.

Feedek
Megosztás
HTML

10 kérdés és válasz Paul Hellyer “magas szintű ufóbejelentéséről”

“Megtörtént a magas szintű bejelentés a földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezéséről” – ígéri egy magyar felirattal is terjedő videó.

A felvétellel kapcsolatban többen is kérdeztétek, mit lehet tudni és mennyire kell komolyan venni az előadót. Lássuk előbb a videót, aztán a kérdéseket.

Tényleg miniszter volt Paul Hellyer?

Igen. Az 1923-as születésű Hellyer változatos karrierjébe a hatvanas években egy kanadai védelmi miniszteri szék, majd egy miniszterelnök-helyettesi pozíció is belefért.

Mióta foglalkozik ufókkal?

Saját bevallása szerint már védelmi miniszter korában kapott jelentéseket földönkívüliekről, de akkor még nem volt ideje foglalkozni velük. A kanadai St. Paulban 1967-ben létrehozott ufóleszállóhely felavatására viszont már akkor sem sajnálta az időt. Aktív prédikátorkodást ufótémában 2005 óta végez.

Akkor miért csak most kapták fel?

Felkapták már korábban is, de most éppen egy májusi, volt amerikai kongresszusi képviselők által vezetett, idegen civilizációk földi jelenlétét vizsgáló közmeghallgatáson előadott beszéde kapcsán került újra előtérbe. Előadásában egyszerre állt ki amellett, hogy a világnak meg kell ismernie a földönkívüliek titkát, és mondott olyanokat, hogy “tud egy-két olyan dologról, ami nem biztos, hogy nyilvánosságra hozható, talán majd egyszer.”

Mit állít Hellyer a beszédében?

Nagyon röviden: mindenfélét. Kicsit bővebben kifejtve: megpróbálja elfogadtatni a világgal, hogy a Földön különböző céllal különböző földönkívüli fajok nyüzsögnek, több száz, ha nem ezer éve. Azért lenne fontos szerinte felfedni ittlétüket, mert a nálunk fejlettebb civilizációktól sokat tanulhatnánk, ami fontos lenne fennmaradásunk szempontjából.

Kik nem akarják ezt a fejlődést?

Hellyer szerint ugyanazok az érdekszövetségek, amelyek a sorsunkat irányítják. Vagyis: a Cabal, amelynek tagjai többek között a Bilderberg-csoport, a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell és különböző hírszerző szervezetek. Céljuk egy világkormány létrehozása, ami “Mr. Rockefeller” szerint állítólag jól halad.

Mi a véleménye a tudomány ufóálláspontjáról Hellyernek?

Stephen Hawking különösen a bögyében van, amiért a világhírű fizikus szerinte mindenféle tévinformációkkal rémisztgeti az emberiséget a földönkívüliekről (többek között azzal, hogy félnünk kell tőlük, mert ha ránk találnak, akár el is pusztíthatnak minket).

Mi a teendő Hellyer szerint?

Hellyer paradigmaváltást hirdet: küzdeni kell a globális felmelegedés ellen, ki kell alakítani egy igazságos és fenntartható bankrendszert, és békében és harmóniában kell élni a földi és égi szomszédokkal.

Miért nem tudom követni Hellyer gondolatmenetét?

Túl azon, hogy összeesküvés-elméleti klisékkel telepakolt előadásában Hellyer maga is el-elkalandozik az ufótémától, az is nehezítheti a kilencperces videó értelmezését, hogy ez egy vágott anyag. Mondhatjuk azt is, hogy szerencsére, mert az eredetihúsz percnél is hosszabb felszólalásában Hellyer mindenféle könyvekből idéz még, amikben úgy elmélyül, hogy a meghallgatásvezető elnöknek kell figyelmeztetnie ideje lejártára.

Ez most akkor végre egy hivatalos kinyilatkoztatás a földönkívüliekről?

Csak azért, mert Hellyer védelmi miniszter volt a hatvanas években, a most 90 éves egykori politikus kinyilatkoztatása nem sokkal hivatalosabb annál, mint amit Pataky Attila vagy Nemere István adna elő ufó témában.

Mennyire lehet Hellyert komolyan venni?

