.

Feedek
Megosztás
HTML

Missouri farmer: "Földönkívüliek csonkolhatták meg a marháimat" - magyar videóval

2013. július 19-re virradó reggel ismét megcsonkítva talált rá egyik marhája tetemére egy Missouriban élő farmer. Az utóbbi másfél esztendőben ez már a harmadik ilyen eset volt és a tulajdonos mostanra a kegyetlen mészárlások minden lehetséges racionális magyarázatát kizárta, ezért egyre inkább úgy véli, talán nem is e világból érkeztek a hívatlan látogatók.

Az úgynevezett állatcsonkítások, gyakorlatilag egyidősek az UFO észlelésekkel, vagyis magával az emberiséggel. Világszerte rengeteg hasonló eset fordult elő az elmúlt évtizedekben is és ez alól hazánk sem kivétel. Magyarországon a nyolcvanas évek második felében az Alföldön borzolta a helyi gazdák kedélyét ez a különleges "jelenség", ám az állatok kegyetlen mészárosait akkor nem sikerült megtalálni.

Ahogy a Missouri mellett élő Lyn Mitchellnek sincs fogalma róla, hogy ki, vagy mi lehet az, aki, vagy ami másfél éven belül már harmadszor csonkította meg a hétszáz kilós marháit.

A középkorú hölgy az NBC televízió helyi stábjának mesélt arról, hogy július 19-re virradó reggel vette észre, az éjszaka folyamán durván megcsonkították az egyik tehenét. A szerencsétlen állatnak kivágták a nyelvét és a szívét, de a tőgyeit és a szaporító szerveit is teljes egészében eltávolították. Lyn elmondta, hogy a vágásokat mindhárom esetben sebészi pontossággal  végezték és különös módon egyetlen csepp vér sem volt a tetemek körül, pedig ilyen sebeknek erősen kellett volna vérezniük.

A legfurcsább mégis az volt, hogy valamennyi állatnak a földbe égett a körvonala. Ez jól látszik a tévé felvételein is. A rejtély felderítésébe már bekapcsolódott a helyi seriff és az állategészségügy is, de ők sem tudtak magyarázatot adni a precíz pontossággal megcsonkolt marhák rejtélyére.

Az állatcsonkítások ügyében egyébként a huszadik század hetvenes éveiben még az FBI is nyomozott, de ez végül hivatalos eredmény nélkül zárult. Az állatok szándékos megcsonkítása a földönkívüliekhez kapcsolódó egyik legijesztőbb jelenség, mellyel számos kutató kiemelten foglalkozik. A hivatalos magyarázat általában a farkasokat, a medvéket és más ragadozókat teszi felelőssé, de egy ilyen jellegű támadásnak mindig jól megfigyelhető nyoma marad a környéken.

A Missouri mellett történt esetekben azonban semmi ilyet nem találtak a seriff hivatalának nyomolvasói. Elmondásuk szerint, mintha valaki a levegőből végezte volna el ezt az egyébként nagyon kifinomult műveletet. Lyn Mitchell most azt fontolgatja, hogy éjjel is látó kamerákat szerel fel a karám köré, hátha megint visszatér a hívatlan látogató.

Forrás:ittvannak.hu / NBC / Action News

Nyomasztó látvány lenne a Jupiter a Hold helyén

Ron Miller többek között a Scientific Americannek és a National Geographic-nek készít csillagászati témájú illusztrációkat. Egyik képsorozatán azt láthatjuk, milyen látványt nyújtanának a Naprendszer bolygói a Földről nézve, ha a Hold távolságában lennének.

Merkúr. Átmérő: 4878 km. A légkör nélküli, kráterekkel sűrűn borított égitest látványa hasonló lenne a Holdéhoz. 2011-ben először állt űrszonda pályára körülötte, így az utóbbi években sok újdonságot tudtunk meg róla

Vénusz: Átmérő: 12 103 km. A méretében a Földhöz leginkább hasonló bolygó pokolian meleg (közel 500 Celsius-fokos) felszínét nem látnánk a vastag, sárgás felhőzet miatt. A Vénusz több tulajdonsága még ma is rejtélynek számít.

Mars: Átmérő: 6794 km. Jól látnánk a vörös bolygó nagyobb felszíni alakzatait, jégsapkáit és globális porviharait. Itt most a Curiosity a főszereplő, amely megkezdte hosszú gurulását fő tudományos célpontja felé.

