, hogy másokat megtámadj.

A: Ez egy magyarázat, általában én nem érzem a támadásokat. Engem senki sem támad meg. Talán fejletlen vagyok.

D: A sötétség nem támadhatja meg a fényt, ha viszont fényt hozol a sötétbe, ez eltűnik és a maga rendjén szintén fénnyé válik. Téged semmilyen formában nem támadhat meg a sötétség. Nem a fejlettségről van szó, hanem a védelemről. A testedet egy tűzmező veszi körül, amely megvéd. Téged is úgy érezhetnek, mintha támadnál, de valójában megvéd a meződ és valahogyan őket is tőled.

A:Ismertem szellemileg nálamnál sokkal fejlettebb embereket, akiket megtámadtak. És amikor támadásról beszélek, akkor valós szellemi és energetikai támadásokról beszélek.

D: Az ő hibájuk. Az embernek a sötétség és a fény között kell választania. Maga dönti el, melyik oldalon áll. Ha mindkét oldalt választja, akkor egy árnyékhoz hasonló helyen találja magát, vagyis nem a sötétben, de a fényben sem.

A: És ez rossz?

D: Nem rossz, de jó sem. Az ő választása. Az egyedüli probléma, hogy három helyről kap rezgéseket. Vagyis néha a sötétben, néha a fényben, néha az árnyékban fog lenni. Nem lesz stabil helye.

A: Még akkor sem, ha fejlett lélek?

D: Még akkor sem. A szabad akaratáról van szó. Ő akar ott lenni. Nem kényszerítette senki.

A: És ez az oka, hogy ezeket az erős sokkokat érzi?

D: Jegyezz meg egy dolgot. Ez mindent megmagyaráz: a Fény nem támadható meg, mert az tűzzé válik és ég. A fény nem lehet sötétség.

A: Ezt megértettem, ez világos.

D: A sötétség viszont fénnyé válhat. Hogy érthetőbben fogalmazzak, minket sötétségben tartottak. A fény most elkezdte érezhetővé tenni a jelenlétét, és mi elkezdtük észrevenni. Még egy kis időnek kell eltelnie és magunkban fogjuk érezni. Egyesek már kezdik érezni.

A: Amikor fényt mondasz, akkor Istenre gondolsz?

D: A fényre gondolok, de ez Isten tüze és Istenné válik. Azt hiszed, hogy amikor tudatosan benned lesz Isten, akkor vágyni fogsz, hogy visszatérj a sötétségbe?

A: De mégis, azok az emberek, akikről beszéltem, miért érzik mások támadásait?

D: Mert sötétséget és fényt szeretnének. Nekik így is jó. És ezért ők mindkét rezgést elfogadják. Tudd meg, nagyon nehéz így élni. Sokkal egyszerűbb, ha csak az egyik oldalon állsz, nincsenek ellentétes rezgéseid, nem kell harcolnod; felfogod, milyen ellentmondásos állapotokon megy keresztül egy lélek, aki belép a fénybe és aztán hirtelen a sötétségbe?

A: És nem tudunk rajtuk segíteni?

D: Az ő választásuk. Mi megmondhatjuk nekik, de kijönni, maguktól kell kijönniük.És hogy tudd, a vasárnap esti meditációt különleges entitások védelmezik. Őket senki nem csaphatja be. Ha valaki megtámadva érzi magát, akkor azt jelenti, hogy ezek az entitások távol tartják. Először egy rövid meditációt kell csinálniuk, amelyben kisütik a negatív energiákat és csak utána lépjenek be.

A: Így fogjuk csinálni. Hallottad, hogy sok személy érez és szeret téged?

D: Érzik az energiát, de az nem az enyém. Nekem is adva van. Hibás az a szemlélet, hogy egy embernek ilyen ereje van. De ahogy mondtam, a vasárnapi találkozón sok Fényhordozó vesz részt. Aghton is ott van és még hárman az inuakik közül.

A: Valóban, róluk megtudtál-e még valamit?