Annyira, amennyire a fent idézett gondolatok alapján az elmélet komolyan vehető. Kevésbé szigorú szkeptikusok Hellyer teóriájában pár pozitívumot is felfedezhetnek: ez legalább egy olyan összeesküvés-elmélet, amely tartalmaz néhány olyan célkitűzést, amelynek megvalósítását – a globális felmelegedés megállítását, a fenntartható fejlődést és a békét – talán senki nem bánná.

 

Forrás: http://www.urbanlegends.hu/2013/06/paul-hellyer-kanadai-miniszter-ufo/

Alanyi jog az élethez már nem elméleti kérdés

Írta: Spirituális UFO-kutató

Bizonyára nem mondunk senkinek új dolgot azzal, ha megállapítjuk : világunk eseményei nagyon felgyorsultak.

Az alapvető változások, Földünk és társadalmának globális átalakulása, melyek buvópatakként - minden média-csend és akadémiai szintű módszeres hazudozás ellenére - a nyolcvanas évek óta zajlanak, most már mindenki számára jól láthatóak és tapasztalhatóak! ( Azonban ne felejtsük el: ez a "mindenki" most még csak a földi emberiség 1%-át jelenti, vagyis kb. ennyen ébredeznek spirituálisan, a többiek pedig vagy még alszanak, azaz a régi társadalmi mátrixot érzékelik az egyetlen realitásnak, vagy tudatosan harcolnak a változás ellen - ám minden alapvető változáshoz elég 1% is a morfogenetikus terek "századik majom-effektusa" miatt! )


És ennek a felgyorsult tudati fejlődésnek köszönhető, hogy 2013-ra végre közbeszéd tárgya lett, legalábbis az ébredezőknél, pl. az alapjövedelem kérdése is. Azaz legalább a szellemi keresők tudati szintjén végre meg merték kérdőjelezni egy olyan szent tabuként kezelt "közgazdasági" témát, melyről eddig a közönséges embernek még álmodni sem lehetett, ám most már az ébredező értelmiség is kezd kiállni az alanyi jogú alapjövedelem bevezetése mellett. ( Kockáztassuk meg : a következő még nagyobb tabu-döngetés - a pénz elvetése mellett - az általános tankötelezettség megkérdőjelezése lesz! )

Látható tehát, hogy ezek az örvendetes tudati változások - melyek eddig ilyen gyors ütemben sem az emberiség, sem a világegyetem történetében még nem fordultak elő -, hogy hozzák egyenként felszinre azokat a testvérbolygóinkon már időtlen idők óta bevezetett galaktikus alapértékeket, melyek minden magasan fejlett társadalom alapját képezik.

Annak ugyanis, hogy nem vagyunk egyedül a problémáinkkal, és a megoldásokon sem kell sokat "agyalni", hanem csak rá kell hangolódni azokra kozmikus eszmei gondolatformákra, melyek már számtalan bolygó számtalan civilizációjánál segítettek azon válságos fejlődési pontnál, mikor egy adott humanoid közösségnek át kell lépnie az ego- vagy testtudatból a lélek- vagy szeretet-csoporttudatba.


Az aktualitás pedig, amiért ez a cikk született, egy e-mail, melyet ma kaptunk. Ebben az elektronikus levélben ez állt :

 

"Egy okos amerikai közgazdasági professzor egyszer kijelentette, hogy ő soha nem buktatott meg egy hallgatót sem , de a közelmúltban megbuktatott egy egész osztályt.

Miért? Azért, mert az osztály kitartott amellett, hogy az "Obama care" szociális program nagyon is jól működik. Nem lesz tovább szegény, sem gazdag, sőt, mindenki egyenlő alapon fog élni és fogja érezni majd magát.

A professzor azt mondta, OK, próbáljuk ki a tervet és majd meglátjuk kinek lesz igaza. Mától fogva mindenkinek az osztályzatát csak összeadjuk és egy átlag osztályzatot fog kapni mindenki a végén. Jó? Így majd meglátjuk kinek lesz igaza a végén. Mindenki az osztályban beleegyezett. A legjobb az 5-ös és a legrosszabb az 1-es osztályzat lesz.

