.

Feedek
Megosztás
HTML

Tom Meighan földöntúli barátsága

A Kasabian frontembere naponta több órát is eltöltött "UFO kutatással", mert mindenáron idegenekkel akart haverkodni!


Az angol énekes kiskora nagy részét azzal töltötte, hogy az eget kémleli házuk udvarából. Nála nem egyszerű UFO fanatizmusról volt szó: éppenséggel legjobb barátjára várt! Tom állítólag teljesen rákattant E.T. történetére és a film hatására elhatározta, az ő legjobb haverja is földönkívüli lesz! Elmondása szerint még most, 30 évesen is érdeklik a hasonló dolgok, mert nem nagyon rajong a valóságért.

"Igyekszem minél kevesebbet figyelni a való világra. Úgy is mondhatnám, lábam a földön, a fejem az égben - ha értitek. Itt egyszerűen unalmas ... de azért néha érnek meglepetések!"

/neon.hu/

Sötét pénzek

Egyre megmagyarázhatatlanabb és vészjóslóbb az USA Védelmi Minisztériumának az úgynevezett fekete, vagy titkos költségvetése, ami ebben az évben már meg fogja haladni a 56 milliárd dollárt!

Ez a tétel csupán töredéke a teljes büdzsének, ám a többivel ellentétben itt komolyabb részletekbe nem bocsátkoztak a hivatal döntéshozói, csupán olyan, titkosított programok nevei olvashatóak, mint a „Chalk Eagle”, vagy a „Link Plumeria”. Ezekről semmit nem lehet megtudni, a Védelmi Minisztériumnak pedig joga van ahhoz, hogy egyetlen szerv felé sem adjon bővebb tájékoztatást a részleteket illetően. Így a fedőnevek alatt bármilyen jellegű projekt futhat, vagy éppenséggel ezek a megnevezések talán semmit sem takarnak, csupán a pénznyelés célját szolgálják.

Az ilyen, szigorúan titkos programokat ugyanis senki nem ellenőrzi, a minisztérium tehát senkinek nem tartozik sem elszámolási, sem beszámolási kötelezettséggel. Az biztos, hogy a fekete költségvetésben szereplő programokra áldozott közpénzek mennyisége évről-évre aggasztó mértékben növekszik – a Védelmi minisztérium egyébként a háborús aktivitás növekedésével magyarázza ezt -, és az idei messze a legmagasabb és legtöbb pénzt felemésztő projekteket tartalmazó lista. Egyesek szerint az óriási összegeket koránt sem titkos, külföldi célpontok elleni műveletek kivitelezésére használják fel, hanem nagyobbrészt az országon belül létrehozandó gigantikus megfigyelő-hálózat megalkotását óhajtják finanszírozni a demokrácia őshazájában.

Narancssárga fénygömbök

Írta:Peety

Az utóbbi hónapokban rendkívüli módon megszaporodtak azok az észlelések, amelyek narancssárga fényekről /gömbökről szólnak. Mivel a jelenség igen intenzívvé vált, nem tehetjük meg, hogy ne beszéljünk róla.


A legtöbb észlelő beszámolója narancssárga színű, a Vénusz és a repülőgépek fényeinél jóval erősebb fényforrásról tanúskodik, melyek csoportosan vagy külön tűnnek fel az esti égbolton. Előfordul, hogy ezek az objektumok egymástól függetlenül mozognak, megállnak, esetleg hirtelen irányt váltanak. A gömbök megjelenését, illetve eltűnését, gyakran villámok kísérik. A róluk készült felvételek nem minden esetben sikerülnek, hiszen valljuk be, ilyenkor eléggé ledöbben az ember ahhoz, hogy még a fotómasináját, kameráját, telefonját is megfelelően kezelje.


Na és akkor nézzük a leggyakoribb, már-már "hivatalosnak" minősített magyarázatot:

"Kínai lampionok"

Ezt meghallván joggal keríti hatalmába az indulat az embert, pláne azt, aki még meg is tapasztalta ezeket a rejtélyes repkedő fényeket. "Ennyire hülyének néznek minket!?"  - gondolhatjuk....  Nos, meglepődni már nem fogunk a szkepticizmuson, hiszen minden időszaknak meg volt a maga kis fedőtörténete. Ahogy régebben a meteorológiai ballon mesét, manapság a lampionos "hipotézist" próbálják az illetékesek legyömöszölni a torkunkon, kevés sikerrel.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy az észlelések egy részéért, valóban ezek a  bizonyos kívánságlámpások  felelősek, melyeket előszeretettel engednek útjukra, hétvégenként, különféle rendezvényeken, esküvők alkalmával.

De amikor hihetetlen manővereket bemutató, különálló vagy alakzatban repülő, erőteljes fényekről számolnak be a szemtanúk, akkor egy "csöppet" viccesen hangzik a "lampion-érv". Bár a szánalmas szó, lehet helytállóbb...