D: A hárommal nagyon jól és tisztán kommunikálok. A többivel néha- néha.

A: Kik ezek a Fényhordozók?

D: Fejlett lelkek a Mátrix felső szegmenséből. Minden vasárnap speciálisan segíteni jönnek nekünk.

A: Kérhetjük, hogy lássuk őket?

D: Igen, de ők energiák, rezgések és hangok. Nincs olyan alakjuk, mint nekünk.

A: De érezni tudjuk őket?

D: Igen. Szívesen jönnek, hogy átöleljenek.

A: És mit kell éreznünk?

D: Meglátod!. Nem tudom szavakba önteni. Olyan, mint amikor a szeretet tengerébe lépnél be.

A: És a többi inuaki, jól van?

D: Igen. Az egyikük nálam fejlettebb és sok mindent tanulok tőle.

A: Milyen értelemben fejlettebb?

D: Ő már elkezdett az univerzum pulzusával rezegni. Sokat segítik a szülei. Mi is oda jutunk, de még van egy kis munkánk!

A: Ez azt jelenti, hogy szerencséje volt!

D: A Mátrix sikere volt, mivel az ő földi érkezési programját teljesen betartották.

A: De ők beszélnek, közvetítenek információkat?

D: Aghton azt mondja, hogy igen, de nagyon szűk körben és senkinek sem volt bátorsága leírni, amit hallott.

A: Még annak a szülei sem, akiről azt mondtad, hogy fejlettebbek?

D: Nekik, hármuknak más küldetésük van, és ezt tudják. Nekik együtt kell dolgozniuk és ez elég lesz. Nincs szükségük külső segítségre.

A: Úgy értsem, hogy neked a mi segítségünkre van szükséged?

D: Nekünk, mindannyinknak szükségünk van egymásra. Nálunk egyformán van.Nekem még egy kicsit problémás, mivel a testem karmájának a kiküszöbölésével foglalkozom. Csak utána lehetek teljesen önmagam.

A: És neked még sok van?

D: Még pontosan annyi van, amennyi szükséges. Nem sok és nem kevés.

A: Szeretnék valamit kérdezni tőled. Az utóbbi időben mindenféle személlyel találkoztam, egyesek tényleg nagyon fejlettek, vagy legalábbis így éreztem én, akik azt mondták, hogy különböző univerzumokat látnak magukban. Mit tudnál erről a dologról mondani?

D: Hogy látnak univerzumokat magukban?

A: Olyasmiket mondtak, hogy az univerzumok alkotói.

D: Csak akkor alkothatsz univerzumokat, ha Isten vagy Teremtő potenciállal rendelkezel, de nagyon nehéz létrehozni egy univerzumot, mert irányítani is kell. Nem hozhatsz úgy létre egy univerzumot, hogy utána sorsára hagyod. Fölösleges energiapazarlás lenne, és ezt nem engedi meg a Mátrix. De itt a magyarázat más lehet,körülbelül öt hónapja a Földet egy speciális energiaforma bombázza, ami a fejlődésünk érdekében történik. Ez azt jelenti, hogy egyre több ember ébred fel és kezd el dolgokat észrevenni. Te feltetted valaha a kérdést, hogy miből vagyunk csinálva, mi tesz különbözővé minket?

A: Igen és azt hiszem, hogy mind a hatmilliárd lélek feltette ugyanazt a kérdést.

D: És megtudtad a választ?

A: Nem. Vagyis a kabbala doktrínája szerint elemekből és az Akashából vagy Szent Lélekből vagyunk teremtve. De nem tudom, mi különböztet meg.

D: Semmi.

A: Hogy-hogy semmi?

D: Nem különböztet meg semmi. Minden Egy. Mi mindannyian és minden, ami létezik, együtt vagyunk, vagyis egy egész. Ha a Teremtő most eldöntené a Mátrixba való visszatérésünket, mindarra gondolok, ami létezik, Föld, univerzum, bolygók, univerzumok,minden a Mátrixszá válna, és a Mátrix a maga rendjén egyforma.