Az első teszt után mindenki 4-est kapott. Így azok, akik tudtak, mert sokat tanultak, reklamáltak, viszont aki kevesebbet tanult, az meg örült az osztályzatnak.

A második teszt alkalmával a hallgatók, akik az első esetben keveset tanultak, még kevesebbet tanultak, és akik először sokat tanultak, úgy gondolták, hogy akkor ők minek igyekezzenek es ők is kevesebbet tanultak. Így a második teszt eredménye csak egy elégséges 2-es lett.

A harmadik teszt után mindenki elégedetlen volt, mert mindenki kevesebbet tanult és mindegyik a másikakat okolta az alacsony eredményekért. Tehát senki nem volt megelégedve és mindenki megbukott.

Ekkor a professzor azt mondta nekik, hogy a szocializmus ugyan ilyen módon alapszik és azért fog az is megbukni . Mert ha a jutalom elég nagy, a szorgalom is nagyobb, hogy valaki sikeres legyen. De ha egy kormány elveszi a jutalmat az igyekvőktől, hogy a lusta is jól járjon, senki nem fogja törni magát, ha ő azért kevesebbet kap."

Majd utána öt pontban össze van foglalva ennek a közgazdász professzornak a tézisei, melyeket az e-mail küldő jó barátunk rögtön kommentált is ( kiemelve a hozzá fűzött megjegyzéseit piros színnel ) :


1. Nem lehet a szegényeket sikeressé tenni azzal, hogy a gazdagabbakat kifosztod.

- De a gazdagokat se lehet boldogabbá tenni a szegények további megnyomorításával!

2. Ha kapsz valamit amiért neked nem kellett dolgoznod, azért egész biztos valaki másnak kellett megdolgozni.

- Kétlem, hogy a gazdagabbak megérdemelték a többletet: azért is másokat dolgoztattak meg!

3. A kormány nem tud adni senkinek semmit, addig amíg azt valaki mástól el nem veszi először.

- A szegényektől pl., akiktől mindent elvettek alattomos módszerekkel (pl. éhbér, hitelcsapda, magas adók, stb.)

4. Semmit nem tudsz megsokszorosítani úgy, hogy először elosztod.

- De úgy se, hogy egyedül emészted fel!

5. Mikor a nép fele úgy gondolja, hogy nekik nem kell dolgozni, mert a másik fele úgyis eltartja. És mikor a másik fél rájön arra, hogy akármennyit dolgozik, a kormány a fizetésük felét arra költi állandóan, aki nem csinál semmit. Ez a kezdete annak, hogy az a nemzet a bukás felé halad.

- Meg az, amikor a felső tízezernél annyi vagyon van, mint a többi, milliónyi népességnél összesen! A modern rabszolgaság áldozatait meg minimálbérért dolgoztatják, amivel semmire se jutnak.


És ehhez mi csak annyit tennénk hozzá, hogy ez a neoliberális közgazdász professzor elitet védő pimasz álokoskodása, mely az utóbbi 20-30 évben több nyomort, éhínséget és halált hozott az emberiségnek, mint két világháború, épp annyi értéket képvisel már az öntudatosuló emberiség szemében, mint a középkori lapos Föld képzete. Az elit legnagyobb rémületére ugyanis az öntudatosság olyan méreteket öltött a tömegeknél, hogy már nemigen lehet becsapni őket az álrendszerváltás óta szokásos neoliberális panel-okoskodással, mely alapján egész Kelet-Európát is kifosztották.

Mert miről is van szó igazán? A mai törvénytelen, nem-emberi hatalom az utolsó pillanatig meg akarja akadályozni, hogy az alapvető galaktikus szabadságjogokat bevezessék a Földön, különösen az alanyi jogon járó alapjövedelmet, melynek a bevezése után kb. egy héttel gyalorlatilag az emberiség minden anyagi gondjának és így testi-lelki betegségének is a 99%-a automatikusan megszünne, mintha sohasem létezett volna!- Ez az igazság!

 

Forrás: http://www.spiritufo.ditro.hu/spiritualitas-es-a-tudomany/20-spiritualis-tudomanyos-cikkek/250-alanyi-jog-az-elethez-mar-nem-elmeleti-kerdes

Valami van a levegőben…

Cikkem témája kényes kérdést boncolgat.