Jupiter. Egyenlítői átmérő: 142 984 km; sarki átmérő: 133 708 km (az óriásbolygók a forgás miatt lapultak). A Naprendszer legnagyobb bolygója nyomasztó látvány lenne a Hold helyén. Sávjai és hatalmas, több Föld méretű viharai is jól látszanának.

Szaturnusz. Egyenlítői átmérő: 120 536 km; sarki átmérő: 108 728 km. Talán a legszebb látvány lenne, hatalmas gyűrűrendszerével. Nemrég különleges képek készültek róla, amelyeken a Föld is látszik.

Uránusz. Egyenlítői átmérő: 51 118 km; sarki átmérő: 49 946 km. Zöldeskék-türkiz színű, tükörsima korongja sokak kedvence lenne. Ezt a bolygót a Földről már nem lehet látni szabad szemmel, így a távcső előtti időkben csak a Szaturnuszig tartott a Naprendszer.

Neptunusz. Egyenlítői átmérő: 49 528 km; sarki átmérő: 48 600 km. Mélykék színével és viharos szeleivel a Naprendszer legtávolabbi bolygója is szép lenne a Hold helyén.

 

Forrás:origo.hu

Ifjabb Jesse Marcel 66 év után tért vissza a roswelli UFO szerencsétlenség helyszínére

Roswell még mindig "elérhető közelségben" van, ugyanis az incidens szemtanúi közül még ma is sokan élnek, ráadásul közülük többen mostanáig hallgatnak, legfeljebb legközelebbi rokonaiknak merik elmondani, mit láttak 1947 nyarán az új-mexikóbeli kisváros közelében, vagy a katonai bázison.

Az események egyik legismertebb alakja, Jesse Marcel őrnagy volt, aki a Roswelli Légi Bázis (RAAF) parancsnokának, Blanchard ezredesnek az utasítására elsőként érkezett meg az UFO becsapódásának helyszínére a roncsokhoz. Ő sajnos ma már nincs az élők sorában, ám 1986-ban bekövetkezett haláláig többször is elmondta, amit akkor a farmon látott, bizonyosan nem földi eredetű volt.

ifjabb Jesse Marcel

Idősebb Jesse Marcel őrnagy 1947 júliusában, miután a szerencsétlenség helyszínére ért, néhány kisebb roncsdarabot magához vett, hogy bizonyítékként elvigye azokat a bázisra, ám előbb még hazaautózott velük, ahol megmutatta a feleségének és az akkor 11 éves fiának, ifjabb Jesse Marcelnek.

A ma már 77 esztendős férfi néhány hete, a Roswell Incidens 2013-as évfordulóján, Frank Kimbler Roswell-kutatóval együtt tért vissza Roswellbe, ahol elsőként azt a helyet keresték fel, ahol a repülő csészealj lezuhant.

Marcel felelevenítette az estét, amikor édesapja megmutatta neki a különös roncsdarabokat, amelyeket néhány percig a saját kezében tarthatott:

- A legkülönösebb az a fémszerű rúd volt, amelyen furcsa írásjelek voltak. Először azt hittük, hogy egyiptomi hieroglif írás, de azon inkább geometriai-, matematikai szimbólumok voltak.

Ifjabb Jesse Marcel elmondta, miután világossá vált, hogy egy földönkívüli jármű zuhant le a Roswell melletti farmon, a közeli bázisról kivezényelt katonák gyakorlatilag "felporszívózták" a területet és minden szemmel látható darabkát megpróbáltak összeszedni, kevés sikerrel.

Frank Kimbler az elmúlt években több apró fémdarabot is talált a szerencsétlenség helyszínén, amelyeken néhány kisebb tesztet már elvégeztek, de a komolyabb vizsgálatok még hátra vannak. Kimbler elmondta, az első eredmények alátámasztani látszanak, hogy valami nagyon szokatlan anyagból készült jármű zuhanhatott le 1947-ben a Roswell melletti farmon.

A kutató megmutatta az összegyűjtött darabokat Marcelnek is, aki miután alaposan szemügyre vette őket, úgy nyilatkozott: ránézésre nagyon hasonlítanak azokhoz az anyagokhoz, amelyeket még az édesapja mutatott neki hatvanhat évvel ezelőtt.

Ifjabb Jesse Marcel ezután felkereste azt a roswelli házat is, ahol a szüleivel éltek akkoriban. Ma már egy több gyermekes fiatal család lakik ott, de szívesen beengedték az idős Marcelt, aki nevetve mesélte el az új tulajdonosoknak, hogy miután a nyolcvanas évek elején a Roswell Incidens napvilágot látott, sokan csak azért akarták megvenni a házat, mert azt gondolták, hogy a lezuhant UFO egyes darabjait a kertben, vagy a ház alá áshatták el Marcelék.

