.

Feedek
Megosztás
HTML

UFO-anyagok kerülnek nyilvánosságra

Az USA ötven éve rejtegetett anyagokat tár fel.

Az emberiséget évezredek óta izgatja a kérdés, vajon egyedül vagyunk-e az univerzumban? Voltak korok, amikor a csillagászok azt hitték, hogy a Marson is élnek értelmes lények, máskor a Holdról gondolták ugyanezt. Számtalan elképzelés kap évről-évre szárnyra, azonban mióta űrutazás van, azóta olykor az űrhajósok is beszámoltak különleges élményekről. Az amerikai űrhivatal, a NASA azonban ezeket a jelentéseket rendre titkosította.

Ezúttal azonban egy ismeretterjesztő műsorban több egykori, hatvanas évekbeli űrprogram résztvevőit is megszólaltatták. Egyikük például így nyilatkozott: „A nagy sötétségből egyszer csak egy henger alakú objektum került elém, aminek az egyik végéből egy fehér, ceruzához hasonlító bot állt ki. Sohasem láttam még ehhez hasonlót”. És bizony, ez az űrben történt. Vajon csak valami űrbéli időjárási jelenséget hitt azonosítatlan tárgynak, vagy a földönkívüliek valóban figyelnek, vizsgálnak minket?

A földönkívüliek felkutatásával foglalkozó SETI is folyamatosan azon dolgozik, hogy galaxisunkban minél több, az élet feltételeit biztosító bolygót azonosítsanak be. „Minden jel arra mutat, hogy nem vagyunk egyedül a világűrben, sőt, milliónyi más élet nyomai bukkannak fel.” – nyilatkozta vezető csillagászuk. Huh!

forrás: Blikk

Az első valós kép a NASA -ról

Az első valós kép a NASA-RÓL:
( Mely nem a NASA-tól jött )


/spiritufo.ditro.hu/

UFO zuhant le Szibériában? Megszólalt a rendőrség

Egy 300 kilogramm tömegű – a szakértők szerint méretéhez képes könnyű – 2 méter magas ismeretlen eredetű fém tárgy zuhant le az űrből a szibériai Otradnensky falu közelében, Moszkvától 3600 kilométerre. Az orosz hatóságok igyekeznek kideríteni, hogy mi lehet az.

A helyiek állítása szerint a fém (részben titán) tárgy - amely leginkább egy óriási szemetesre emlékeztet - az égből esett le. Még decemberben hallottak furcsa hangokat a falu közelében fekvő erdős területeken, de csak most vasárnap találták meg a tárgyat, és azonnal értesítették a hatóságokat. Jelenleg orosz szakértők vizsgálják az "UFO-t", amelyet utánfutóval már beszállítottak a faluba. Véleményük szerint kizárt annak a lehetősége, hogy a jelenleg rendőri felügyelet alatt álló tárgy harci- vagy űrrakéta lenne - írja a dailymail.co.uk.

"Az tárgy nem hozható kapcsolatba semmilyen űrtechnológiával" - közölte az orosz űrkutatási hivatal, a Roszkoszmosz, habár – ahogy az orosz híradásokban elhangzott, a területen már több alkalommal zuhantak le az űrkutatással összefüggésbe hozható tárgyak. Az orosz Rosszija 1 híradója rendőrségi forrásokra hivatkozva azt állította, hogy a tárgy vélhetően két részből állt, és még a levegőben szétnyílhatott. A furcsa objektum jelenleg Otradnensky rendőrsége előtt van lerakva, az orosz űrkutatási hivatal szakemberei hamarosan megvizsgálhatják.

transindex.ro / atv.hu

Anyagtalanná váló emberalak?

Kamera előtt anyagtalanná váló emberszerű alakról készült videó került fel a világhálóra a közelmúltban. A Brazília egyik erdős területén felvett képsorokon egyesek szerint egy, a dzsungelben rejtőzködő idegen lény tűnik fel, ami egy pillanat alatt, némi fénytől övezve "dematerializálja" magát.

A videó szerint a felvételt egy brazil tévéműsorhoz készítették Brazília Minas Gerais államának egy olyan környéken, ahol állítólag nem ritkák a parajelenségek. Az éjszaka készült felvétel során a kamera éppen a fák vonalát nézi, mikor hirtelen fehér fény gyúl néhány mindössze néhány méterre az operatőrtől. A csupán egy másodpercig tartó villanásban kivehető egy humanoid-szerű test, mely éppen anyagtalanná válik, a fény ennek a folyamatnak lehetett a kísérő jelensége.