Mindenekelőtt leszögezném, az itt leírtak hivatalosan nem bizonyított, és nem elfogadott tények.

Annak ellenére, hogy egyre többen beszélnek róla – temérdek videó, írás, fénykép jelenik meg az interneten e témában -, és kezd lehullani a fátyol a „titokról”, még a mai napig is a szőnyeg alá söprik a nagyhatalmak az olykor igencsak feltűnő „égi jelenséget”, a chemtrail-t.


Maga a jelenség optikailag nem más, mint az égen cikázó repülőgépek nyomában maradó csíkok (nyomvonalak), az úgynevezett kondenzcsíkok (contrail), amelyek olykor beborítják az egész égboltot, gyakran szürrealisztikus látványt nyújtva.

Ezen csíkok jelenléte teljesen normális; tudományosan, fizikailag magyarázhatóak.

Mielőtt kitérnék a chemtrail-re, mindenképp fontosnak tartom megemlíteni, hogyan keletkeznek a kondenzcsíkok:

A kondenzcsík a repülőgépek hajtóművei által elégetett üzemanyag égésterméke. Összetételét tekintve oxidok, nitrogén, kén, szén-dioxid, víz, és korom található benne. Ha az átlagos repülési magasságot (9-11 ezer méter) vesszük alapul, ahol a menetrendszerinti járatok közlekednek, a levegő hőmérséklete kb. -40 Celsius, -55 Celsius fok között mozog. A légnyomás pedig nagyon alacsony, megközelítőleg a földi légnyomás 10 %-a. Ebből következően a levegő könnyen képes vízpárával túltelítetté válni. Ha a levegő hőmérséklete csökken, egyre kevesebb vízpárát képes feloldani, és ha harmatpont alá hűl, telítetté válik. Ekkor a vízpára kicsapódhat, megfagyhat egy szilárd tárgyon. Azaz, ha lehetősége van a párának valamin kicsapódni, azt meg is teszi. A repülőgépek hajtóműveiből kiáramló kondenzmagvak (égéstermékek) elősegítik a levegőben lévő pára felhővé alakulását. A kondenzcsík tehát nem más, mint egy felhő, a cirrusfelhők (Cirrus aviaticus) közé sorolandó. A kondenzcsíkok „viselkedése” hasonló a normál felhőkéhez. A fátyolfelhőkre hajaznak leginkább, mivel miniatűr jégkristályokból épülnek föl. Láthatóságuk, az hogy milyen sokáig maradnak az égbolton, mennyire terjednek szét, függ az adott légréteg páratartalmától, hőmérsékleti -és szélviszonyaitól. Lehet, hogy csak néhány percig látható, de akár órákon át is megmaradnak, kiszélesednek, ekkor hasonlít leginkább a már fent említett fátyolfelhőre.

A chemrtail – valóság, vagy összeesküvés elmélet?

A chemtrail az angol chemical trail (vegyi csík) szóösszetételből alkotott fogalom. A jelenség lényegében hasonlít a fent említett kondenzcsíkokhoz, azzal az „apró” eltéréssel, hogy ezen csíkok – az elmélet szerint – nem a repülőgépek hajtóműveiből származó égéstermékek, hanem speciálisan erre a célra kifejlesztett aeroszolos permetezésre alkalmas, nanotechnológiás porlasztószerkezetek használatával jönnek létre, melyeket szintén repülőgépekkel szórnak a levegőbe.

Ezek a csíkok sokkal tovább (akár napokig) is képesek a légkörben maradni, és a kondenzcsíkokkal ellentétben teljesen más anyagokat (bárium, magnézium, alumínium, cink, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák, gombák, vírusok, stb.) tartalmaznak. Ezek a kémiai/vegyi csíkok tartalmazhatnak olyan anyagokat is, amelyek kifejezetten alkalmasak felhőmagvasításra, csapadékképzésre, azaz az időjárás befolyásolására is.