Forrás:ittvannak.hu

Amilyen életet élsz, olyan a világnézeted

Írta: Spirituális UFO-kutató

És nem fordítva. Bár kétségtelen, hogy igazából annak a klasszikus materialista világnézeti tételnek - "a lét határozza meg a tudatot" - teljes ellentéte bizonyosodik be az embernek minden másodpercben, hiszen a tudatával ( érzelmeivel és gondolatával ) alakítja a létét, de mivel most még olyan sűrű denzitású környezetben vagyunk, hogy világunk keletkezésének az oka, a lassú reakcióidő miatt, látszólag rejtve marad, és minden életjelenséget csak a durvaanyagi formán keresztül észlelünk ( legalábbis ébertudatosan ), ezért sokszor úgy látszik, hogy a földi ember teljesen a saját anyagi környezetének függvénye, sőt rabszolgája.

Mégis évezredek kellettek, hogy ehhez az abnormális állapothoz eljussunk, melynek ős(bűn)forrása természetesen még most is mi más lenne, mint Atlantisz utolsó korszakának helytelen mágikus gyakorlata.

Destruction of Atlantis. The mystery surrounding Plato's island that has never been found

És hogy ez soha többé ne forduljon elő, a Rák világhónap kezdetével ( mintegy 10.800 évvel ezelőtt ), az emberiség kollektiv tudatából kitörölték, mind a korábbi mágikus civilizációk, mind az egyéni fejlett múlt emlékeit.

Így az ember azóta szellemi értelemben süketen és vakon jön a világra, bár hozzá kell tenni, hogy egy kis gyermek még 6-8 éves koráig egy félig-öntudatos kapcsolatban van a szellemi világgal, melyet később, a család és a társadalom, főleg a kötelező oktatáson keresztül ki fog ölni belőle.

Megfigyethető tehát, hogy amióta az emberiség kollektív amnéziában szenved, a közös társadalmi téridőkeret-tudata csupán 6000 évet ölel át! Azaz a Bika-korszak kezdetétől a mai napig lejátszódó események sorozatát képes felfogni. Itt kezdődnek a történelem könyvek, itt kezdődik a hivatalos múltkutatás, de itt kezdődik egy vallásos ember "teremtése" is.

A mai kollektív emberi tudat ugyanis képtelen 6000 évnél tovább hatolni az írott történelemben, de a vallásos történelemben sem. És ha manapság már újra beszélnek 6000 évnél régebbi kultúrákról, legalábbis az alternatív kutatás szintjén, akkor ezeket a kultúrákat is ( pl. Atlantisz vagy Lemúria ) valamilyen ókori görög-latin városállamszerűen vagy a folyamvölgyi civilizációkhoz hasonló módon tudják elképzelni.


A gyermekeink is minden fantasy regényben és interaktív videójátékban is ilyen világgal találkoznak : Atlantisz feketemágikus világával kilúgozott formában, azaz az öldöklés és a rémület valamilyen ókori vagy középkori technikai szinvonalon még megmarad, de pl. a mágikus kristálytechnika meg az antigravitációs űrhajók, a vimanák már nincsenek meg, mivel ezeknek a mágikus technikáknak a bevitele a történetbe a gyermekeknél az ősemlékezet kódjait is feltörhetnék! ( És e célból nem engedik egyetlen sci-fi-történetben sem ufó-alakú hajók bemutatását, hanem továbbkábítják az emberiséget a hagyományos rakétatechnikával, melyeknek mégis csodálatos módon "ufó-képességük" van - lásd pl. az összes Star Wars-filmet! )


Atlantisz elfelejtett világa és a Bika-korszakban elinduló kollektív emlékezet között pedig mindig is Egyiptom volt az összekötő kapocs! Mert még Atlantisz elsüllyedése előtt, az Oroszlán- vagy Arany-korszakban létrejött egy prehisztorikus Egyiptomnak nevezett civilizáció, melyről a legtöbb információt a 20. században Edgar Cayce adott át az emberiségnek.