A: Azt akarod mondani, hogy homogén?

D: Igen. Ő csak energia. Ha egy szék, egy ember vagy egy kiskutya bemegy és egyesül, mindenki ugyanazon energiává alakul, tehát nem létezik semmi különbség.

A: És akkor mi teszi lehetővé, hogy a szék szék legyen, a kiskutya kiskutya és az ember ember?

D: A gondolat, ami a teremtés alapjául szolgált. Olyan ez, mint amikor egy darab gyurmát veszel és széket hozol létre belőle, majd egy kiskutyát és utána egy embert. Azok ugyanabból az anyagból vannak, de másképpen néznek ki. Utána energiát kell venned és életet kell adnod nekik. Nagyon egyszerű.

A: Igen. A te véleményed.

D: Nézd, ha kivágsz egy fát, széket csinálhatsz belőle, elégetheted, a gondolat számít, ami a fa kivágása alapjául szolgált. A te döntésed, mit fogsz csinálni vele.

A: De a deszka csak deszka marad!

D: Itt igazad van, mert amikor kigondolták, deszkának volt csinálva, de te módosíthatod a fizikai formáját. Gondolkodj csak, milyen lenne, ha volna egy elképzelésed, hogy veszel egy energiát, megtervezed és átalakítod egy tárggyá vagy egy lénnyé. Nem nehéz, csak hinni és akarni kell, hogy ez megtörténjen és meg fog történni. A gond akkor jelentkezne, ha te egy Tyranosaurus Rex-et alkotnál, én egy új napot, a szomszéd egy óriást. Teljes káosz lenne.

A: És akkor?

D: A Mátrixnak előre meghatározott elképzelései vannak. Ez az oka annak, hogy nem adják meg nekünk a teremtéshez való hozzájárulás jogát. Mi nem hozhatunk létre egy új univerzumot, amelyet a jelenlegire építhetünk. Nekünk le kell modelleznünk az univerzumot, amelyet kaptunk, és amelyben élünk. Csak így tudjuk módosítani. Csak a valóságot, amelyben élünk, tudjuk módosítani.

A: De vannak olyan emberek, akik kanalakat hajlítanak. Vagyis a gondolat erejével a fémet gyurmává alakítják át és meghajlítják

.D: Azt igen, mert létezik a gyurma fogalma. De próbálják meg a Pterodactyllá alakítani a fémet.

A: Valamikor léteztek Pterodactylok. Talán rá tud csatlakozni a régi képre.

D: Léteztek, de nem léteznek többé. Az elképzelés törlődött a megnyilvánulásokból. Létezik a Mátrixban, de többet nem materializálódhat itt a Földön.

A:Megértettem!

D: És a jövőben mi nem hozhatunk létre bármit, ami fogalmi szinten létezik.

A: A jövővel kapcsolatosan, ahogy tudom nem állandó, befolyásolhatjuk.

D: Igen, de bizonyos korlátok között. Nézd, nekünk szellemileg kell fejlődnünk. Ez a mi feladatunk. Mondjuk azt, hogy te akarod és én is akarom és még egy millióan. Ha aTeremtő célja az, hogy a Földnek fejlődnie kell, és mi vagyunk az egyedüliek, akik elfogadjuk ezt a tényt, akkor az elsők leszünk, akik tovább megyünk. A többieknek a nekik megfelelő mátrix szegmensbe kell menniük és más küldetést fognak kapni.

A: Miért nem maradhatnak?

D: Mert csak a Teremtőnek van joga közbelépni és döntéseket hozni. Mi csak egyféle résztvevők vagyunk. Igaz, megkérdeznek, hogy akarunk-e továbbmenni vagy sem,de csak meghatározott szabályok alapján. Nem a saját fejünktől!

A: Azt mondják, hogy a Föld meg fog változni…

D: Biztos, hogy megváltozik.

/részlet Aryana Havah, Inuaki a bennem élő reptilián című könyvéből./