Ezen vegyi anyagok légtérbe juttatásának elsődleges céljai közé sorolják azidőjárás befolyásolását. A chemtrail létezésében hívők szerint az összeesküvő nagyhatalmak (NATO, USA, ENSZ, EU, stb.) abban állapodtak meg, hogy ezen vegyi anyagok légkörbe juttatásával mérséklik, illetve állítják meg a klímaváltozást. Emellett a chemtrail másik célja a népesség csökkentése. Ez utóbbit a fent említett összetevők (nehézfémek, radioaktív anyagok) levegőbe juttatásával érik el, melyek néhány nap alatt a föld felszínét elérik, és az élő szervezeteket megtámadják. A nehézfémek elraktározódnak a szervezetben, kevésbé, vagy szinte abszolút nem ürülnek. Ezen anyagok rákos betegségeket, veseelégtelenséget, légzőszervi megbetegedéseket, fejlődési rendellenességet, pszichés elváltozásokat, és még számos komoly egészségügyi problémát okozhatnak.


Az aeroszolos permetezést végző gépek utastere.

Az Egyesült Államokban egyre többen állítják, hogy a repülőgépek nyomában nem kondenzcsík, hanem aeroszolos permetezés nyomait vélik felfedezni. Állításukat azzal támasztják alá, hogy egy-egy ilyen permetezés után megnövekszik a légúti megbetegedések száma, sokkal több beteg ember fordul orvoshoz, mint egyébként szokott. Egyes chemtrail „szakértők” talaj -és vízmintákból kimutatott nagy koncentrációjú, egészségre káros anyagra hivatkoznak. A Green Peace évek óta tüntet a chemtrail tevékenység ellen, a világ minden táján felhívják az emberek figyelmét arra, hogy valami van a levegőben… Sajnos akcióik minden alkalommal kudarcba fulladnak, a nagyhatalmak hárítanak, fals, kitérő válaszokat adnak a jelenséggel kapcsolatban. Egyes országok parlamenti szinten is foglalkoznak az üggyel, mert a statisztikai adatokat figyelembe véve egyre több a haláleset, és a rákos megbetegedés a chemtrail megjelenése óta.

Hazánkban is évek óta számolnak be chemtrail-gyanús csíkokról az égen, melyek ellepik a világhálót kép, és videó formájában is. Augusztus 31-én pénteken, Budapesten a IX. kerületben fotóztam számomra nagyon furcsa „kondenzcsíkokat”. A kristálytiszta égboltra kb. 10 perc alatt kerültek ezek a csíkok. A képeken látható, hogy legalább 10-15 gép hagyott maga után látványos nyomvonalat a levegőben. Ezen csíkok még órákkal később is láthatóak voltak, szétterültek az égbolton, és szabályos felhőket alkottak. Természetesen nem állítom, hogy az általam fotózott csíkok chemtrail tevékenységre utalnak, de mindenesetre szokatlan, és elgondolkodtató.

 

Chemtrails? Budapest, IX. kerület, 2012.08.31.

Fotó: Bok Péter

Hogy mit tehetünk? Nehéz kérdés. Mivel a chemtrail jelenleg még nincs bizonyítva, ezért óvatosan kell bánnunk a kérdéssel kapcsolatban. A legjobb, amit tehetünk, hogy nyitott szemmel járunk, fényképeket, videókat készítünk, tanulmányozzuk az ezzel kapcsolatos irodalmakat, bővítjük a tudásunkat. Minél több ilyen kép, és videó kerül nyilvánosságra, annál kínosabb lesz a hatalomnak ködösíteni, és egyszer talán kiderül az igazság, és végleg elhúzzák a csíkot az égről (is)…

Forrás: http://www.magyartudat.com/valami-van-a-levegoben/

Hová lett az emberség?

Szerző: sorellapippa

Ma reggel elájultam az utcán, a buszmegálló és a villamosmegálló között. Körülbelül 40 (!) ember állt körülöttem, de senki nem segített, senki nem jött oda, így magamnak hívtam mentőt. Az orvos egy paraszt volt, ordibált velem, nem nagyon foglalkozott a betegeivel. Nagy nehezen megvizsgált és megkérdezte, mivel foglalkozom. Mondtam, újságíró és blogger vagyok. Innentől kezdve nagyon kedves volt, külön szobát kaptam, hogy pihenjek. Gondolta, így talán nem fogom megírni azt az őrültek házát, amit ott megy. Még szép, hogy megírom!