Ez a prehisztorikus civilizáció, melyet Hermész Triszmegisztosz alapított, Atlantisz minden korábbi pozitív korszakainak a lényegét tartalmazta, azaz alapvetően mágikus volt, de ezeket az energiákat akkor csakis a lélekfejlődés szolgálatába állították ( Egy Arany-korszakban nyilvánvalóan mást nem is lehet csinálni! )

Érdekes azonban, hogy a földi kollektív tudat erről a prehisztorikus egyiptomi világról, hacsak még tudatalatt is, szintén egy fantasy regény révén értesült: a Narnia krónikáiból! Ha pedig most elhagyjuk ebből a Narnia-történetből ( is, meg minden fantasy történetből is ) a szokásos angolszász ( külső ) , és a kelta/ druida/atlantiszi ( belső ) misztikus vázt, hogy a regénysorozat jól eladható legyen, akkor ez a történet egy olyan fontos momentumra mutat rá, mely kulcs-tényező volt ebben a prehisztorikus Egyiptomi korszakban : a beszélő oroszlánok központi szerepére!!!


Vagy azt gondolták, hogy amikor pl. az Oroszlán-világkorszakról van szó, akkor ez csak egy ártatlan jelkép? De lényegében ugyanolyan világ volt akkor, mint most? Vagyis az állatok az embernek volt alávetve? - Hát nem! Különösen nem a nagymacskák! Ezek a nagytestű macskafélék ( az oroszlánok akkor még a mai oroszlánoknál is jóval nagyobbak voltak ) bölcs tanácsadói voltak az emberiségnek! De a párducok és a gepárdok is!

Ennek a megértésére azonban az emberiség nagyobb része még mindig nem érett meg.

Mert a múlt túl mágikus ahhoz, hogy igaznak tűnjön - pontosabban, hogy minden belső érzéktől megfosztott materialista észtudat igaznak fogadja el.


Ám ez szinte mindennel így van! Bárhová is tekintünk, bármilyen tudományt is vizsgálunk, a jelen uralkodó tudománya gyakorlatilag csak a tagadásból áll + nyílt hazudozásból és boszorkányüldözésből. Ugyanakkor ideje belátni : a valódi ( azaz nem titkos, nem emberiségellenes ) gyakorlati tudományos kutatás Tesla és Marconi óta nincs, csak futószalagon előállított fikciók, melyeknek mindig is az volt a szerepük, hogy az emberiség ébredező részének tudatát továbbra is olyan tudományos köntösbe bujtatott álezoterikus fogalmi rendszerbe gabalyítsa bele, melyből jól láthatóan a szellemi kereső ember már legalább 100 éve nem tudja kiszabadítania magát.

Az internetes ezós tévékben meg más youtube-os előadásokon pedig különösen gyakran tűnnek fel olyan személyek, akik a modern fizika látványos álezós mellébeszélését tudományos haladásként akarják feltüntetni, sőt vannak olyan fizikusok is, mint pl. a magyar Héjjas István, akik a modern fizikát Egykőtől ( Einstein ) egészen a húrelméletig nyíltan ezoterikus fizikának nevezik.

De kezet foghat Héjjassal akár Dienes István, Kisfaludy, Bakos Attila meg a jelenleg sztárolt sok internet-ezós megmondóember is, akik egy szellemi kereső ember átmeneti tudatállapotának szinte teljes spektumát képviselik, azaz egy olyan emberének, aki még nem tud teljesen elszakadni ( 3D-s ) múltól, mivel egisztenciálisan és érzelmileg kötődik hozzá, ugyanakkor mégis igényli, hogy az egész látszattevékenységét ezoterikus haladásként igazolja önmaga és a világ előtt.

Ez azonban sajnos természetes - azért sajnos, mert szinte elkerülhetetlen, hogy egy szellemi kereső végig ne menjen, főleg útja kezdetén, egy keleti vallásos és/vagy misztikus szakaszon, amivel az ego hatáskörét kiterjeszti a tömeg szokásos anyagi birtokvágya mellett már az ezoterikus értékekre is - és arra is természetesen, hogy ő mesterként vagy bölcsként tűnjön fel.

Így az ilyen „mestereknél” azonban, akik főleg a buddhizmusból ( Kos-korszak ) vagy a vedanata filozófiából ( Bika-korszak ) lopkodják össze egoisztikus törekvéseik eszmei igazolásait, megmondjuk őszintén, hogy valójában mi az a tényező, amellyel talán mesterfokban rendelkeznek és a környezetükre is ezt sugározzák ki : a felfokozott szexualitás!

Ezért van az, hogy minden ma futtatott ezo-guruval való beszélgetés előbb-utóbb eljut ehhez a kedvenc témához, hiszen minden ezoterikusan kiterjesztett egonak központi energiaforrása egyáltalán nem a szívcsakra ( ahogy ezt folyamatosan próbálják elhitetni ) hanem a betegesen felfokozott nemi csakra, amely természetesen a solar plexust is nagyobb aktivitásra, azaz nagyobb birtok- és hatalomvágyra ösztönzi, de természetesen ezoterikus álarcban - ahogy ez már Atlantisz utolsó korszakában is lejátszódott!