A felvételt az internetre feltöltő szerint a videón egy földönkívüli lény látható, amint éppen dematerializálódik. Ön mit gondol, valóban ET bújkál a brazil erdőben, vagy csak ügyes trükk az egész:

Íme a videó:

/stop.hu/

Mi történik a Lélekkel a halál után? III.

Írta:Spirituális UFO-kutató

 

- És hogy mi a helyzet a reinkarnációval ? 


Nos, ezzel kapcsolatban is annyi téves elképzelés kering a köztudatban, mint a "lélek" halál utáni sorsáról.


1. A nyugati tipusú vallások, a maguk szűk tér-idő keretével, mivel a szemita materializmusban gyökereznek, a reinkarnációt tagadniuk kell, nem tehetnek mást, ha EGYSZERI ÉLET rögeszméjét meg akarják tartani. Ez a rögeszme pedig a csak anyagtudatos ember erős TESTKÖZPONTÚSÁGÁBÓL ered.


Az egyetlen élet rögeszméjére alapozott primitív vallásos világkép aztán annyira eltávolodott a lelki tapasztalatok mindennapos valóságától, hogy csak megfélemlítéssel és erőszakkal lehet fenntartani mind a mai napig!


2. A keleti típusú vallások, a maguk tág tér-idő keretével, az indo-árja idealizmusból erednek, melyek az élet örök körforgásának alapeszméjéből kiindulva, számtalan inkarnáción, annak minden növényi-állati-emberi fokozatát bejárva, végül a dzsíva, a lélek, ha erkölcsileg teljesen megtisztul, eljut az isteni fokozatba ( brahmanizmus ) vagy beleolvad a mindent átható szellembe, nirvánába, taoba ( buddhizmus és taoizmus ).


Valójában azonban egyik irányzatnak sincs igaza - pontosabban a keleti típusú vallások TÖBB valóságelemet őriztek meg, mint a nyugatiak, de mindkettő alapvetően eltávolodott a lélek belső tapasztalatától.Ha ugyanis egy asztrális tudatú személyiség, a mentális, mennyei területek határához ér, TELJESEN SZABADON DÖNTHET, hogy bemegy a fényterületekre és onnan eonokig ki se fog jönni vagy visszatér a Földre és
1. visszanyeri az eszméletét a klinikai halál állapotából visszajőve,
2. ÚJRAKEZDI UGYANAZT AZ ÉLETET AZ ÚJSZÜLÖTT KÓRTÓL,
3. EGY KORÁBBI INKARNÁCIÓJÁT AKARJA ÚJRAÉLNI MÁS TÖRTÉNELMI KORBAN,
4. JELEN KORBAN AKAR MÁS SZEMÉLYISÉGET VÁLASZTANI,
5. MÁR CSAK AZ ELJÖVENDŐ INKARNÁCIÓJÁT SZERETNÉ ÁTÉLNI,
6. EGYSZERRE TÖBB TESTBEN AKAR A MÚLTBAN-JELENBEN-JÖVŐBEN PÁRHUZAMOSAN ÉLNI,
7. MÁS BOLYGÓ MÁS EMBERISÉGÉHEZ AKAR INKARNÁLI stb, stb. A variációk lehetősége VÉGTELEN!


Ne feledjük el, hogy amikor az asztrális tudat ezt a szabad döntést meghozza, mármint hogy megy ( vissza ) vagy marad, akkor Ő hozzánk képest a mindentudás állapotában van - mert nyilvánvalóan CSAK ilyen állapotban lehet felelősségteljes döntést hozni. Mert ha anyagtudatú emberre bíznák a döntést, akkor valószínűleg mindig a paradicsomban csücsülne és állandóan tátott szájjal várná zsazsamannát vagy az egyszeri földi életét nyújtaná el a végtelenségig.


És mi a helyzet a reinkarnációs hipnózissal?


A reinkarnációs hipnózissal önmagában nincs baj, a baj csak ott van, hogy akik alkalmazzák, ők maguk sincsenek sokszor tisztában a reinkarnáció VALÓDI működésével.
Mert ideológiájuk nagy részét a keleti bölcsességből merítik, amely MA MÁR NEM AKTUÁLIS, mert az LINEÁRIS, OK-OKOZATI INKARNÁCIÓKAT feltételez!


Az anyagi tudatnak azonban mára már teljesen új, eddig ismeretlen területek nyíltak meg, amely által többek között megismerheti, hogy az inkarnáció FÜGGETLEN az ok-okozati összefüggésektől!( Pl. 20 éve még nem lehetett beszélni a multidimenzionális személyiséginkarnációról, egyszerűen azért, mert nem értették volna meg! )"

/spiritufo.ditro.hu/