1. Probléma : Miért nem segítenek az emberek egymáson?

Szóval, egy verőfényes nyári reggelen, azaz ma, elindultam dolgozni. Barbinál aludtam, úgy döntöttem, az lesz a legrövidebb út, ha villamossal a Keletiig, majd onnan busz. Vártam a villamost, felhívtam anyukámat, majd éreztem, valami nem oké. Nagyon nem.

A végtagjaimból kezdett távozni a vitalitás, a kép egyre inkább homályosodott. Nem igazán tudtam, mi történik, mert eddigi életem során mindössze egyszer ájultam el, de éreztem, baj van. A túloldalon megláttam egy korlátot és egy fát. Arra még volt időm, hogy gyorsan végigpörgessem: vágódjak el a betonra hirtelen, vagy próbáljak meg elkúszni a fáig, aztán majd lesz valami. Elindultam, bár nem sok mindenre emlékszem. Arra ébredtem, hogy ülök a korlátnak támaszkodva, a fa alatt, a táskámat menet közben elhagytam, a buszra és a villamosra várakozók meg mind engem bámulnak. Körbenéztem, bámultam az embereket, ők meg engem. Ha lett volna erőm, kiabálni kezdek, hogy valaki segítsen már és mit néz mindenki, komolyan.

De nem jött hang a torkomon, így vártam. Senki, de SENKI nem jött oda segíteni. Nem azt vártam volna, hogy egy izmos úriember kapjon az ölébe és szaladjon velem üvöltözve a kórházig, mint a filmekben, de legalább a szándék megcsillantása jól esett volna. Így fogtam magam, elkúsztam a táskámig, amit menet közben elhagytam. Kutatni kezdtem, megvannak-e a cuccaim. Szerencsém volt, mert egyrészt menet közben nem csapott el egy kocsi, és nem is raboltak ki. Megkerestem hát a telefonomat és kihívtam saját magamra a mentőket.

Mikor megérkezett a szirénázó kocsi, elsírtam magam tehetetlenségemben. A mentős srác – aki amúgy jó arc volt – megkérdezte mi a baj. Mondom semmi, csak örülök, hogy itt vannak, mert mindenki bámul, de senki nem jött segíteni. Erre ő: – Ezektől az emberektől ne is várja.

Ennyi a történet, most jön a véleménynyilvánítás: ahogy Lukács Laci mondaná - Itt valahogy tényleg, kibaszott nagy baj van.

Én úgy gondolom, hogy az ember egyik alapvető ösztönének a segítségnyújtásnak kellene lennie. Itt van egy szerencsétlen, bajban van, bántja valaki, szarul van, segítsünk. És tényleg, itt nem kell hatalmas dolgokra gondolni, csak apróságokra: adok egy korty vizet, hívok segítséget, stb… Semmibe nem kerül és még a munkából sem késünk el miatta.

Közben elmeséltem pár ismerősömnek, hogy jártam és érkeztek a hasonló sztorik rendesen. Egyik barátnőmet elütötte valaki a zebrán, aki persze otthagyta. Szerencsére nem lett komoly baj, viszont barátném táskája kiborult az ütközés miatt. A földön fekvő szerencsétlen mellett baltaarccal elmentek az emberek, sőt, az egyik idős hölgy meg is korholta, amiért a cuccai szétszóródtak a zebrán. Hasonló eset, mikor egy másik ismerős árokba sodródott a kocsijával. Állt egyedül az autó mellett, az autósok jól megbámulták, de senki nem állt meg segíteni.

Pedig az ilyen helyzetekben néha egy szó is elég, egy kérdés: Segíthetek? Tényleg nem kell nagy dolgokra gondolni.

Az egyik barátnőm azt mondta nekem: – Tudod, itt Pesten így vannak ezzel az emberek. Sok a drogos, a hajléktalan, az alkoholista. Lehet rád is azt hitték, be vagy lőve, és nem mertek odamenni.