Tehát nincs semmi új a nap alatt! A mérhetetlen hatalom- és birtokvágy, melynek a forrása a szívről leválasztott szexuális energia, az atlantiszi feketemágikus papság révén egyszer a Föld történetének legnagyobb katasztrófáját okozta, amely most szemmel láthatóan meg fog ismétlődni, ha a tömeg idejében meg nem szabadul minden tudományos-, vallásos-, és ezoterikus tekintélyeitől!

Az ezoterikus tekintélyek meg természetesen a társadalom ahhoz a szűk szegmenséhez szólnak, azokat befolyásolják alapvetően most már főleg az internet révén óráról órára és percről percre, akiket szellemi kereső embereknek nevezhetünk.

A szellemi ébredés első látható jele pedig itt Magyarországon éppen negyedszázada kezdődött, és nagyjából 1993-ig tartott az első nagyobb divathullámszerű lecsengése az ezoterikus-ufós tanoknak.

A magyar szellemi keresők mai napig tartó tragédiája viszont az, hogy ezeket az ezoterikus-ufós tanokat nem olyan emberek kezdték terjeszteni akkor, akiket az őszinte tudásvágy hajtott, hanem éppen ellenkezőleg : ebben a rablókapitalizálódó országban ezek a mai napig sztárolt emberek egy olyan egzisztenciát kezdtek kiépíteni magunknak, ami szerény, de megbízható anyagi jövedelem mellett még a becsvágyukat is kielégítette, hiszen folyamatosan ezoterikus-ufós tekintélyként szerepelnek még a hivatalos médiában is.

Mert ha őszinte tudásvágy hajtotta volna őket, akkor

1. 1990-re már 30-40 éves lemaradást az nyugati ezoterikus-ufós alapművek lefordításában haladéktalanul elkezdték volna,

2. ezáltal megteremthették volna azt a tudásbázist, amely mai napig hiányzik magyar nyelven,

3. ilyen tudásbázis alapján fejleszthették vagy bővíthették volna ki a saját kutatási anyagukat és tanítói tevékenységüket.

Ezzel szemben mi történt?

A hatalom által beültetett ejtőernyősök vették át már az álrendszerváltás hajnalától kezdve az ezoterikus-ufós irodalom tematizálását, akik nagyrésze - hogyan is lenne másképp? - a sci-fis terület teljes materialista sötétségéből jött és ugyanilyen sötétséget csinált azonnal az ufó-témából is!

Így már legalább negyedszázada élünk együtt az emberiséget állandóan leigázni akaró gépfejű szörnyetegekkel, a hálószobákba besettenkedő gülüszemű szürkékkel, hüllőkkel, aliennekkel, akik minden ufós újság címlapján mint legfőbb szenzáció szerepelnek, növelve természetesen néhány százalékkal a példányszámot, de azonnal fényévekkel eltávolítva az igazságtól a szellemi kereső százezreket.


Persze nem azt tagadjuk, hogy ilyen szörnyetegek, klónok, gépemberek ne léteznének akár még a mi bolygókon is, hanem azt kifogásoljuk, sőt, egyenesen felháborítónak tartjuk, hogy a földönkívülieket nagyon is tudatosan egyoldalúan mutatták be már kezdet kezdetén az spirituális ébredező magyar népnek!

És ahogy a politikában is megvan a folyamatosság az előző rendszer ideológiai komisszárjai és a mai „demokratikus-humanista-emberjogi” fecsegői között, épp úgy az ezoterikus-ufós területen is az 1972-ben indult Galaktika kiadvány köré csoportosuló csapat, majd a vele összefüggő szocialista sci-fis könyvkiadás „szakértőinek” egy része vedlett át „ufó-kutatóvá”, ezoterikus témák előadóivá stb-vé.


Ám a sötétség sohasem nem adhat mást, mint lényege : az állandó félelemkeltést!

Mert pl. bármelyik enigma-enigmák-hihetetlen c. műsor megnézése után vajon Önök mennyi impulzust kaptak a spirituális fejlődésre, milyen „tudást” nyújtottak át a lelküknek, ami Önöket arra ösztönözné, hogy az eredeti lélekmegbízásuk kódjait „kicsomagolják”?

Semmilyen tudást! Csak figyelemelterelő konteós/álezoterikus fecsegések és vélekedések végtelen történetét, melybe a lélek szinte belefulladhat, úgy, hogy közben semmi valós ismeretet sem kapott!