 

/Rejtélyek szigete/

Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye

Feledkezzünk meg Atlantisz piramisairól, az ufókról és bizarr meteorológiai eseményekről: a Bermuda-háromszög rejtélyére igen egyszerű a magyarázat.

Joseph Monaghan és David May ausztrál tudós-kutatók nemrégiben jelentették be, hogy megoldották az eltűnt repülőgépek és hajók okozójának, a Bermuda-háromszögnek a titkát. A döbbenetes leleplezés, ahogyan ők nevezik, igen egyszerű magyarázat ahhoz képest, hogy eddig milyen történetek keringtek a térségről. A kutatás eredményét az American Journal of Physics folyóiratban tették közzé.A tudósok állítják: a metángáz tehet mindenről. A jelentés szerint a metán-hidrát, amely fagyott állapotban a sarkköri jégben is megtalálható, olvadással metánt szabadít fel. Amennyiben ez az anyag, mármint a metán valamilyen oknál fogva kikerül a tengervíz nyomása alól, olyan erővel kerül felszínre, hogy képes bármilyen nagyságű és tömegű tárgyat magával rántani a tengerfenékre. A tudósok szerint olyan intenzív lehet a kitörés, hogy akár a repülőgépek is belesodródhatnak a metán szívóerejébe.

/Biblical Archeology/

EGO kontra Tudat

Az EGO mindent magára vesz és személyes sértésnek értékel. Az ego mindent értékel. Mindig magából indul ki és imádja ha támadhat azáltal, hogy megvédi saját gyönyörűen megkreált eszmeiségét, értékrendszerét. Az ego túlnő rajtunk minden nap és előszeretettel adjuk át neki az irányítást, mert így lehet jókat szenvedni. Az ego imád szenvedni és jól meg is magyarázza azt, hogy miért teszi. Az ego mindig kívül keresi az okokat. Az ego mindig hasonlítgat, mindig méricskél. Mihez képest, hogyan, mikor, miért.....

A tiszta tudat ezzel szemben szeret és ért. Egyszerűen csak van és nem harcol a pozíciójáért, nem harcol semmiért és senkivel. Akkor jön elő amikor az ego már teljesen elfáradt és feladja az állandó küzdelmet magával és a világgal. Akkor a tudat kiemelkedik és szeretettel gondol vissza az ego-ra aki megfutva a köreit a végén szépen elcsöndesül. Mindegy hogy milyen módszerrel fut ki, de a végén úgyis kifut. A tiszta tudat nem más mint szeretet. Ez az alapvető eszenciánk semmi más......a legtisztább létezési formánk. Ezt az elmén keresztül soha nem fogjuk megérteni, ez csak és kizárólag az érzéseken keresztül jut el hozzánk. Ha leteszed az elmét, az egot, megérzed. Akkor vagy a jelenben. Akkor élsz.

Ego-val a múltban és a jövőben létezel. Kattogsz mi volt, mi lesz, mit gondoltam, mit éreztem, mi fájt, mi nem, mit szeretnék, mit akarok érezni, milyen jövőt képzelek el. Ezek az eszközök, amik kidobnak a jelenből. Az ego eszközei. Amikor a MOST-ban vagy, akkor vagy. És jól vagy. Nagyon jól. Örülsz és létezel. Nehéz ezt szavakkal elmondani, mert amikor érzéseket próbál az ember átadni akkor valahol gyakran félresiklik az információátadás. Ráadásul csak és kizárólag tapasztalat útján fogjuk érteni, érezni, így bárki bármit mondhat nem fogadjuk magunkba csak a szavakat. Maximum amikor elér hozzánk az érzés fogunk emlékezni azokra amiket olvastunk, hallottunk. Magam is így vagyok ezzel és még oly sok dolog van amit valaha vagy mostanában olvastam, magamba szívtam és majd egyszer ha ott tartok fogom igazán integrálni annak teljes valójában. Nem számít hogy ki mit csinált eddig, mit gondolt vagy mit hírdetett. Az ego levetkőzésével járó megtapasztalás bármelyik pillanatban megtörténhet velünk, akár csak a vízparton ülve napozgatva, vagy a szobában egy gyönyörű zenét hallgatva ugrik be az "aha" élmény. Azt a pillanatot jól meg kell figyelni, hogy utána minél többször fel tudjuk magunkban idézni és egyre könnyebben csalogassuk elő magunkból a továbbiakban. Az ego oly sokáig volt már társunk, hogy épp ideje elengednünk magunkat és átadni a legtisztább létezési formának a szeretetnek, s vele együtt a tudatosságnak. De! Nehogy elkezdjünk haragudni az ego-ra és kézzel lábbal hadakozni ellene, mert azzal is erőt adunk neki. Az ego nem rossz, nem szükségtelen csak nem jókor és nem jól használjuk. Bár ez is egy címkézés, mégis valahogy szeretném megfogalmazni. Minden ami ellen megyünk, minden amit nem akarunk, azzal új erőt fektetünk bele és nemhogy távolodna, még közelebb tartjuk magunkhoz.......

/szerző:ismeretlen/