Ezt a “magyarázatot” több okból nem tudom sajnos elfogadni, és itt nem a barátnőmet akarom megbántani, csak ezt az attitűdöt akarom kicsit megpiszkálni: Én is Budapesten élek, már egy éve, szóval kicsit ráérzek már, hogyan működik a város. Drogos és alkoholista pedig mindenütt van, vidéken is! Debrecenben érdekes módon én rá tudtam hívni a mentőt a földön fetrengő részeg hajléktalanra, mert ő is ember.

Az élethez való joga mindenkinek megvan. Mindegy, hogy az illető hajléktalan, drogos, alkoholista, jól öltözött üzletember vagy más rassz tagja.

Szerintem az a baj, hogy mindenki el van foglalva és el van telve saját magával. Mindig a nem én problémám, nem velem történik, nem én vagyok rosszul, nekem bele ne kavarjanak a napi rutinomba holmi összeesők meg balesetezők történet zajlik.

Felvetődik a kérdés, vajon hová tart az a társadalom, melynek tagjai ennyire tesznek egymás fejére?  A kérdést nyitva hagynám, mert pontos válaszom nincs, csak egy sejtésem: nem a happy ending felé.

Folyt. köv.

Forrás: http://grafoterapia.cafeblog.hu/2013/06/19/hova-lett-az-emberseg/

Akik lekésik a világvégét is

Írta: Spirituális UFO-kutató

Honlapunkon http://www.spiritufo.ditro.hu/ eddig még nem tettünk fel direkt politikai vonatkozású híreket ( és ezután sem fogunk ), mégis most egyszer kivételt kell tennünk, hogy felhívjuk a figyelmet : az ébredező tudatosság egyik ismérve lenne, hogy ki mennyire napra készen tájékozódik a Földünk alapvető átalakulásának valós történéseiről.

A magyar alternatív-konteós-ufós-leleplező-spirituális honlapoknak/ blogoknak/ facebook-oldalaknak pedig ( többek között ) az lenne a szerepe, hogy felelősségteljesen támogassák a magyar nép tudati felemelkedését az aktuális, gyors és friss információkkal, melyeket a fővonalas média automatikusan elhallgat.


És igen gyakran ezek az alternatív portálok ezt meg is teszik, úgyhogy örömünket fejezzük ki, hogy 2013-ra már van legalább néhány portál, amely komolyabb, mélyebb és spirituálisabb információkat is közöl a világunk rejtett működéséről.

Mindezek ellenére mégis most meg kell jegyeznünk, hogy ezek az alternatív/ konteós honlapok is sokszor nagy fáziskésésben vannak, mivel nincs napihír-rovatuk, mert csak a nagy cikkekre koncentrálnak, melyek témaköre 50-100 évet is felölelhet, de az itt és most hirtelen változásra ők sincsenek felkészülve! Pedig most kulcsfontosságú lenne, hogy a szellemi keresők/ csillagmagok is gyors tájékoztatást kapjanak, mivel ők a fővonalas médiára eleve nem figyelnek oda!

Jó példa erre a hónap elején kitört törökországi felkelés is, amelyre az alternatív portálok 2-3 nap, a hivatalos médiák 4-5 nap ( tudatos ) késéssel reagáltak. És miután reagáltak, mindenhol ment a találgatás, hogy ez most mennyire politikai, mennyire jobb- vagy baloldalhoz kötödő népfelkelésről van-e szó. Viszont sehol sem lehetett igazán arról olvasni, hogy ez a törökországi felkelés talán a modern történelmünk első nem-politikai felkelésevolt, hanem a kapitalizmus elleni általános népfelkelés! ( Ezért most már megérhetjük az első napok általános  jobb- és baloldali média-kussolását is, mivel ezt a felkelést nem tudták politikailag tematizálni, azaz az embereket megosztani a pártszimpátia alapján! )

Ugyanez történik most Braziliában, csak még a törökországinál is nagyobb méretekben :

Vajon melyik magyar hírportál adott erről valamit az utóbbi napokban az euronews-on kívül?

Ébresztő Barátaink! Mert ha ez így megy tovább, akkor a világvégét, azaz az új világ kezdetét is lekésitek!

Forrás: http://www.spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/248-akik-lekesik-a-vilagveget-is