Van egy régi mondás, mely az igazság után szomjazó lélek helyzetét jól ábrázolja ( figyeljenek fel : az igazság után csak a lélekember szomjazik, míg ego-tudat számára ismeretlen az olyan fogalom, hogy "igazság", mivel számára csak vélekedések vannak! ) :

Aki fuldoklik, annak nincs ideje halat fogni.

Ez azt jelenti, hogy azonnal letesztelhetik magukat, hogy Önöknek, mint szellemi keresőknek, mennyire van szükségük még az internetes és egyéb konteós/ezós kábulatra, mint mindennapi kenyérre, azaz arra, hogy egy kis ezoterikus narkózis segítségével továbblubickoljanak a 3D-s pusztuló Föld langyos szennyvizében!


Mert hogy az ilyen tanokat képviselő tanítók élvezik ezt a lubickolást, az jól látszik, hiszen a többé-kevésbé meglévő hatalmi hátszelük és az ezzel szorosan összefüggő egzisztenciális biztonságuk miatt a Halak-Vízöntő korszak-átmenetről ők nyilván csak politikailag korrekt és polgárilag jól fésült módon beszélhetnek, miközben a 6 millió mélyszegénység felé tartó/zuhanó magyar néhány halk ellenvetése még Dobogókőig sem hallatszik el, hiszen Szelei Magdiék is átvették a szokásos 35.000 Ft/fős táborozásokat, melyet még a kilencvenes évek elején a jógások majd később Kisfaludyék is elkezdtek.

Mi pedig természetesen sok sikert kívánunk a dobogókőieknek, mert tudjuk és érezzük, hogy jót akarnak, ám ezzel együtt azt is megmondjuk, hogy ilyen nagy szervezéseknél, amikor a régi világ keretei között akarnak valami új, spirituális közösséget létrehozni, mindig fennáll annak a veszélye, hogy éppen a legértékesebbeket, akiknek tulajdonképpen ezt az egész rendszert kitalálták, nem tudják befogni, nem tudják lehalászni, ahogy erre egykor Németh László író is utalt : „minden rendszer egy olyan háló, amiből éppen az aranyhalak úsznak ki.”

Ez a régi, pusztuló, durvaanyagi világ pedig kőkeményen rákényszeríti az embert egy lélekélettel tökéletesen ellentétes életformára, és mivel az ember nem akar meghasonlani önmagával, hamarosan olyan lesz a világnézte is, amilyen életet kényszerűségből felvállalt.

Az ezoterikus tanítók jó részénél is ez a helyzet : nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem az, hogy mit cselekszenek, mivel ezzel árulják el tulajdonképpen, hogy milyen fejlődési fokozatban vannak, és nem azzal, hogy mit állítanak magukról - ez az egyik.


A másik pedig az, hogy aki valóban tanító, az ezt rendszerint névtelenül és személytelenül teszi - miért?

Azért, mert

1. a szellem embere ösztönösen a csendet ( az univerzum tökéletes megnyilvánulását! ) keresi,

2. a közvetlen mester-tanítványi viszony hiánya miatt nem alakulhat ki függőség a tanítványoknál, éppen ezért

3. a tanítás közvetlenül a lélekhez szólhat, kikerülve a tanítvány személyiségét, aki még rendszerint helytelen képalkotási és fogalomrendszerrel, azaz a családtól és a társadalomtól automatikusan átvett élőítélet-rendszerrel rendelkezik.

Ugyanígy működnek a földönkívüli testvéreink is, akik már legalább 60 éve köztünk vannak, és minden országban, minden városban, minden lakókörzetben megtalálhatóak.

És ha ezt már tudjuk, akkor azt is beláthatjuk, hogy addig maradnak az űrutazó testvéreink számunkra látszatra névtelenek és személytelenek, amíg az emberiség ( többek között a Mennyei próféciákban is leírt ) érzelmi függőségeivel, vagyis az egymástól lopkodó életenergia-vámpírizmusával fel nem hagy!

Forrás: http://www.spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/23-a-vizoent-kor-uj-spirtualis-szemlelete/257-amilyen-eletet-elsz-olyan-a-vilagnezeted

1957 - Reinhold Schmidt - Figyelmeztetés az atomháború veszélyeire

A cikket lejegyezte és szerkesztette: Galactus

Kearney az Egyesült Államok közepén, Nebraska államban helyezkedik el, félúton Boston és San Francisco között. Itt találkozott először a földönkívüliekkel Reinhold Schmidt német származású amerikai terményfelvásárló.

Reinhold Schmidt

1957. november 5.-én munka után kiment a búzaföldre szemlét tartani, majd a visszaúton egy különös fényt vett észre a távolban. Elhatározta, megnézi, mi okozza a titokzatos fényt, de ahogy közeledett, gépkocsijának motorja hirtelen leállt és ezért gyalog kellett tovább mennie.

Ahogy közeledett, már kirajzolódott előtte egy nagy, ezüstös színű, a földön álló objektum, amelynek felülete olyan volt, mint a polírozott fémé. Mialatt nézelődött, egy fénysugár tört elő a különös tárgyból és mozdulatlanná bénította a döbbent terményfelvásárlót.

Az UFO-ból ekkor két ember jött elő és felvitték Schmidtet a hajó fedélzetére, ahol négy férfit és két nőt látott, mindannyian magasak voltak, napbarnítottak és utcai ruhát viseltek. A férfiak közül hárman egy műszerfal előtt dolgoztak, míg a negyedik férfi felé fordult és németül közölte vele, hogy az elkövetkezendő napokban két műhold csődöt fog mondani, és csak a harmadik fog majd sikeresen pályára állni, de az is csak kevés információt fog majd visszaküldeni.

A jóslat később be is vált.

- Minden jót, majd még látjuk egymást - így búcsúzott el az űrhajó kapitánya Schmidtől. Amikor elhagyta az objektumot, bezáródott mögötte az ajtó, és a tárgy felemelkedett, színe többször is megváltozott, majd nagy sebességgel eltűnt az égen.

Azokban a napokban számos UFO-észlelést jelentettek a környéken és másnap is tele voltak az újságok a repülő csészealjak feltűnéséről szóló hírekkel. Schmidt korábban sohasem hitt az UFO-kban, de ez a találkozás nagy hatással volt rá, bár először azt hitte, orosz titkos fegyverrel van dolga, amelyet német tudósok vezetnek.

Pár nappal később a helyi tévében egy rendőrségi felhívás hangzott el, amelyben az akkori megmagyarázhatatlan esetek tanúit keresték. Schmidt kötelességének érezte, hogy jelentse az esetet. A helyi rendőrfőnök viszont nem hitte el a történetét és ezért egy éjszakára a fogdában tartotta, majd másnap ideggyógyintézetbe küldték, hogy vizsgálják ki az idegállapotát. Innen három nap elteltével kiengedték, mert semmilyen idegi vagy pszichikai rendellenességet nem tudtak kimutatni nála.

Ismerőseiből, barátaiból és munkatársaiból álló környezete elfogadta beszámolóját és rejtélyes találkozásásnak hamar híre ment a környéken. Három hónapon keresztül érdeklődő telefonhívások százait kapta.

1958. február 5.-én újra találkozott a látogatókkal. Ekkor az országúton hajtott és megint leállt az autója, az út melletti réten pedig leszállt a különös jármű, amelynek utasai elmondták, hogy egy másik bolygóról jöttek. Mint később megtudta, ez a másik bolygó a Szaturnusz. A hajójuk hajtóanyagát a Napból és a Földön szerzett ásványokból nyerik. Az agya által kibocsátott impulzusokon keresztül találták meg másodszor, és természetesen bármikor képesek újra megtalálni.

A rövid kontaktust követően a tárgy a már ismert módon felemelkedett és elhagyta a helyszínt. Schmidt elhatározta, hogy előadást fog tartani a találkozásairól. Első előadásának estéjén, 1958. március 5.-én az UFO-k ötven perces demonstrációt tartottak a nyugati égbolton. Ezt többszáz szemtanú látta.

1958. júniusában látogatói ismét megjelentek. Megkérdezték Schmidtet, akar-e augusztusban az Északi-sarkra repülni velük? Schmidt el volt ragadtatva, de megkérdezte miért pont az Északi-sarkra.

- Nevelési okokból - jött a válasz, és augusztus 14.-én sor került az utazásra. Schmidtnek megmutatták, hogy a szovjet tengeralattjárók a tengerfenéken méréseket végeznek, mivel ott akarnak atomrakéta-bázisokat telepíteni. Felvilágosították Schmidtet, hogy mindez rendkívüli mértékben növeli a háború veszélyét és azt is elmondták, hogy bár egyik nagyhatalom mellett sem elkötelezettek, semmiképpen sem engednék meg egy atomháború kitörését.

Mindent megtennének ennek elkerülése végett, és megakadályoznák, hogy tönkretegyük bolygónkat. Megemlítették a sugárzást is. Schmidt űrhajós barátai azt is elmondták, van egy találmányuk, amellyel meg lehetne tisztítani az atmoszférát az atombomba robbanásból származó káros sugárzástól.


Különböző műszerek segítségével megmutatták, mit idézne elő egy esetleges atomkatasztrófa. Figyelmeztettek továbbá, hogy az atomkísérletek következtében káosz léphet fel az éghajlatban, sőt még a bolygónk mágneses pólusai is kiléphetnek jelenlegi helyzetükből.

Schmidtnek demonstrálták, hogy ők nincsenek veszélyben. Hajójuk könnyedén képes 60 000 km/óra sebességre és biztosították afelől is, hogy ez korántsem a végsebesség! A szaturnusziak azt is elmondták, hogy energiagondjaikat nem atomenergiával, hanem szabadenergia felhasználásával oldják meg.

Fél évvel később, 1960. január 24.-én újabb találkozásra került sor. Ekkor Schmidtet egy anyahajóra vitték, amelynek fedélzetén több kisebb UFO is volt. Ekkor vette észre, hogy a szaturnusziak telepatikus úton kommunikálnak egymással. Mutattak neki egy csarnokot, amelyben elfogott orosz és amerikai hadászati rakéták voltak. Filmen ismét bemutatták neki, hogy az atomrobbantások milyen veszélyt és utóhatást rejtenek.

Nagyon bántotta őket, hogy Földünknek már annyi mindent kellett elviselnie. Ezután képeket mutattak neki, milyen paradicsomi állapot uralkodhatna bolygónkon környezetszennyezés nélkül, ha minden szerkezet szabadenergia felhasználásával működne, akkor rend és béke uralkodna a bolygón.


1960. február 9.-én következő útjuk Egyiptomba vitt. Látogatói itt elmagyarázták neki, hogy a piramis felépítése 54 tonnás kövekből úgy volt lehetséges, hogy a helyszínen felfüggesztették a gravitációs erőt!


Ezt követően egy háromszög alakú földalatti kamrába vezették a piramis alatt, ahol egy kisebb űrhajó volt és bizonyítékok Krisztus földi létére.

Egyiptomból a visszaút a Szovjetunión keresztül vezetett. Az űrbeli barátok mutattak Schmidtnek egy területet, ahol atombaleset történt. ezen a területen mintha egy hatalmas kéz radírozta volna le az élet minden formáját a felszínről. Az idegenek itt újra elmondták, hogy nem lehet megengedni egy esetleges atomháborút, mert minden élet ugyanígy kipusztulna és az utóhatás még a szomszédos bolygókra is veszélyes lenne.

- Bár igaz - mondták az idegenek - , hogy a Kozmikus Törvények nekik is előírják, hogy nem avatkozhatnak be más világok fejlődésébe, de ez egy kivétel lenne, mert egy földi atomháború az egész Naprendszer stabilitását veszélyeztetné. Schmidt beszámolója az 1960-as évekbeli szovjet atombalesetről ma már tény, de erről csak 1979-ben szerezhetett tudomást a közvélemény, amikor a Hoffman és Campe kiadó gondozásában megjelent egy szenzációs könyv: Tudósítás és elemzés az eddig titkos szovjet atomkatasztrófákról.

A könyvet Zhores Medjegyev írta, akit 1973-ban utasítottak ki Oroszországból. Medjegyev azt írta, hogy 1958-ban a délnyugat-szibériai Kyschtym térségében történt egy atomkatasztrófa. Meggondolatlanul földbe fúrt lyukakba tűntettek el még aktív atomhulladékot, amely a hóolvadás következtében a talajba szivárgott, a vizet gőzzé alakította és vulkánkitöréshez hasonlatos gőzrobbanással a felszínre került a sugárzó anyag egy része is, amely katasztrofális hatással volt az élővilágra és a környezetre.

File:Ecodefense Mayak Exhibition 26 Reserve.jpg

A szibériai atombaleset hivatalos elismerésére orosz részről csak 1988-ban, a glasznosztynak köszönhetően került sor.

Az UFO-kutatók szerint viszont a Schmidt által látott, óriási hőtől megolvadt terület azonos az említett atombaleset helyszínével és így 1960-ban Schmidt volt az első amerikai, aki tudomást szerezhetett az orosz balesetről. Már pedig ez csak akkor lehetséges, ha Schmidt állítása is igaz a földönkívüli - Szaturnuszról jött - látogatóiról.

Forrás: A világ leghíresebb UFO-dossziéi 4. - Kiválasztottak